- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.621
gidip soğuk taşa mı otursam naapsam, valla yarın cuma olmasa kuru kayısıya verirdim şu an kendimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkılacak gibi değil aslında her gün yeni bişey ekliyorsun ya meyve de var daha ne olsunyulaf kepeği bulmuşken eşim bu sabah kaç gündür dikkat ediyorsun devam edersen sırf senin için gider alırım dedi yulaf kepeği dedi nasıl bırakayım
![]()
AMİN cümlemiz canımALLAH nazarlardan saklasın ilişkinizi. Ömrünüzü bir versin birbirinizin ardından baktırmasın inşALLAH.![]()
ay bende aynı durumdayım sabah krep yapmadım öğlen yulaf kepeğini yoğurda koydum yedim daha hızlı işe yarar diyegidip soğuk taşa mı otursam naapsam, valla yarın cuma olmasa kuru kayısıya verirdim şu an kendimi.
ay bende aynı durumdayım sabah krep yapmadım öğlen yoğurda koydum yedim daha hızlı işe yarar diye![]()
yok ya onlara patates kızartması bulgur pilavı devam da ben yemiyorum hem ben diyet için o kadar aç kalıyorum gidip alsın oda derdime ortak olsunsen dikkat etmeye başlayınca tüm evin mutfak düzeni değişiyor demek ki, 70 km kepek almasın adam, netten al sen kırtasiyeye gidip gelsin :)
form çayıda yok evde neyse kepeğin üzerine bol su içeyim bakayımhadi soğuk taş bulalım.
Banyonun seramiğihadi soğuk taş bulalım.
Güzel hatuna sahip olmanın da bir bedeli var.yok ya onlara patates kızartması bulgur pilavı devam da ben yemiyorum hem ben diyet için o kadar aç kalıyorum gidip alsın oda derdime ortak olsun![]()
gazman yapar oda +2Banyonun seramiği
Ödem yapmaz değil mi![]()
hiç yaniii 70 km neki dağları delse ancaGüzel hatuna sahip olmanın da bir bedeli var.![]()
hadi gözün aydın canımmmMerhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.![]()
Çok sevindim. Sana da başarılar. Dusuk glisemikli yiyecekler ile ilgili listeler var. Internette bulup çıktısını al. Çok faydasını görürsün. Dönüşümler içinMerhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.![]()
He kızzz senin asli dan enişteminde ferhattan geri kalır yeriniz mi vargazman yapar oda +2
hiç yaniii 70 km neki dağları delse anca![]()
Sağolasın.Çok sevindim. Sana da başarılar. Dusuk glisemikli yiyecekler ile ilgili listeler var. Internette bulup çıktısını al. Çok faydasını görürsün. Dönüşümler için![]()
dimi yaneeeHe kızzz senin asli dan enişteminde ferhattan geri kalır yeriniz mi var![]()
Sağolasın canım.hadi gözün aydın canımmmee o zaman devammmmm
![]()
İyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinnBen de geldiiiim.
Birlikte şarkı söyleyeliiiim dostum.
Nasılsın?Sevgiler.
![]()
Gecmis olsun monim hemen iyilesGeçmiş olsun canım bende aynıyım ,üstüne keyfim de yok![]()
iste takim ruhuuuu no lahmacunnaz olsun bizim olsun devam canim
canim aksam için pirasa yaptim yanindada yogurt yicem. Lahmacundan vazgectim tavuk doner yicem ekmekle birde ayran icicem.
amiiiiiiiinnnn
Ayyy cok fazla çıkmış kaptanim yaaa
Ayyy cok fazla cikmis kaptanim yaa bol su yesil cay yogurt herhalde çaresi
yok canim vazgectim tavuk doner yiyiyorum
zamanla alisiyor insan ben ilk basta 100 adedi zor atladim ama simdi 10 dakikada 500 tane atliyorum alisirsin kaptan![]()
Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odemCidden ha sen ilaçtı turşuydu derken yarınki artıya bahane arıyorsun kendince :)
Kaptanım bir anda artırdın, vücut alışık olmayınca hemen ağrı yapıyor. Bence biraz ara ver, zorlama kendini
Hoşgeldin, hep bekleriz
Sizlere de kocaman sevgiler, selamlar![]()
yok bengben gr veriyo hava atıyo ben kilo kilo veriyorum bu neyin havası yazacağım
geçmiş olsun kuzum rabbim şifanı versinbakarsın 6'lı rakamlara inince rahatlar bu şikayetlerinde
sende devam edeceksin dimi haftaya tekrar
adı üstünde kiloooo gr değil
bende grip gibiyim sor bak Ayşe ye geçen telefonda konuşurken bile sesim gripliydiama diyeti bırakmak yok
ay ya turşu herkese artı yapıyor ben yemiyorum tabi az olsun bizim olsun![]()
ortim kac gune kuculuyo midebence devam edebilirsin, sıkılana kadar. mide küçülmesi açısından süper oluyo zaten.
Aslan enistemsıkılacak gibi değil aslında her gün yeni bişey ekliyorsun ya meyve de var daha ne olsunyulaf kepeği bulmuşken
eşim bu sabah kaç gündür dikkat ediyorsun devam edersen sırf senin için gider alırım dedi yulaf kepeği nasıl bırakayım![]()
Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi deMitivisyini disirmiyiriz
diyete devam. Artı da gelsek ekside sabitte hiç farketmez. Ömür boyu sağlıklı beslen, diyet ve spor yap. Yeni felsefemiz bu. Ben 56 kilo olunca bunu unutursam hatırlat ortim bana
Evetgben biz nilgunle telefonda konuştuk. Buradanda itiraf ediyoruz
Sen nasıl oldun buarada?
ise yariyorsa otur bencegidip soğuk taşa mı otursam naapsam, valla yarın cuma olmasa kuru kayısıya verirdim şu an kendimi.
ortim kac gune kuculuyo mide![]()