• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün kadınlar kulubünde hiç güzel başlamadım güne... okuduklarım beni çok üzdü...herkes birbirine diş geçirmeye çalışmış sanki..kızlar bizim takıma ve takım kaptanlarına en önemliside arkadaşlarımıza karşı sorumluluklarımız var. kusura bakmayın ama yazdıklarınızı görmemezlikten gelemedim. kimse kendine laf söylettirmiyor biz doğrularımızı yanışlarımızı paylaşmak birbirimizden destek almak için burdayız. her günümüz aynı olmayabilir gerçek hayatta sıkıntılarımız olabilir katılımlarımız az olabilir hepimiz yaşıyoruz bunları...ama lütfen bunları birbirimizi kırarak bertaraf etmeye çalışmayalım. bu uyarılar önlemler olmadığı zaman takımın nasıl kendini saldığınıda gördük. kaldıki kaptanlarımız gerçekten çok anlayışlılar. o yüzden lütfen bişeyler yolunda gitmediği zaman birbirimize saldırmaktan vazgeçelim. ben burda hiç kimsenin birilerinin kötülüğünü istediğini sanmıyorum. hepimiz aynı amaç için burdayız amaca uygun hareket edelim o zaman :KK66:SEVELİM BİRBİRİMİZİ :KK200::KK200::KK200:
Teşekkür ederim Ebrucum.
En azından faydamın olduğunu bilmek güzel
Senin de kadınlar günün kutlu olsun :KK200:
canım evet, zaten kilo vermediğim için çokta sıkıntı yok, keşke versem de sırf mezuniyet kepi için bi kez girip mezun olsam.
Peki canım sen bilirsin

Günaydınlar

Nilgüncüm başka mesajlara cevap verdiğini gördüğüm ve seni sadece "listeden çıkarma" mesajında değil de başka mesajlarda da etiketleyip yanıt alamadığım için yazdım. Yine ayrıca listeden çıkarma durumunu da sana özel yazmadım, o mesajda senden başka en az 2-3 kişi daha vardı ve diğerlerinden böyle bir tepki almadığım için şu an bu tepkine şaşırmış ve üzülmüş durumdayım.

Liste işi kolay kaptanım, onu hallederiz. Yeter ki takım biraz toparlansın diye uğraşıyorum.

Yarım paket altınbaşak?
Kalori hesabına göre belki geçmemiş olabilirsin ama yediklerin cidden diyet yaparken hatta belki normal beslenirken bile yenmemesi gereken şeyler..

İzne ayrılmak istediğine emin misin canım? :KK43:

Teşekkür ederim Özlemcim gerçekten, mesajına çok mutlu olduğumu söylemeden geçemeyeceğim
Yediklerimin tamamı mı
Yoksa sadece patates kızartması mı:KK57:

Günaydınlar

Nilgüncüm başka mesajlara cevap verdiğini gördüğüm ve seni sadece "listeden çıkarma" mesajında değil de başka mesajlarda da etiketleyip yanıt alamadığım için yazdım. Yine ayrıca listeden çıkarma durumunu da sana özel yazmadım, o mesajda senden başka en az 2-3 kişi daha vardı ve diğerlerinden böyle bir tepki almadığım için şu an bu tepkine şaşırmış ve üzülmüş durumdayım.

Liste işi kolay kaptanım, onu hallederiz. Yeter ki takım biraz toparlansın diye uğraşıyorum.

Yarım paket altınbaşak?
Kalori hesabına göre belki geçmemiş olabilirsin ama yediklerin cidden diyet yaparken hatta belki normal beslenirken bile yenmemesi gereken şeyler..

İzne ayrılmak istediğine emin misin canım? :KK43:

Teşekkür ederim Özlemcim gerçekten, mesajına çok mutlu olduğumu söylemeden geçemeyeceğim
Ben 2. msj görünce ilk msj arayıp buldum etiketlenen msj lardan ilk msj darilmadim 2. garip geldi bana beni adam yerine koymuyor musun diyince şaşırdım ben sana ne zaman cevap vermedim kaç yıl oldu artık yazmıyorsam vardır bir sebebi biliyorsun müsait olunca yazmadan durmam darilmani uzulmeni istemem

Yavrum ben devaminda attigin trip icin yazmistim, listeden cikarirsan cikar yazdigin. yani o sorumluluklarini yerine getiriyorsa biz de getirmeliyiz baabinda. Listeden cikartmali zaten aslinda hepimizi. Bir insana gorevini yaptigi icin trip atildigini gormek bana garip geldi ama kendimi ifade edemedim galiba afedersin kirmak istemedim:KK19::KK54:
(Gitti benim topuklar, hanimaga vurdurtcak:olamaz:)

ya medusa yaa:KK70:sinirsiz derken mesela 3 gun yapiliyor ya kabak detoksu, oyle bir sey mi demek istedim, 3 gunluk mu 10 gunluk mu sinirsiz mi seklinde.
Kimse beni anlamiyor:skandal:kendimi anlatamiyorum:oops:

Baban iyi olsun da sen heryere git istedigin seyahati yapp:KK68:
Ne tribin den bahsediyorsun biz birbirimize trip atma safhasını çoktan geçtik rica ediyorum bu şekilde gergin konuşmalara 3. Kişiler müdahale etmesin gerçekten gereğinden fazla uzuyor konu

Selam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı yok
Öğlen
1 tabak mantar
1 bardak ayran

