Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menumu paylaşayım artık iyiyim bulantilar daha az
Sabah : 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tk bal, 2 tam buğday ekmeği kızarmış, 4 ceri domates. 2 yeşil biber kozlenmis, 4 zeytin. 1 sb açık çay.
Ara 1 elma 1 ayva
Öğle ıspanak, yoğurt , 5 köfte Fırında
Ara 1 sb kakaolu süt
Ara eksi elma
Aksam a tavuklu mantar sote fırında üstü Kaşarlı, 1 kepçe yeşil mercimek yemeyi düşünüyorum.
Su şimdilik 2 lt oldu
Oğlumla AVM ye yürüyerek gittik 15 dk uzaklıkta eve toplamda 2 saat dolasmis oldum.

Dünkü akşam yemegimde karışık ızgara et ve sebze vardı
Cumartesi akşam yemegimde ise fırında balık vardı.
Kahvaltilarim genelde aynı
Gün içinde hamur işi abur cubur hiçbişey yoktu.
62 kiloyum sağlıklı beslenip bunu 1 2 ay korusam iyi olacak

F3DF2DCA-572E-4124-905A-9C646656E719.webp

Akşam yemeğimiz hazır :KK200:

Yani benden bahsediyor, mezun oldum gittim korumak için devam etmedim sonra bir istahim açıldı öyle böyle değil bir günde 2 tam beyaz ekmek yediğim oldu :mapus::oha:
Sonra öğrendim ki hamileymisim, boşa gitti verdiğim kilolar şişman hamileyim şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
Burda kalıp devam etmek önemli.
Ayrıca diyet gruplarında nasıl kilo alırız i görünce çok gıcık oldum ben zor veriyorum elin kızı kilo alamıyorum diyor :KK53:
Alemsin canım yaaa.... ölçülü ye ve hamileliğin tadını çıkar. Bebiş doğup ek gıdaya başladıktan sonra yine buradasın. Belkide morordek morordek gibi kenardan kenardan 2.mezuniyetini yaşayacaksın. :KK39:
Sen ayrıca sakın ol ki... bebiste sakın bi bebek olsun:KK19::KK48:

bugünkü menümü paylaşayım:KK72:

uyanınca
1 bardak su

sabah
beyaz peynir
maydanoz.1 çeri d.
1 dilim tuzsuz etimek
yeşil çay

ara
yeşil çay,3 gün kurusu kayısı

öğle
5 ekmeksiz yapılan ızgara köfte
salata

ara
yeşil çay,3 gün kurusu kayısı

ara
türk kahvesi

akşam
salata
ekmeksiz yapılan 5 ızgara köfte

ara(8 gibi )
yeşil çay
1 dilim ananas

ara(9,30 gibi)
1 aktivia
1 d. ananas
1 b. sıcak su

su:3 litre tamamlanacak
spor:45 dk yürüyüş

kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.:sinirli::sinirli::sinirli:
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi:KK76:
Ya ben yaptiklarimi girmedim tabloyaa unuttum:duduk:
Tünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım:hasta:
Canim gecmis olsunn hemen iyiless:KK200:
Kız ne gızemı menum falan yok
Ip atlıyorum kac zamandır onu da bıraktım dıkkat edıyorum sadece
İlk kez bu hafta bısey denıyorum heves ettım
O kadar
Neymis ki:skandal:
gben gben allah aşkına cok mu aradın bu kullanıcı adını
Her okudugumda bana geber dıyormusun gibime geliyor:KK48:
Benden zayif olanlarin gozune oyle gorunuyor galiba:KK53:
Günaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin
Listeye girmezsin firsat buldukca gel bekleriz:KK19:
Aynen haklısın .Bundan sonra proteini eksik etmicem menümden:KK48:
Saclarin parlayacak, tirnaklarin kirilmadan uzayacakk:super::21:
Sağol canım:KK15:

:KK67:

Sağol ponçik monişim gel kahve yapacağım :kahve:

:KK70::KK70::KK70::KK70:benimde eben diye okuyasım geliyor:KK70::KK70:
Tobeee:KK30:
Menü ve spor muhtesem.. Böyle devam edersen sen de muhtesem bir fizige sahip olacaksın canım..:nazar::nazar::nazar:

Bugün ben de 10000 adımı tamamladım..Belki devamı gelir..:KK6:

Bir kac gündür ben de eklemiyorum sanırım..:KK22:

Gecmis olsun canum..:KK36:

Şekerden bahsedince aklıma geldi. Annemin cihazıyla olctum birkac gun once acliķ sekerim 104'e düsmüş.:super::KK31::KK73:
Saglik akiyor oh ohh:KK71:

