Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kuzular, kızlar haklı valla. Kendim de dahilim bu eleştirilere çünkü olmam gereken yer şu an koruma olmalıydı. Ye ye nereye kadar. Yemekler kaçıp gitmiyor, bence bizim sorunumuz yemek yememekten korkmak. Sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağız diye ödümüz kopuyor! Sizde değilse de bende durum bu. Artık nedenini bilmem ama geçen sene bu zamanlarda olduğumdan daha az kiloyla yaza fit olmak için uğraşıyordum, şimdi? Yine aynı şeyler. Bitsin kurtulup, kurtulmak isteyenlere yardımcı olalım artık.
HAKLISIN CNM YA SÜREKLİ DİYET HALİNDE OLMAK ÇOK CAN SIKICI, İDEAL KİLOMUZA ULAŞIP MEZUN OLALIM TEZ ZAMANDA

Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: fırında tavuk, yoğurt

Akşam:3 kaşık makarna, yoğurt, bol salata ,1küçük browni

Su: 2 lt spor: 50 dk yürüyüş
BORVNİ GÜZELİM DİYET MENÜYÜ BOZMUŞ, KEKLER HİÇ MASUM DEĞİLLER YA KALORİ BOMNBASI HEPSİ

Veeee tüm bu yazılanların üstüne dışarıda işlerim var ama yediklerime ekstra dikkat edeceğim ve mutlakaa sporumu yapacağım. :KK76:
:KK9::KK9:

MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA[/QUOTE
canim suyun az 2.5-3 lt ye cikartmalisin onu. Sporda eklersen daha iyi sonuclar alırsın.

olsun canim sonucta hareket etmişsin hicbir hareketi küçümsemiyoruz

ayyy ben artik hindi fume yiyemiyorum. Dukana ilk başladığımda yemistim ilk defa cok beğenmiştim ama o ara Cok yedigim icinsimdi ismine bile tahammül edemiyorum :KK43:

yanimda hurma vardi canim 2 adet hurma attim agzima ama kesmedi. Beyaz leblebi aticam cantaya o daha tok tutuyor:KK5:

yani ben bu işi yürüyüşle sporla cozucem diyosun :KK66:

bende katiliyorum ayseye sabah ise 15 dk erken kalkiyorum sirf ip atlayipta cikmak için herseye zaman buluyoruz dizilere bile sporada pek ala bulabiliriz vebu konuda ip tam bir kurtarici:spor::spor::spor:
Benim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.

Benim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.
Bence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmaz :KK50:

Günaydın kuzular, kızlar haklı valla. Kendim de dahilim bu eleştirilere çünkü olmam gereken yer şu an koruma olmalıydı. Ye ye nereye kadar. Yemekler kaçıp gitmiyor, bence bizim sorunumuz yemek yememekten korkmak. Sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağız diye ödümüz kopuyor! Sizde değilse de bende durum bu. Artık nedenini bilmem ama geçen sene bu zamanlarda olduğumdan daha az kiloyla yaza fit olmak için uğraşıyordum, şimdi? Yine aynı şeyler. Bitsin kurtulup, kurtulmak isteyenlere yardımcı olalım artık.
:KK19::KK200::KK200: Aynen katılıyorum canım. Hepbirlikte başaralım inşallah. En büyük dileğim.

Menümü yazayım kaptaniçem kızmasın toplight toplight

Sabah; 1 yeşil elma, 1 activia

Ara; şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 yumurtalı az ıspanak

Ara; Nescafe, 2 hurma, 3 kayısı (regl'den heralde neden yedim bilmiyorum o_O)

Akşam; 2 kabak kavurma 3 yk yoğurt ile kabaklı salata.

su:1,5 bile olmama ihtimali var.

şu anda çok ağrım var, çok kötüyüm :hasta:

canim kizlar söylemiş ama bende uyarmak istedim makarna ve brovni hic olmamis:KK43: bence sabah yada alsam farketmez buradaki amacimizi unutmayalim lütfen:stop:

yok canim gec kalmadin kimse nenimle yarismayi göze alamadi zaten :cool:hala rakipsizim:sampiyon: bu arada hayirli ugurlu olsun yeni evin oooohh misler gibi huzurla otur inşallah :KK68:

Günaydın canim sen erkenci ben erkenci :KK19:
:KK9::KK19:

Çok teşekkür ederimmm... Bu haftayı atlattık sayılır. Haftaya eşleşelim artık bari. Cuma’dan itibaren başlayalım mı? Daha iyi olmaz mı sen ne dersin?

ben gercekten bu takimda kilo vermek isteyen bunun icin ciddi caba harcayan yaptigi sporla birbirine nispet yapan bayanlar görmek istiyorum. Birnirimizi kıskanalım birnirimizden ilham alalim ben saha iyisini yaparim diyelim ve birbirimizin en ufak kacamagini bile gözardi etmeyelim lütfen...
Kesinlikle haklısın.:KK5::KK200::KK200:
Sevgiler.:KK200::KK19:

Bence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmaz :KK50:
Evet canım, kesinlikle.:KK200::spor::spor::KK200::KK19:

MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA
Bakla gaz yapar canım. Hemde gazın babasını yapar :KK48:
İshaline göre beslenmediğini söylemek zorundayım. Yumurta, kaymak, hurma. İyice bozacaksın tatlım mideni. Patates haşla ya da tuzsuz yağsız lapa yap onu ye. Evet diyet yapıyorsun ama önce sağlık. Zaten abartmazsan birşey de olmaz. Sabah sadece ekmek ve yağsız ya da yarım yağlı peynir yeseydin mesela daha iyi olurdu.
İshal su ve mineral kaybettirir. Bol bol sıvı al canım.

Teşekkür ederim canım arkadaşım.:KK15::KK200:
Bugün nasılsın, iyi misin?
Sevgiler.:KK19:
Teşekkür ederim tatlım:KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bugün yine ayağı yanmış kedi modundaydım 18.00de ancak eve girdim :KK70:
amaaaa misafirliğe rağmen kaçamaksız döndümmmm :KK71: hatta bizimle diyetisyene giden arkadaşa da yedirmedim :KK70: gerçi o ben görene kadar bir parça börek götürmüştü ama neyse :KK70:

Canım bende sendenim :KK48: eve geldim regl başladı :KK48:
Ya Ayşem farkındamısın biz 1 aydır aman bahtsız bedeviyiz moduna girdiğimizden beri hiç eksi yüzü göremedik gibi bir şey daha doğrusu hep ödemlerle boğuşuyoruz o_O
Nazar Nazar diyoruz ama acaba en büyük nazarı kendi kendimize mi deydiriyoruz yıldızımız düşük dedikçe :KK64:

Güzel düşünelim güzel olsun herşey :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bol bol suyumuzu içelim de cumaya güzel rakamlar görelim :KK66: Hadı kuzum ben sana güveniyorum o ödemler mi bizi hedefimizden uzak tutacak :KK66:

Kız her defasında bizim buraya mı geliyorsun yoksa her yürüyüşün farklı AVMdemi oluyor :KK48: Olmadı bir gün AVM yürüyüşüne arkadaş olayım diyeceğim ama biz oturup kahvenin yanına hangi pastadan alsak demeyelim sonra :KK70: hani regl de var :KK70:
Şaka bir yana ama şu havalar biraz ısınsa da açık alanda yürümek istiyorum :KK66:

Bu arada keşke daha yakın olsaydın o_O Dilekle yüzmeye yazılmaya karar verdik belediye tesislerine :KK48: salı perşembe sabah 11de :KK66: tabi bakalım ne zaman sıra gelir :KK48: hem rahatlayalım hemde sıkılaşalım diyoruz :KK66:
ah banuşum ah:ruh::ruh::ruh:
bu yaz bitecek kilo derdi ve biz artık korumada olucaz:KK19:inşallah aminnnn:dua::dua::dua:
ben çok sıkıldım bu durumdan,ver al ver al :KK35:
mall of da yürüdüm ilk gün,dün ikea daydım:KK66:
bahar gelsin seninle yürüyerek İstanbul turu yaparız:KK55:
ay evet ya yakın olmalıydık seninle:işsiz:
yüzme ye ben evden katılırım size,aynı günler bayanlar günü bizde:KK48:

Merhaba toplight,

Kaç gündür yazamadım. Sonunda taşındım yeni eve. Taşındım ama öldüm yorgunluktan. Zaten 3 gün temizlik ve ev yerleşme derken telefonu elime bile alamadım. Üzerine direncim düşünce ağır grip oldum ve düzenim çok bozuldu. Geçen Cuma 63.9 dum bu hafta yine şekersiz, glutensiz ve sütsüz beslenmeme devam ettim ancak, koşturmalar ve yorgunluktan olsa gerek düzensizliğim oldu. Hafta başında 64.9 u gördüm. Dün kendime hafif bir menü yaptım ve arınmaya çalışıyorum.

Dün sabah tartılmamıştım. Akşam yemekten sonra tartılmak aklıma geldiğinde 64.7 çıktım. Yani hafif menü bir nebze de olsa işe yaramış görünüyor. Birde sabah tartılıp görmek lazım.
hayırlı olsun canım. güle güle oturun,kolay gelsin:KK200:

ben gercekten bu takimda kilo vermek isteyen bunun icin ciddi caba harcayan yaptigi sporla birbirine nispet yapan bayanlar görmek istiyorum. Birnirimizi kıskanalım birnirimizden ilham alalim ben saha iyisini yaparim diyelim ve birbirimizin en ufak kacamagini bile gözardi etmeyelim lütfen...
doğru söze ne denir kiHoppa

Back
X