• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama tartıda +1 kilo kadar kas çıkıyor :KK43:
Hadi ya ben kaslı sevmiyorum ama öyle çok itici kas olmaz herhalde ilk yağlar gitsinnnn:super:
Selam kızlar bugün tembellim anca geldim:KK54:
Kahvemi de aldım oturdum:kahve:
hoşgeldin canımmm

besbb9 besbb9 düşündümde bende yeniden başlayayım kas vs artık ne gelirse gelsin. Kilo gidip inceleyim de... Bende başlayayım akşam. Her gün takipteyiz ok? kaytaran gece kalkıp yapacak. :KK66:

Kızlar nerelerdesiniz? Perşembe perşembe kayıplardasınız. :işsiz:
buradayım canım 3. Gün jillianımı yapıyordum bugün ölçüde aldım çok iyi olur sende bugün başla ölçülerini al yarım saatlik zaten beraber yaparız bakalım sonuçlar ne olacak :KK19::KK73:

Hadi ya ben kaslı sevmiyorum ama öyle çok itici kas olmaz herhalde ilk yağlar gitsinnnn:super:
hoşgeldin canımmm

buradayım canım 3. Gün jillianımı yapıyordum bugün ölçüde aldım çok iyi olur sende bugün başla ölçülerini al yarım saatlik zaten beraber yaparız bakalım sonuçlar ne olacak :KK19::KK73:
yok canım bizim jillian kadar bile kasımız olmaz. Onun bi antreman videosunu izledim aklım gitti. Kadın manyak spor yapıyor.
tamam bu akşam ölçüleri alıyorum.
Bir de şöyle bişey var 1 levelden 2ye hemen geçmiyorsun biz bu konuda daha hamız. Biraz pişmemiz lazım. 2.level biraz zor. zorlanırsak 1den devam. 3.ye geçmek mucize gibi olaur :halay::halay::halay::halay:

yok canım bizim jillian kadar bile kasımız olmaz. Onun bi antreman videosunu izledim aklım gitti. Kadın manyak spor yapıyor.
tamam bu akşam ölçüleri alıyorum.
Bir de şöyle bişey var 1 levelden 2ye hemen geçmiyorsun biz bu konuda daha hamız. Biraz pişmemiz lazım. 2.level biraz zor. zorlanırsak 1den devam. 3.ye geçmek mucize gibi olaur :halay::halay::halay::halay:
Haklısın canım bir kere deneriz bakalım olmazsa 1 i bir 5 10 gün daha yapıp öyle geçeriz olur mu:rapci:

:bicak:İyi günler kızlar
Bugğn ben de CIs şeyler yedik hem de tam tadı öncesi
Şeker ve undan uzak durucam inşallah bir süre, çok suçluluk hissediyorum, inşallah yarın kilom fazla çıkmaz

Simdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana :-)
Çorbaları kim kazandı?
Ya birincileri açıkladıları bi yer var mı ben görememiştim de

Ben demi 1 yeşil çay alsam. :işsiz:
Düşünme yap.
Slogan gibi oldu kızlar bu :KK58:
yeni sloganımı buldum.
DÜŞÜNME. YAP:spor::spor::spor:
Al al bencede:KK50:
Simdi de sutlu tatlilar yarismasi baslamis gecen gun gorumcemde yapip yiyenedigim tatli vardi ondanmi yapsamki bu yarismalarda kazandgim yok ta yeni ugras eglence olsu bana :-)
sen yemeyeceksen yap canım Hoppa

Şeker ve undan uzak durucam inşallah bir süre, çok suçluluk hissediyorum, inşallah yarın kilom fazla çıkmaz
inş canım :KK17:

Haklısın canım bir kere deneriz bakalım olmazsa 1 i bir 5 10 gün daha yapıp öyle geçeriz olur mu:rapci:
Ok beybisi;)
InşALLAH. Bu tatlı şeyler maalesef kokain gibi. Kızın d.gununde önce 1 dilim pasta yedim kendimi zor toparladım.

Aman ne yoğunluk oldu birden yeşil çayım bitti ancak foto gönderebildim :KK48::KK48:

Eklentiler

• Screenshot_20180301-145952.webp
    Screenshot_20180301-145952.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 23
Back
X