- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.641
Canan Karatay oyle diyormus, cayimiza seker yerine tereyag koyucakmisiz saglikli imissTereyagli cay mı???

İcmedim tabi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canan Karatay oyle diyormus, cayimiza seker yerine tereyag koyucakmisiz saglikli imissTereyagli cay mı???
ekledim canımAma ben yokum
Ama ben yokum![]()
harika bir haber bu,tebrik ederim canımMerhabalar,
İyi akşamlar.
Çok güzel bir haberim var arkadaşlar. Artık LC Waikiki'de 1 beden küçük pantolonların içine girebiliyorum. Hatta aldım. Sanırım sporla sıkılaşmaya başladım. Çok mutluyum.
Canım takıma en son geçen cuma uğramışsın.Oysa geçtiğimiz günlerde başka topikler de aktifmişsin.Rahatsızlığımdan dolayı pek giremiyorum çalışınca da zor oluyor kusuruma bakmayın![]()
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Sağolasın.harika bir haber bu,tebrik ederim canım![]()
Elinize saglik monim cok guzel bir hareket baslatmissinizlistemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin
toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar
gben
moni
nilsub
whitedaisy84
@Zynpelf38
@0zlem
@wendigo
ve fahri üye
@oynakbasi34
1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma
kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.
ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk![]()
Ooo kiz betus ozlemisiz seni kuzum kac kg oldun 42 beden hayalinse tatlimselam burası kürkçü dükkanı mı :)) ben gene geldim.... ne olursan ol gene gel falan oluyomuydu burda öyle :)
Canim ne guzel bir analiz olmus ellerine saglik***5. Takım 556. Etap***
lydznp (76,3/)
bluedolphin (89,5///%)
prensesss016 (58///%)
besbb9 (75,6///%)
gben (68///%)
esd_04 (86,8///%)
moni (83,1///%)
nilsub (82,1///%)
0zlem (76,7///%)
wendigo (69,9///%)
balpamuk (65,5///%)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,8///%)514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi(21 nisan 2017)
fancynancy (77,9///%)534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi(08 eylül 2017)
whitedaisy84( 90/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu: 90 Baş. Tar: 06.02.2018 Hedef: 65
Zynpelf38(92 / / / % )Yeni üye Baş. Kilosu: 92 Baş. Tar: 07.02.2018 Hedef: 70
***mezun olan aktif üyeler***
morordek (63///%)mezun olan üye(459.etap.01 nisan 2016)
servey (67,7///%)mezun olan üye(551.etap.05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak( 60/ / / %) mezun olan üye(551.etap.05 ocak 2018 de 60 kg ile) )
dennisgo(59,8 / / /% )mezun olan üye(542.eatp.03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38( 59/// % )mezun olan üye(504.etap.10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaaninannesi (61,7///%)mezun olan üye (542.etap.03 kasım 2017 de 53,7 kg ile)hamiş
btlbetul ( 72/ / / % )435.etap,17 ekim 2015 de 4.takımdan diskalifiye olan üye(katılım yetersizliği)(15 aralık 2015 de 5.takıma gelmiş.listeye hiç girmemiş)
T topluca takıma uğramıyor?
sergerdan takıma uğramıyor?
zoey1616 takıma uğramıyor?
Çaya değil Türk kahvesine koyun diyor ki dağcılarda enerji versin diye koyarlarmışCanan Karatay oyle diyormus, cayimiza seker yerine tereyag koyucakmisiz saglikli imiss
İcmedim tabi ki
Bugün yediklerimi yazayım arkadaşlar:
Sabah toplantı olduğu için kahvaltımı saatinde yapamadım. Toplantı bitince, saat 11:00'de evden getirdiğim kahvaltılıklarımı öğle yemeği gibi yedim. 1 tam buğday ekmeği, 5 siyah zeytin ve 2 yemek kaşığı lor peyniri yedim.
Öğlearasında yürüyüş yapamadım bugün, sadece 20 dak. kadar yürüdüm.
Arkadaşımla buluşup az sütlü filtre kahve ve sade Türk kahvesi içtik.
Öğleden sonra 2 fincan yeşil çay içtim. Ara öğünde 1 ayva, 10 çiğ badem yedim.
Akşam 16:30'da, işten çıkmadan evvel, evde haşlayıp getirdiğim karnabaharımı pul biber ve light yoğurtla yedim.
Telaffi etmek için akşam AVM'ye geldim, adım sayımı 8000 yapmaya çalışıyorum. 40 dakika yürümüşüm. Açık alanda tempolu yürüyüş yapamasam da en az 8000 adımı, yapabilirsem 10000 adımı tamamlayayım istedim.Bir sade Türk kahvesi molası verdim şimdi. Sonra adım atmaya devam. Akşam ara öğününde meyve yemeyeceğim.
Sevgiler.
Çaya değil Türk kahvesine koyun diyor ki dağcılarda enerji versin diye koyarlarmış![]()
Kizlar benim detoks aynen devam yazayim menümü
Sabah
7 hurma
Ara
Yesil cay
Öğle
5 hurma
Pul biberli yoğurt
Ara
2 hurma
Yesil cay
Aksam
3 hurma
Yoğurt
3 lt su
50 dk tempolu yürüyüş ogle arasi
45 dk leslie ise gelmeden
Aksam hurmalarim az oldu belki 2 daha yerim cok tatli geldi bugün zorla yedim
hatte kahve bile içemedin bugunBen filtre kahvemi çoğunlukla hindistan cevizi yağı ekleyerek içiyorum. Diyetisyenim ketojenik diyet verdiğinde önermişti bende bayıldım. Çokta güzel oluyor. Sürekli böyle içmeye devam ettim. Şimdi farklı diyetler yaptığımız için yağsız içiyorum tabii. :)
teşekkürler canım aldımCanımgben linkini attı dur bulup paylaşayım.
Yasakti bi gunden biseycik olmazhatte kahve bile içemedin bugun![]()