• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim ufak bi ara koy kendine 7 saat ac birakma kendini birde spor ekle bu aksam daha hizli yol katedersin
Karatayda ara yok canım. 11.00 de kahvaltı başlıyor bitişinden itibaren en az 4-5 saat geçmesi lazım. Yani benimki yaklaşık 6 saatti. Zorlanmadım, spor olayına 1-2 haftaya başlayacağım.:KK66:

Kizlar kusura bakmayin bu donemde sizi yalniz biraktim yeteri kadar ilgilenemiyorum sizle
Bugun biorezonansa gittim deneme amacli bir candida uyguladilar bagirsak ve karaciger detoksu uyguladilar ve korbonhidrata ters frekans verdiler bakalim ise yarar mi

_20180306_202832.webp
aksam menum
Suyum 2lt yakın 5bin adım

Karatayda ara yok canım. 11.00 de kahvaltı başlıyor bitişinden itibaren en az 4-5 saat geçmesi lazım. Yani benimki yaklaşık 6 saatti. Zorlanmadım, spor olayına 1-2 haftaya başlayacağım.:KK66:
sen karataymi yapiyodun o zaman bisey doyemem cok fazla fikrim yok onunla ilgili karatay oyle diyosa öyledir.:KK51:

Kizlar kusura bakmayin bu donemde sizi yalniz biraktim yeteri kadar ilgilenemiyorum sizle
Bugun biorezonansa gittim deneme amacli bir candida uyguladilar bagirsak ve karaciger detoksu uyguladilar ve korbonhidrata ters frekans verdiler bakalim ise yarar mi
hadi bakalim insallah ise yararda bi bakmissin sen artik ekmek falan yiyemiyosun :KK45:bi zayıflamışsın bi zayıflamışsın :super:

Hazır akşam yemeğimi yemişken günlük menümü de yazayım
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
11.00 de kahvaltı :
2 haşlanmış yumurtalı salata
1 havuç
Yarım turp
Zeytin
1 kase ev yoğurdu
1 kivi
1 portakal
Kahvaltı üzerine şekersiz Türk kahvesi

18.00 akşam yemeği:
5 kaşık bugur pilavı
Tavuk
1 kase yoğurt
Şimdilik 2.5 litre su
Aksamki bulgur bana fazla geldi biraz
Arkadaşlar hemen menümü yazayım:

Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-1 yeşil elma

Ara:
-Filtre kahve

Öğle:
-Yeşil mercimekli salata

Ara:
-Yarım muzlu chia puding
-Filtre kahve
-Chai tea latte (sütlü pudingin üzerine sütlü çay belki fazla oldu ama bir yandan da süt köpürtücü olduğu için sütle suyu karıştırıyor yani tamamı süt sayılmaz)

Akşam:
-3 köfte
-salata
Güzel menü bence

sen karataymi yapiyodun o zaman bisey doyemem cok fazla fikrim yok onunla ilgili karatay oyle diyosa öyledir.:KK51:

hadi bakalim insallah ise yararda bi bakmissin sen artik ekmek falan yiyemiyosun :KK45:bi zayıflamışsın bi zayıflamışsın :super:
Evet Karatay yapıyorum. 2 sene önce karatayla 23 kilo vermiştim. Daha önce diyetisyenle de kilo vermiştim ama bana Karatay daha rahat ve güzel geldi.

Kizlar ben bu akşam nargile içtim oda kilo aldiriyormu
:-):KK30:
Cnm bakalim ise yarayacak mi pek umudum yok ama
orasi hic belli olmaz balpamukga yaramusti iyi gelmişti

Evet Karatay yapıyorum. 2 sene önce karatayla 23 kilo vermiştim. Daha önce diyetisyenle de kilo vermiştim ama bana Karatay daha rahat ve güzel geldi.
ben hic denemedi onu ama gecen gun kizlarla dukan ekspres yaptim o super verdirdi. Simdi surekli her hafta yeni bisey deniyorum belki sonrada karatay denerim. Sen memnun kaldiysan devam et o zaman canim

morordek morordek
Bugunku menüm :KK30:
Sabah 07.00
1 dilim kizarmis ekmek
1 dilim peynir
2 parmak genisligi kaşar
3 chery domates
Yarim salatalik maydanoz
1 bardak süt

Ara
Yesil cay 09.30
Kivili activia 11.00

Öğle 13.30
Mercimek salatasi
Ayran
1 dilim kepek ekmegi

Ara
Sade nescafe 14.00
Yesil cay 15.00
Turk kahvesi+2 parca bitter 16.30
2 hurma+8 fındık18.00

Akşam 09.00
Pul biberli naneli yoğurt

Su 3.5 litre(limon+yesil elma+maydanoz+salatik var icinde)

Spor
1210 ip atladım
Tk 500 40 dakkada 500 kalori yapildi
:KK9::KK9::KK9:

iyi geceler gönlümün pisicikleri:KK200:

menüm:
uyanınca
1 bardak su

sabah
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
maydanoz