Merhabalar,
Bugünkü menümü erken yazabilir miyim acaba?
Akşam eve gidince spor yapmam ve yemeğimi yiyip oturmam geç olabiliyor. Unutmadan yazayım şimdiden.
Sabah 5 yeşil zeytin, cherry domates, maydanoz, simit yedim. (Arkadaşlar "simit" yasaklar içinde mi? 4 dilim ekmek yerine geçiyor ya, bilemedim. Çok canım çekti, aşırı derecede. Evden de ekmek getiremeyince işyerimden alıverdim. Her akşam bir sonraki günün kahvaltısını hazırlamalıyım muhakkak. :KK43: Bazı günler ihmal ediyorum.)
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası ve 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 adet etli biber dolması yedim.
Öğlen arkadaşımla buluştum filtre kahve içtim. Sonra tempolu yürüyüş yaptık, 20-25 dakika kadar. Şu an 8062 adımdayım.
Akşama kadar 10000 adım yaparım inşallah.
Öğleden sonra ara öğününde 1 portakal yedim, 1 bardak ayran içtim.
Spordan iki saat önce enerji verecek bir şey yemeliyim. Hocamız öyle öneriyor. Saat 16:30'da ben de 25 gr.lık süzme peynir yedim tam buğday ekmeği ile. Eve gidince 18:30-19:00 gibi spora başlarım. Bugün 20-25 dakikalık bir egzersiz varmış yapmamız gereken. Onu tamamladıktan sonra akşam yemeğimi yerim.
Akşam yemeğimde 1 adet biftek ve zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.
Yemekten sonra 1 fincan Türk kahvesi içerim.
Suyum 3 lt olur.
Kaçamağım var mı acaba? Onu bilemedim.
"Simit" için ceza puanı alır mıyım?
Normalde diyetisyenim günde 6 dilim esmer ekmek veriyor.
Simit=4 dilim ekmek,
Çorba=1 dilim ekmek,
1 dilim tam buğday ekmeği ile
bugün toplamda 6 dilim ekmek yemiş olacağım.
İyi akşamlar. Sevgiler.:KK200::KK200:
Kacamak sayilmaz tabi fazla olmus ama bu yuzden centiklenmezsin canim cikolata degil tatli degil:KK36: Afiyet olsun

Yani benden bahsediyor, mezun oldum gittim korumak için devam etmedim sonra bir istahim açıldı öyle böyle değil bir günde 2 tam beyaz ekmek yediğim oldu :mapus::oha:
Sonra öğrendim ki hamileymisim, boşa gitti verdiğim kilolar şişman hamileyim şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
Burda kalıp devam etmek önemli.
Ayrıca diyet gruplarında nasıl kilo alırız i görünce çok gıcık oldum ben zor veriyorum elin kızı kilo alamıyorum diyor :KK53:
Canim yaa:KK70: Sen takilma bunlara, tabii az almaya dikkat et ama kafani surekli mesgul etmesin bebe stresini hisseder:KK69:
Ustundekiler ne damla cikolata mi:confused:
16 gün kaçamaksız yarışan kızlar,nedir durum var mı çentiklik bir durumunuz:KK56::KK64:
Benim yokk oleeyyy:KK73:
Hello kızlar napiyorsunuz bakalım? :KK75:
Evde misafir var bebeyi uyutuyum dedim kactim yanlarina gircem simdi:KK75:
Amaan kızım dondurma yiyo şimdi yanımda, sevmem aslında ama canım istedi ya :)
Bir tanecik yalayiverHoppa Ama atarim bi centik kacamaksiz gunun yalan olur haaa:cool:

Kacamak sayilmaz tabi fazla olmus ama bu yuzden centiklenmezsin canim cikolata degil tatli degil:KK36: Afiyet olsun

Canim yaa:KK70: Sen takilma bunlara, tabii az almaya dikkat et ama kafani surekli mesgul etmesin bebe stresini hisseder:KK69:

Bir tanecik yalayiverHoppa Ama atarim bi centik kacamaksiz gunun yalan olur haaa:cool:
Çok sevindik çentik almayacak olmama canım. Ama bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğim.:KK200::KK200::KK5:

Üstündekiler kabak çekirdeği kuzucum, çiklat olsa iyiydi :)

Elime değen damlacığı yalamış olabilirim, sayılmaz dimi :)

Aaa bugun mu cikiyor. İzledim tum bolumleri yetistim derken yine bakamicam evde misafir var:63:

Aynen bugün, gönder misafiri :)

Benide utc ci yaptınız sonunda:süslü:

Ama çok güzel değil mi :)

Back
X