Ara portakal

Akşam tavuklu makarna 1 kase

Spor jillian 1. Level
Su 2 litre

Katılıyorum canm ama yanımda bır o vardı bide elimde kahve onun dısında abur cubur makinası vardı ya ac kalıcaktım yada cıkolata bıskuvı vs yıyecektım yarım altınbasakla kahve en masumuydu ac kalsam daha kotu olucaktm :KK43:
Boyle acele bir yere giderken yanina elma muz gibi meyve al spor sonrası içinde sut ayran olabilir

Katılıyorum canm ama yanımda bır o vardı bide elimde kahve onun dısında abur cubur makinası vardı ya ac kalıcaktım yada cıkolata bıskuvı vs yıyecektım yarım altınbasakla kahve en masumuydu ac kalsam daha kotu olucaktm :KK43:
Dışarı çıkarken evden almak lazım kuru kayısı fındık falan en güzeli aslinda

Bebegim altınbasak light yok mu kepekli hani ondan bahsediyorum zaten yarısı 4 tane mi ne 80 kcal
medusa demek istediğimi anlamış ve anlatabilmiş diye umuyorum
Evet durumunu anladım yanında o varmış sadece, onu yemesen daha kötü olacağını söylemişsin. Ama gün sonunda kızartmalı ve bu şekilde bir menü yazınca göze batıyor. Önceki günlerde de yine buna benzer menüler yazmıştın. O yüzden uyarma gereği duydum. Eğer ki uyarmamı istemiyorsan grupta birkaç arkadaşımıza yaptığım gibi senin menülerini de yorumlamam.

medusa demek istediğimi anlamış ve anlatabilmiş diye umuyorum
Evet durumunu anladım yanında o varmış sadece, onu yemesen daha kötü olacağını söylemişsin. Ama gün sonunda kızartmalı ve bu şekilde bir menü yazınca göze batıyor. Önceki günlerde de yine buna benzer menüler yazmıştın. O yüzden uyarma gereği duydum. Eğer ki uyarmamı istemiyorsan grupta birkaç arkadaşımıza yaptığım gibi senin menülerini de yorumlamam.
Yok hayatım bilincindeyim zatem :( kızartmayı olmaması gerekiyordu ama hinlik yapmadım yazdım sucluyum hakime hanım:KK61:

Bak bunu hic dusunmemistim kazen e yazayim benim bu yogunluktan tek sikayetim sizlerle ilgilenemeyip butun yuku ordegime birakmak
Bu arada cuma aksami babamlar geliyor onun dr kontrolleri var insallah o ara seyahat olmaz :oops:
ALLAH şifa versin kaptanım.
Yavrum ben devaminda attigin trip icin yazmistim, listeden cikarirsan cikar yazdigin. yani o sorumluluklarini yerine getiriyorsa biz de getirmeliyiz baabinda. Listeden cikartmali zaten aslinda hepimizi. Bir insana gorevini yaptigi icin trip atildigini gormek bana garip geldi ama kendimi ifade edemedim galiba afedersin kirmak istemedim:KK19::KK54:
(Gitti benim topuklar, hanimaga vurdurtcak:olamaz:)

ya medusa yaa:KK70:sinirsiz derken mesela 3 gun yapiliyor ya kabak detoksu, oyle bir sey mi demek istedim, 3 gunluk mu 10 gunluk mu sinirsiz mi seklinde.
Kimse beni anlamiyor:skandal:kendimi anlatamiyorum:oops:

Baban iyi olsun da sen heryere git istedigin seyahati yapp:KK68:
Şöyle sınırsız. 1kg kabağı 1yk z.yağı ile pişir hepsini 1 öğünde ye. Istersen 2kg kabak 1yk z.yağı ile. Sınırsız. Anladın mı? ;)
Canım gunluk kalorı hesabına gırdımde kurtarıyor sankı gunlul totale bakarsak kı :KK43:
Tek yanlısımı patetes kızartmasında goruyorum kendı basına 150 200kcal
:KK43:
Kalori hesabı artık en son parametre. Öncelik sağlıklı beslenme. Yani kalori hesabına göre yediğin pasta seni için uygun değil. Günlük kalorini sağlıklı yiyeceklerden almalısın.

ALLAH şifa versin kaptanım.

Şöyle sınırsız. 1kg kabağı 1yk z.yağı ile pişir hepsini 1 öğünde ye. Istersen 2kg kabak 1yk z.yağı ile. Sınırsız. Anladın mı? :KK66:

Kalori hesabı artık en son parametre. Öncelik sağlıklı beslenme. Yani kalori hesabına göre yediğin pasta seni için uygun değil. Günlük kalorini sağlıklı yiyeceklerden almalısın.
Vurun kırbacı vurunnn:KK70:kafama kafama atın taşları:confused:
Ya evet canım katılıyorum ama nefis cekiyor arada her gunumuz pasta ıle gecmiyor ama haftada bır bazen ayda bir yıyoruz benim masama kalorili zararlı şeyleri isteyen bir azman kocam var mesela akşam patates pilav sebze yemeği salata hepsi ortada yemek tabaklarında ve Herkes istediğinden tabağına servis olarak alıyor cogu evlere göre kendi evimde sağlıklı yemek ve tüketim olduğundan çok da eminim:bicak: bunu mesela diyetisyenlrde söylüyor bir ögunüze Bir dilim pasta yiyebilirsiniz ama başka bir şey yememek kaydı ile diye

Back
X