- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.221
Teşekkür ederim Ebrucum.bugün kadınlar kulubünde hiç güzel başlamadım güne... okuduklarım beni çok üzdü...herkes birbirine diş geçirmeye çalışmış sanki..kızlar bizim takıma ve takım kaptanlarına en önemliside arkadaşlarımıza karşı sorumluluklarımız var. kusura bakmayın ama yazdıklarınızı görmemezlikten gelemedim. kimse kendine laf söylettirmiyor biz doğrularımızı yanışlarımızı paylaşmak birbirimizden destek almak için burdayız. her günümüz aynı olmayabilir gerçek hayatta sıkıntılarımız olabilir katılımlarımız az olabilir hepimiz yaşıyoruz bunları...ama lütfen bunları birbirimizi kırarak bertaraf etmeye çalışmayalım. bu uyarılar önlemler olmadığı zaman takımın nasıl kendini saldığınıda gördük. kaldıki kaptanlarımız gerçekten çok anlayışlılar. o yüzden lütfen bişeyler yolunda gitmediği zaman birbirimize saldırmaktan vazgeçelim. ben burda hiç kimsenin birilerinin kötülüğünü istediğini sanmıyorum. hepimiz aynı amaç için burdayız amaca uygun hareket edelim o zamanSEVELİM BİRBİRİMİZİ
![]()
En azından faydamın olduğunu bilmek güzel
Senin de kadınlar günün kutlu olsun

Peki canım sen bilirsincanım evet, zaten kilo vermediğim için çokta sıkıntı yok, keşke versem de sırf mezuniyet kepi için bi kez girip mezun olsam.