- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.241
Bön bön oturma o zaman hareketlen. Hasta falan değilsin değil mi?Öyle bön bön oturuyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bön bön oturma o zaman hareketlen. Hasta falan değilsin değil mi?Öyle bön bön oturuyordum
Hadi ya ben kaslı sevmiyorum ama öyle çok itici kas olmaz herhalde ilk yağlar gitsinnnnAma tartıda +1 kilo kadar kas çıkıyor![]()
hoşgeldin canımmmSelam kızlar bugün tembellim anca geldim
Kahvemi de aldım oturdum![]()
besbb9 düşündümde bende yeniden başlayayım kas vs artık ne gelirse gelsin. Kilo gidip inceleyim de... Bende başlayayım akşam. Her gün takipteyiz ok? kaytaran gece kalkıp yapacak.
![]()
buradayım canım 3. Gün jillianımı yapıyordum bugün ölçüde aldım çok iyi olur sende bugün başla ölçülerini al yarım saatlik zaten beraber yaparız bakalım sonuçlar ne olacakKızlar nerelerdesiniz? Perşembe perşembe kayıplardasınız.![]()
afiyet olsun canım bende içmeyi unutuyorum şimdi gördüm senden bende üşenmeden kalkıp bir yeşil çay yapıyım kendimeBende kahvemi ictim yesilcayi ictim Allahim ne cok sey ictim birde telefon trafigi bi mutfagi topladim Allahtan bi araba isimiz var bakalim olursa3 gunluk Kayseri yolculugu var
yok canım bizim jillian kadar bile kasımız olmaz. Onun bi antreman videosunu izledim aklım gitti. Kadın manyak spor yapıyor.Hadi ya ben kaslı sevmiyorum ama öyle çok itici kas olmaz herhalde ilk yağlar gitsinnnn
hoşgeldin canımmm
buradayım canım 3. Gün jillianımı yapıyordum bugün ölçüde aldım çok iyi olur sende bugün başla ölçülerini al yarım saatlik zaten beraber yaparız bakalım sonuçlar ne olacak![]()
Haklısın canım bir kere deneriz bakalım olmazsa 1 i bir 5 10 gün daha yapıp öyle geçeriz olur muyok canım bizim jillian kadar bile kasımız olmaz. Onun bi antreman videosunu izledim aklım gitti. Kadın manyak spor yapıyor.
tamam bu akşam ölçüleri alıyorum.
Bir de şöyle bişey var 1 levelden 2ye hemen geçmiyorsun biz bu konuda daha hamız. Biraz pişmemiz lazım. 2.level biraz zor. zorlanırsak 1den devam. 3.ye geçmek mucize gibi olaur![]()
Al al eeisin yaglar savas actik artikBen demi 1 yeşil çay alsam.
Düşünme yap.
Slogan gibi oldu kızlar bu
yeni sloganımı buldum.
DÜŞÜNME. YAP![]()
Adı ne tatlının? Bayılırım sütlü tatlılara yaa, hiçSimdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana![]()
Çorbaları kim kazandı?Simdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana![]()
Ben demi 1 yeşil çay alsam.
Düşünme yap.
Slogan gibi oldu kızlar bu
yeni sloganımı buldum.
DÜŞÜNME. YAP![]()
sen yemeyeceksen yap canımSimdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana![]()
inş canımİyi günler kızlar
Bugğn ben de CIs şeyler yedik hem de tam tadı öncesi
Şeker ve undan uzak durucam inşallah bir süre, çok suçluluk hissediyorum, inşallah yarın kilom fazla çıkmaz
Kızlar nerelerdesiniz? Perşembe perşembe kayıplardasınız.![]()
Kadayifli muhallebi yaptim ama bir catal bile yemedim sen de yeme soldurmusun kotayiAdı ne tatlının? Bayılırım sütlü tatlılara yaa, hiç
Bakmayayım o sayfaya yoksa kesin kaçamak yaparkm
Annemlere gidecem canim onlara yaparim belki evde olmazsa bende atlatirim zaten yememAl al bencedesen yemeyeceksen yap canım
inş canım![]()
Son 6 ay + 40 gün sonra tamamen burdayımbari haftasonu yeseydin yavrum yaaa yarin tarti gunuu
bahanelerr bahanelerrsporunla telafi etmissindir ama zayiflayabilirdinn onun yeirne yaglari yakardin ohh
canim yazman yeter bakmayiz denim kusura ozel durumundan mutevellit![]()
tamam canım:)Annemlere gidecem canim onlara yaparim belki evde olmazsa bende atlatirim zaten yemem
Kafadan hastayım yeterli miBön bön oturma o zaman hareketlen. Hasta falan değilsin değil mi?
Ok beybisiHaklısın canım bir kere deneriz bakalım olmazsa 1 i bir 5 10 gün daha yapıp öyle geçeriz olur mu![]()
InşALLAH. Bu tatlı şeyler maalesef kokain gibi. Kızın d.gununde önce 1 dilim pasta yedim kendimi zor toparladım.İyi günler kızlar
Bugğn ben de CIs şeyler yedik hem de tam tadı öncesi
Şeker ve undan uzak durucam inşallah bir süre, çok suçluluk hissediyorum, inşallah yarın kilom fazla çıkmaz