- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.081
Kesinlikle denemek lazım ama ben önce yarım ölçüyle yapmayı düşünüyorum. Ne olur ne olmazHadi hayırlısı olsun inşallah
Denemek lazım en kısa zamanda yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle denemek lazım ama ben önce yarım ölçüyle yapmayı düşünüyorum. Ne olur ne olmazHadi hayırlısı olsun inşallah
Denemek lazım en kısa zamanda yapacağım![]()
Evet denemek için 5-6 kayısı bile olur mavi hashasim yok ama almam lazimKesinlikle denemek lazım ama ben önce yarım ölçüyle yapmayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz![]()
Nazı babasına ise hiç korkma. Sen rahatsın demektir.y
bak şimdi gözümü korkuttunama benim oğlumun tüm nazı babasına onunla benden daha iyi anlaşır babası çekiyor cefasını
değil spora ağırılık vermek içinçok spor yapmakta korkutuyor beni yağlar kas olurda tartıda + gelirim diye
![]()
kaymak=yağ demek. Ara öğündeki muz, kakao, ceviz ve üzüm yeterliydi. elma ve portakal çok olmuş. Öğlen nohutu yeseydin de akşama ıspanağı bıraksaydın. gün içinde çok acıkmamış olurdun.Merhaba Kızlar akşam giremezsem diye şimdiden menümü yazayım
Kahvaltı: haş yumurta, 1,5dilim köy peyniri 1tk kaymak, 1çk çemen, 1tb ekmeği,1bardak sütlü kahve
Öğle: yoğurtlu ıspanak
Ara öğün: yarım muz-kakao-2 ceviz-7üzümle yaptığım karışım/ yarım elma/yarım portakal
Akşam: etli nohut yemeği , yoğurtlu kereviz salatası
Ara: zencefil çayı/ belki 1çb tarçınlı süt
Su 2lt en az içerim, 13dk bölgesel çalıştım,300 de ip atlarım akşama
Hayırlısıyla inşAllah :)Selamlar
Başkanla görüşme bitti olumlu bir havada geçti simdi inceleme araştırma zamanı
Bizde sevgi evleri nin engelli birimini ziyaret edeceğiz hayırlısı bakalim
İnşallah canimHayırlısıyla inşAllah :)
amin canım yaaa o yüzden bu kadar yükleniyorum şuan sürünmeyim artıkHadi bakalım mezun edelim seni :)
ya kaslarımın olmasından korkmuyorum zaten şuan listedeyim ya spor yaparak kilo vericem derken cuma günü artı çıkmaktan kokuyorum en yoğun sporumu yapıyorum bu haftaNazı babasına ise hiç korkma. Sen rahatsın demektir.
2.sine gelince yağlar kas olmaz canım. Yağları yakarsın kasların da gelişir. Ama emin ol yağdan çok daha iyidir kasının olması
Ama son kilolar maalesef bu yüzden gitmiyor. Yağ kütlesi azalırken kas kütlesinin artmasından. Ben hedefi 60a çekmeyi düşünüyordum ama sanıyorum biraz daha yukarıda bırakacağım.![]()
Çok zorlanmadan verirsin inşAllah canımamin canım yaaa o yüzden bu kadar yükleniyorum şuan sürünmeyim artık
ya kaslarımın olmasından korkmuyorum zaten şuan listedeyim ya spor yaparak kilo vericem derken cuma günü artı çıkmaktan kokuyorum en yoğun sporumu yapıyorum bu haftaşuan gerçekten çok ciddi çaba sarfediyorum son 2 kilom için
![]()
Meyve ve diğer karışımı Farklı saatte yedim, öğle yemeğini az yemiştim o yüzden meyve de yedim, ıspanak yemekhanede çıkan yemekti nohutu akşam evde yedimkaymak=yağ demek. Ara öğündeki muz, kakao, ceviz ve üzüm yeterliydi. elma ve portakal çok olmuş. Öğlen nohutu yeseydin de akşama ıspanağı bıraksaydın. gün içinde çok acıkmamış olurdun.
ooohh mis bursada da havz cok guzeldi bugun bende 30 dk yürüdumhava muhteşem, 1,5 saat yürüdüm geldim![]()
Hayirli olur insallahSelamlar
Başkanla görüşme bitti olumlu bir havada geçti simdi inceleme araştırma zamanı
Bizde sevgi evleri nin engelli birimini ziyaret edeceğiz hayırlısı bakalim
İnşallah kaptanimHayirli olur insallah
Havuc ta ve patateste yuksek oranda seker var kan şekerini etkileyeceği için cabuk aciktirir ve bence kiloda aldırırMercimek çorbasına havuç ve patates koyuyorm kilo aldırır mi kızlar