Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menüm:halay:

Kahvaltı yumurta domates salatalık 1 dilim köy ekmeği

Ara sade Türk kahvesi 1 yerli muz

Öğlen yoğurtlu kabak

Ara ananaslı açaili yeşil çay 1 kupa

Akşam yumurtalı salata 1 kase yoğurt

Su 2 bitti

Birazdan da yeşil çay yaparım 2 kupa
Güzel menu canım tek eksik spor

Sabah
9 zeytin
bir haşlanmış yumurta
30 gram beyaz peynir
yarım turp
2 bardak şekersiz çay
yarım dilim tam tahıllı cevizli ekmek
20 gram kadar kuru et
Ogle
Sarı leblebi eti petito :)

Aksam

Pilav ustu kuru
Tatlim sabah iyi ama ogle olmamis aksamki pilav ustu kuru ne kadardi 1 tabak kuru 2 kasik pilav daha guzel olurdu
Ogleyin leblebi yerine sebze yemegi yada tavuklu balikli salata olsaydi daha bir guzel olurdu
Spor cok guzel 14 km ama su miktari nasil

Bende oglenye salata yedim ölüyorum açlıktan boyle eve gittigimde çok tehlikeli seyler yapabiliyorum :KK17:durum vahim mutfaga girdigim gibi su icmeliyimki midem dolsun bastirsin yoksa elim herseye gidicek:KK17:
Ya bazen bende öyle oluyorum önden birkaç dilim hindi füme kurtarıcı oluyor haberin olsun

Sabah
9 zeytin
bir haşlanmış yumurta
30 gram beyaz peynir
yarım turp
2 bardak şekersiz çay
20 gram kadar kuru et
Ogle

Aksam

Pilav ustu kuru
Canim cok guzel spor yapmissin tebrikler :)
Ama menunlede bunu desteklemelisin
Spordan once kh spor sonrasindada protein yersen daha dogru bir tercih yapmis olursun
Bugun ogle ogununu atlamissin bir sebze yemegi az vaktin varsa basit akternatifler tercih edebilirsin
Aksam yedigini hatta olculu bi sekilde oglen yiyip aksam tavuk salata yada hafif bir sebze yemegi yaninda yogurt olarak yapabilirsin

Öğlen yoğurtlu kabak

Su 2 bitti

Menun guzel canim afiyet oksun :-)

Bende oglenye salata yedim ölüyorum açlıktan boyle eve gittigimde çok tehlikeli seyler yapabiliyorum :KK17:durum vahim mutfaga girdigim gibi su icmeliyimki midem dolsun bastirsin yoksa elim herseye gidicek:KK17:
Canim bu tur durumlar icin cantada kuru kayisi badem findik koyabilirsin aksam yemegin 8 deyse saat 6 gibi bir kuru kayisi 6-7 badem yiyebilirsin bu durumda da aksam yemege saldirmazsin

Sabah
9 zeytin
bir haşlanmış yumurta
30 gram beyaz peynir
yarım turp
2 bardak şekersiz çay
20 gram kadar kuru et
Ogle

Aksam

Pilav ustu kuru
Öğlen yok gecistirmissin. Arada yapmadığın için akşama çok acıkmışsındır. :110:
Suyumuzu da eklemeyi unutmuyoruz. spor da menü de görünsün canım;)
Tuzsuz olandan mı sorun olmaz ya ender saraç leblebi veriyor listelerini de
Beyaz leblebi işte canım. Tuzsuz galiba :110:

Öğlen yoğurtlu kabak

Su 2 bitti

Afiyet olsun. Dolu dolu güzel bir diyet menü işte :rapci:

Diyet demek tüm gün aç yaşamak demek değil. Sağlıklı beslenme demek. Bir daha hatırlatayım istedim.:KK15::KK200:

Öğlen yok gecistirmissin. Arada yapmadığın için akşama çok acıkmışsındır. :110:
Suyumuzu da eklemeyi unutmuyoruz. spor da menü de görünsün canım:KK66:

Beyaz leblebi işte canım. Tuzsuz galiba :110:

Afiyet olsun. Dolu dolu güzel bir diyet menü işte :rapci:

Diyet demek tüm gün aç yaşamak demek değil. Sağlıklı beslenme demek. Bir daha hatırlatayım istedim.:KK15::KK200:
Evet canım doymak lazım ama sağlıklı yiyeceklerle diyetisyen menüleri nasıl doyurucu oluyor

