Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olursunuz canım merak etm her kaçamak yapacağın zaman şimdi bunu yesem nolcakki bi anlık haz gelip gidicek sen tekrar başa dönüceksin hep bunu düşün.
ben hergün tartıldığımda bi sonraki güne endeksleniyorum ve bu yüzden çok dikkat ediyorum. patronumda 13. gündür kaçamak yapmadığımı duyunca :KK57::KK57:ooooo sen kafada bitirmişsin olayı dedi.:nazar::KK76:
idolumuzsunn:KK200:
@servey ciğim geçende bi şey anlatmıştı. Mağazaya giriyorum direkt L deniyorum deneye deneye S alıp çıkıyorum. Bende geçende bir bluz beğendim internette. L neden aldım. Eve geldim çok büyük oldu. Birde bol kalıp salaş bişeydi iyice emanet durdu üstümde :KK48:
1 değil 2 beden küçük almak lazım. 1 beden çabuk gelip geçiyor :KK48::KK48::KK48:
havasini atti hatunn:KK30::KK70:
Ben once 1 beden kucugu aliyim sonra onu 2 beden kucuk yaparizz heyecanlandim:KK73:

moni moni cim whitedaisy84 whitedaisy84 ve Z Zynpelf38 katilacaklar yazmislardi. Ben bugunden basladim sizden 1 gun fazlam var haberiniz olsun:KK8:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Kız valla taktik olarak yapmadım eşim çok uygun görünce hadi al nasılsa veriyorsun diye tutturdu hatta inan zoraki aldım şimdi tabi iyiki diyorum :KK70:
Hem motive oluyor insan hemde daha bir hoşuna gidiyor insanın renkli şeyleri sabırsızlıkla bekleyince :KK66: hele en kilolu dönemimde Cem yılmaz gibi hep siyah yada koyu renklerde dolanıyordum :KK70:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: :KK9::KK9::KK9::KK9:
Seni ayakta alkışlıyorum Ayşemmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Helal valla yaaa maşallah süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende biraz evvel eşim elindeki gofreti açamayınca bana uzattı bende elimle açamayınca dişimle açtım paketi ve direk ona geri uzattım :KK70: kesin fazla almıştır ama inan ona bile bakmadım :21::21::21::21:
Yaza şu hedeflerimize ulaşıp korumaya geçelim de Sibelle şöyle bir poz verip resim çekilelim :KK71: öncesi sonrası için lazım sonuçta :KK73::KK73::KK73::KK73:
Bende seni kutluyorum banuşum:KK9:bu sefer olacak başarıcaz inşallah:dua::nazar:
Ayy inşallahhh:dua:korumaya geçtiğimiz günleri rabbim bize göstersin:KK200:
Çok sıkıldım aylardır ,emeklerim boşa gidiyor al ver al ver:110:
Bir dur demek gerekiyor artık,80,4 ü görüp 79 u bir türlü görememek :KK42:

Bende seni kutluyorum banuşum:KK9:bu sefer olacak başarıcaz inşallah:dua::nazar:
Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi:KK43:
Fikri olan soylesin:KK43:
Bugunku menum:
Sabah: peynirli dukan krep
Aksam: 2 tavuk but, 3 tbe
Aralar: 1 kase yulafli yogurt, 1 muz, 2 ceviz

Su 3lt dolmak uzere. Spor 45dk yuruyus

Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördüm:KK42:tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun:dua::ruh:
Yaaa kiyamamm cok canin sıkılmıstırr:KK43::KK19: Bende dogumdan 10gun sonra 67 olmusum ama emzirme askina yediklerimle 25gunde 74:olamaz: ustunden 9 ay gecti hala 67yi goremedim:oha:
Bu sefer izin vermeyiz yapisiriz yakanaa tersine degil mersinee hep birlikte insaallahh:21:

Memnun oldum Büşra’cım. En kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz inşallah :) Senin yaşın küçük ve metabolizman şuan bize nazaran daha hızlıdır. Ve kilonda çok fazla değil. Yapabiliceğine inanıyorum canım :KK66:
yasıma göre metabolizmam çok yavaş çalışıyor o yüzden biraz zor gidiyorlar canım

Ben de uyumadan bugün yediklerimi yazayım :)

