- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin..Senin beyaz bikini hayalin mi vardı?napıyonuz bacılar..... aaaa pek sessiz buralar .....
ben bu gün çok yedim yarın yemem artık.....
Hosgeldin..Senin beyaz bikini hayalin mi vardı?
Anamm nasil yazmissin oyle sanki bugun ne yesem kârdır gibi..napıyonuz bacılar..... aaaa pek sessiz buralar .....
42 mi?? 38 beden olursun istiktarli olursan.şu an sadece 42 beden hayalim var![]()
Anamm nasil yazmissin oyle sanki bugun ne yesem kârdır gibi..
42 mi?? 38 beden olursun istiktarli olursan.Spor salonuna da gidiyordun ne guzel!!!!
Birden bire bisey demeden yok oldun.![]()
Teşekkür ederiiim canımilk günden itibaren yasaklamıştı,hareketler kas yapıyormuş,her ne kadar yürüyüş temalı olsada
herkes iddialı bakalım,o arkadaşa da selamlar
iddialı bir rakip daha. güzell
evet canım benim diyetisyenim de kilo verme sürecinde sadece hafta da 47 gün 45 dk yürüyüş veriyor
hep destek,tam destek
tamamdır Gülden'cim sende listedesin![]()
Aleyküm selam Banucuğum. Biz farketmiyoruz ama gerçekten çok ciddi bir yol katettik.
Bedenler küçüldü. Belimiz ortaya çıktı. Boynumuz var![]()
A aaaa... sende kimsinselam burası kürkçü dükkanı mı :)) ben gene geldim.... ne olursan ol gene gel falan oluyomuydu burda öyle :)
Yedim demeye mi geldin kız? Az ye bacım az ye.napıyonuz bacılar..... aaaa pek sessiz buralar .....
evetnilsub lafı doğru mesajdan sok litfen yaanii.....
Hosgeldin..Senin beyaz bikini hayalin mi vardı?
Halini büyütmüşsünşu an sadece 42 beden hayalim var![]()
Öyle yok vakit falan... Sen yalnızsın kendine vakit ayır biraz. salona girme ama evin salonuda yap. ip atla mekik çek, olmadı zumba yap. Dünya işi bitmezkardır gibi değil pişmanlıkla yazdım daha yemem bu saatten sonra bir yoğurt yer kaparım günü, yarında düzgün yerim
sporu bırakalı baya oldu yaa şimdi yoğun biraz ona vakit yok....
o basen en zoru işteDarısı bana.
Ne güzel bir mutluluk zayıflamak.
Benim dd belim çıksın.
Basenlerim gitsin.
Benim de öyleşu an sadece 42 beden hayalim var![]()
meziyet mezun olmakta diil kiiii bebeğim.. ayrıca tatile gidiyorduk relax takılayım dedim. mezun olsam ne yazar yine 79 olacaksamfancynancy kuzum sen 71,4 ile izne ayrılmışsın. 70,8ile mezun olabiliyormuşsun
İnsan mezuniyete 800gr kala izne niye çıkar? @wendigo 2 vakası
Bu arada anca okuyabildim. Ellerinize sağlık kaptanım ve yardımcıları @morordek ve @inatettimolacak![]()
A aaaa... sende kimsin
bi dakka hatırlıyorum galiba
Kız betüş sen misin otanıyamadım birden. sana ne olmuş kız böyle
Yedim demeye mi geldin kız? Az ye bacım az ye.Geçen sene giyemedin beyaz bikini, bu sene giy
evetnilsub kızın kafası karışıyor. Yesin mi yemesin mi
![]()
Halini büyütmüşsün
Kız sen hedefini ters yöne doğru büyütmüşsün. Beden küçültecektin
Öyle yok vakit falan... Sen yalnızsın kendine vakit ayır biraz. salona girme ama evin salonuda yap. ip atla mekik çek, olmadı zumba yap. Dünya işi bitmez
o basen en zoru işte![]()
Benim de öyle
110 kg'dan 89,5 kg'a indim; ama 67 kg olana kadar beni uzun bir yol bekler.
Diyetisyenim seneye Mayıs'a, yani tam 1 sene sonra ideal kilona ulaşacağını tahmin ediyorum dedi. Yavaş kilo verdiğim dönemler süreyi uzattı sanırım.
Merhabalar. Hoşgeldiniz.Benim adım Gülden
![]()
***5. Takım 556. Etap***
lydznp (76,3/)
bluedolphin (89,5///%)
prensesss016 (58///%)
besbb9 (75,6///%)
gben (68///%)
esd_04 (86,8///%)
moni (83,1///%)
nilsub (82,1///%)
0zlem (76,7///%)
wendigo (69,9///%)
balpamuk (65,5///%)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,8///%)514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi(21 nisan 2017)
fancynancy (77,9///%)534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi(08 eylül 2017)
whitedaisy84( / / /% )Yeni üye Baş. Kilosu: 90 Baş. Tar: 06.02.2018 Hedef: 65
Zynpelf38( / / / % )Yeni üye Baş. Kilosu: 92 Baş. Tar: 07.02.2018 Hedef: 70
***mezun olan aktif üyeler***
morordek (63///%)mezun olan üye(459.etap.01 nisan 2016)
servey (67,7///%)mezun olan üye(551.etap.05 ocak 2018)
inatettimolacak( / / / %) mezun olan üye(551.etap.05 ocak 2018 )
dennisgo( / / /% )mezun olan üye(542.eatp.03 kasım 2017)
kaaninannesi (61,7///%)mezun olan hamiş üye
btlbetul ( 72/ / / % )435.etap,17 ekim 2015 de 4.takımdan diskalifiye olan üye(katılım yetersizliği)(15 aralık 2015 de 5.takıma gelmiş.listeye hiç girmemiş)
T topluca takıma uğramıyor?
sergerdan takıma uğramıyor?
zoey1616 takıma uğramıyor?
Canım 22 kilo kısa sürede verilecek bi kilo değil. Frekansın uyduğu bi diyetisyen sana daha iyi destek olacaktır. Verdiğin kilonun yağ mi? Kas mi olduğunu takip edebiliyorsun. Bu da moral olarak seni güçlü yapıyor. Mesela 1hafta diyetine bağlı kaldın. Spor yaptım ama baktın tartıda artıKızlar ben kısmetse eylül ekim gibi ev değiştireceğim. Yani önümde 7 ay gibi bir sürem var. Bu süre zarfînda 70 kg mî görmek istiyorum ama zor sanki gitmesi gereken 22 kg var.
Diyetisyene mi başlasam acaba.