Bende yazayım menü çıksın aradan ;)
Kahvaltı
Dukan krep 2yk lor 6tn çizik zeytin
Öğlen
2yk susuz z.yagli kereviz ve salata
Ara
2 ceviz içi
1 hurma
2 avuç beyaz leblebi.
Akşam
2 köfte 1 tavuk baget ve salata yoğurt yada yumurta salatası. Henüz karar vermedim. Leblebi acayip tokluk verdi ;)
3lt su
Sabah 10dk interval egsersiz. Akşamda yapmak istiyorum biraz daha ;)
Öğlen bana göre yemek yoktu. Hindi füme yada ton balığı yemek istemedim.
Leblebi de dolu dolu avuç değildi. 2 avuç aslında 1 avuç gibi sayılabilir. Aralar ara ara oldu. Öğlen akşam arası 1er saat arayla.

Bende yazayım menü çıksın aradan :KK66:
Kahvaltı
Dukan krep 2yk lor 6tn çizik zeytin
Öğlen
2yk susuz z.yagli kereviz ve salata
Ara
2 ceviz içi
1 hurma
2 avuç beyaz leblebi.
Akşam
2 köfte 1 tavuk baget ve salata yoğurt yada yumurta salatası. Henüz karar vermedim. Leblebi acayip tokluk verdi :KK66:
3lt su
Sabah 10dk interval egsersiz. Akşamda yapmak istiyorum biraz daha :KK66:
Öğlen bana göre yemek yoktu. Hindi füme yada ton balığı yemek istemedim.
Leblebi de dolu dolu avuç değildi. 2 avuç aslında 1 avuç gibi sayılabilir. Aralar ara ara oldu. Öğlen akşam arası 1er saat arayla.
Bazi diyetisyenler oneriyor aksama yakin ara yapmayi cok ac oturmazsan aksam daha az yiyoruz diye
Bencede mantikli bende cok acsam yemek hazirlarken elma falan yerim bugunde hazirlarken kefir ictim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bugün yine ayağı yanmış kedi modundaydım 18.00de ancak eve girdim :D
amaaaa misafirliğe rağmen kaçamaksız döndümmmm :KK71: hatta bizimle diyetisyene giden arkadaşa da yedirmedim :D gerçi o ben görene kadar bir parça börek götürmüştü ama neyse :D

banuşum sorma 'çıldırmaya az kaldı, doktorum nerede' modundayım:KK47:üff bide regliyim:işsiz:
sana da çok geçmiş olsun inş ödem den kurtulursun:KK51:
evet haftanın 3 günü bayanlara var da,ne biliyim oraya da her düzenli başlıyım dediğimde hep bir şeyler çıkıyor kalıyor:ruh::ruh: var bi gudubetlik üzerimde de ne bilmiyorum:mapus:

teşekkür ederim canım amin inşallah:KK60:

Canım bende sendenim :KK48: eve geldim regl başladı :KK48:
Ya Ayşem farkındamısın biz 1 aydır aman bahtsız bedeviyiz moduna girdiğimizden beri hiç eksi yüzü göremedik gibi bir şey daha doğrusu hep ödemlerle boğuşuyoruz o_O
Nazar Nazar diyoruz ama acaba en büyük nazarı kendi kendimize mi deydiriyoruz yıldızımız düşük dedikçe :KK64:

Güzel düşünelim güzel olsun herşey :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bol bol suyumuzu içelim de cumaya güzel rakamlar görelim ;) Hadı kuzum ben sana güveniyorum o ödemler mi bizi hedefimizden uzak tutacak ;)

ben yine avm ye yürüyüşe:KK55:
eşim forum istanbul'a bırakacak:KK6:
off tartıda ki rakamlar berbat:cry:
hazırlanıp çıkayım,kocaman öpüldünüz:cool:

Kız her defasında bizim buraya mı geliyorsun yoksa her yürüyüşün farklı AVMdemi oluyor :KK48: Olmadı bir gün AVM yürüyüşüne arkadaş olayım diyeceğim ama biz oturup kahvenin yanına hangi pastadan alsak demeyelim sonra :D hani regl de var :D
Şaka bir yana ama şu havalar biraz ısınsa da açık alanda yürümek istiyorum ;)

Bu arada keşke daha yakın olsaydın o_O Dilekle yüzmeye yazılmaya karar verdik belediye tesislerine :KK48: salı perşembe sabah 11de ;) tabi bakalım ne zaman sıra gelir :KK48: hem rahatlayalım hemde sıkılaşalım diyoruz ;)

Back
X