Sabah 1 yumurta, 5 zeytin, yeşillik, peynir, 2 dilim ekmek

Ara öğün T. Kahvesi, 1 yk blueberry

Öğlen ton balıklı salata

Ara öğün peynirli tost, ayran

Akşam brüksel lahanası, yoğurt

Ara öğün kefir, bir portakal

2,5 litre su

Bugün dışardaydım bir hayli yol yürüdüm spor yapmaya fırsatım olmadı :KK43: o da spor sayılır ama demi :) aslında kızım uyusa bu saatte de yapıcam ama hala tüm yaramazlığıyla ayakta :kızgın:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım :KK66: kahvemi yapıp kendimi buraya attım :21:
Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK48:
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende :KK66: Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız :KK66:
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar :KK66:

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu :KK48:
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim :KK66: bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla :KK48: Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı :KK66: ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı :KK66:
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size :KK68:
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi :21::21::21::21:
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş :KK53: o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi :KK70: dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli :21::21::21::21:
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim :KK48: hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi :KK48:
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak :KK70:

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı :KK70: daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım :KK70:

Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahane :KK68: eeee biz şahaneyiz zaten :KK6: o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara :D ) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz :KK71:Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz :KK60:

Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi:KK43:
Bugunku menum:

Canım suyunu yeterli içiyorsun zaten istersen biraz yeşil çayı çoğalt ;) Diyetisyenimiz genelde rakama takılma arada rakam oynamasada yağdan gitmesi önemli diyor her zaman ;) belki seninde yağdan gidiyordur ;) pes etmek yok aynen devam harikasın :KK9:

Takiliyorum tabii yarindan saycaz:KK70:
Yalniz haberler iyi degil, biz versek de hormonlar geri aldiriyormus:-) bu link oyle diyor:KK53:

https://www.dunyahalleri.com/kilo-vermenin-intikamini-hormonlar-aliyor/

Şu intikam olayını bende bir inceliyeyim küçük kuzuyu okula gönderdikten hemen sonra ;)

Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm :mad:
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz :KK48:

Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördüm:KK42:tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun:dua::ruh:

Allah korusun canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelim ;) cepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun ;) üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama ;)
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle :21::21::21::21:
Ben callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an:halay:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helallllllllllllllllll

Yarın ilk gün olarak başlayalım:KK5:
Kaçamaksız ilk 15 gün yarışmak isteyenler,beni etiketlesin:KK56:
15 günün sonunda hiç ya da en az kaçamak sayısı olanı belirlicez:kahve:

:KK5:Kaçamaksız 15 gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için :KK9::KK9:hep destek tam destek arkanizdayim :halay:

Canım bence daha doyurucu şeyler yemelisin. Örneğin kahvaltıda yumurta, yeşillik vs. Akşam ve öğleyin de sebze yemeği, et/tavuk gibi protein ağırlıklı şeyler yersen acıkmazsın. Örneğin şu menüde akşam sadece karbonhidrat olmuş.
ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim:super:

15 gun sonra hedefimm 73.5.. Bakalım olacak mı?:KK33:
hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah:KK19:

Bugunku menum:

benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak:super:

Ben de uyumadan bugün yediklerimi yazayım :)

Sabah 1 yumurta, 5 zeytin, yeşillik, peynir, 2 dilim ekmek

Ara öğün T. Kahvesi, 1 yk blueberry

Öğlen ton balıklı salata

Ara öğün peynirli tost, ayran

Akşam brüksel lahanası, yoğurt

Ara öğün kefir, bir portakal

2,5 litre su

Bugün dışardaydım bir hayli yol yürüdüm spor yapmaya fırsatım olmadı :KK43: o da spor sayılır ama demi :) aslında kızım uyusa bu saatte de yapıcam ama hala tüm yaramazlığıyla ayakta :kızgın:
Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
Ben callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an:halay:
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım :KK9:

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kaçamaksız 15 gün başladı unutmayın :rapci:
Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler:KK73::KK73:

kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için :KK9::KK9:hep destek tam destek arkanizdayim :halay:

ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim:super:

hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah:KK19:

benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak:super:

Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım :KK9:

Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler:KK73::KK73:
Hepimize bol bol eksiler yarın sabaha:KK76:

Back
X