- 23 Ağustos 2012
- 14.670
- 38.806
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.201
Günaydın kızlar, kadınlar günümüz kutlu olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak yedim bütün gün oldu mu canım?ayni durumdayiz mahvetti beni psikolojik acidan
menu dediginfistik olcak bu fistikk
bak yaaa![]()
Birkaç bisküvi kaç taneyse tane başına 100 ip atlama yap. 3'se 300 örneğin
Havuç ve patatesten önce bisküvi kilo yapar
Bu nedir?
Diyet menüsü olmadığı kesin de.. Nasıl yaksan acaba bu menüyü?
Ya şöyle şeyler yazıyorsunuz sonra millet de gaza gelip pastadır bisküvidir habire yiyor.
2 saat eliptik cezası sana
Allah kolaylık versin sana şimdiden başka da bir şey diyemiyorum
Ozlemcim gben de inatla sormuş ama yazmamışsın menünü. 500 ip cezası.
Yazdım tabikisi
Evet canm bu yasımda kudurmamak için kuduz asısıda oldumevlaefe anaam seni kedi bayaa tırmalamış seni serseri. geçmiş olsun canım. aşılarını yaptırmışsın sanırım.
Normalde 3 gün ama daha uzun yapan da oluyorYavrum ben devaminda attigin trip icin yazmistim, listeden cikarirsan cikar yazdigin. yani o sorumluluklarini yerine getiriyorsa biz de getirmeliyiz baabinda. Listeden cikartmali zaten aslinda hepimizi. Bir insana gorevini yaptigi icin trip atildigini gormek bana garip geldi ama kendimi ifade edemedim galiba afedersin kirmak istemedim
(Gitti benim topuklar, hanimaga vurdurtcak)
ya medusa yaasinirsiz derken mesela 3 gun yapiliyor ya kabak detoksu, oyle bir sey mi demek istedim, 3 gunluk mu 10 gunluk mu sinirsiz mi seklinde.
Kimse beni anlamiyorkendimi anlatamiyorum
Baban iyi olsun da sen heryere git istedigin seyahati yapp![]()
Evett dogruya hepimizinGünaydın herkese
Kadınlar günümüz kutlu olsun![]()
Günaydın kızlar, kadınlar günümüz kutlu olsun![]()
günaydıııınnn kadınlar günümüz kutlu olsun sevgi pıtırcıklarıGünaydın herkese
Kadınlar günümüz kutlu olsun![]()
Nilgüncüm başka mesajlara cevap verdiğini gördüğüm ve seni sadece "listeden çıkarma" mesajında değil de başka mesajlarda da etiketleyip yanıt alamadığım için yazdım. Yine ayrıca listeden çıkarma durumunu da sana özel yazmadım, o mesajda senden başka en az 2-3 kişi daha vardı ve diğerlerinden böyle bir tepki almadığım için şu an bu tepkine şaşırmış ve üzülmüş durumdayım.Ne demek adam yerine konmamak sadece yoğunum bu ara başka şeylerle uğraşıyorum menü yazmasamda bırakıp gidecek değilim cumaya eksi gelicem dikkat ediyorum..
Haklısın belki bu ara yazmadım ama geçen gün ki msj yok listeden çıkaralım falan demiştin bilerek cevap vermedim çıkarmak istersen bu cuma çıkar
Liste işi kolay kaptanım, onu hallederiz. Yeter ki takım biraz toparlansın diye uğraşıyorum.Gunaydinlarrr
Ordegim elinecsaglik menuleri yorumluyorsun cezalari veriyorsun tamamen sana kaldi takimin isleri
Bu gun erken donebilirsek yarin listelerle falan ilgilenirim ama simdiden bilmiyorum donebilirmiyiz kalirmiyiz santiye de
Yarım paket altınbaşak?Canım gunluk kalorı hesabına gırdımde kurtarıyor sankı gunlul totale bakarsak kı
Tek yanlısımı patetes kızartmasında goruyorum kendı basına 150 200kcal
![]()
İzne ayrılmak istediğine emin misin canım?evet kuzucum 2 gündür yazmıyorum menümü, hemen yazarım ama ben izne ayrılmak istiyorum onu belirtmek istiyorum. şu an sorumluluğa uyacak modda değilim, ben kilo veremiyorum zorladım olmuyo.
Teşekkür ederim Özlemcim gerçekten, mesajına çok mutlu olduğumu söylemeden geçemeyeceğim500 senin ceza için 500 degben senin için atlicam. Aslinda ceza değil bunlar ödül bence bizim için.
Yürüyüş dışında 30dk da eliptik yapıcam.
İzne ayrılmak istediğine emin misin canım?![]()
Canim tlf. bozulunca takip edemedim. Uyguladığınız bir diyet mi var?Normalde 3 gün ama daha uzun yapan da oluyor![]()
Esranin arkadaşından aldığı bi diyetisyen listesi var ona başladık 3 gün menü ayni sonra değişecek hızlandırıcı listeymis bakalım sonuçları nasıl olacakCanim tlf. bozulunca takip edemedim. Uyguladığınız bir diyet mi var?
---
Bende Pazar günü eksprese başlamayi düşünüyorum.
Kaçıncı gündesiniz? Faydasını gördünüz mü?Esranin arkadaşından aldığı bi diyetisyen listesi var ona başladık 3 gün menü ayni sonra değişecek hızlandırıcı listeymis bakalım sonuçları nasıl olacak
Bugün 3. GünKaçıncı gündesiniz? Faydasını gördünüz mü?