• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
2 activia (toplam 200 ml)
Akşam
haşlanmış biftekli yağsız salata
Ara Öğün:
1 muz
Su: 2,5 lt

Dün diyetisyenime gittim kaptanım toplight toplight
Maalesef kilom 200 gr artmış, yağda 500 gr artış olmuş.
Hareketsiz dönemimin ve düzensiz beslenme düzenimin bir sonucu maalesef.
Öğlenleri müsait olup yürüyüşe gideceğim günleri iple çekiyorum.

Sevgiler hepinize. :KK200::KK200:
Cnm yogunlugun ne zaman bitiyor bizim kurumda bu toplantilar nerdeyse 1 ay suruyor insallah senin oyle degildir
200 gr i sen hemen halledersin bozma moralini

Selam arkadaslar,
Bende hastalik devam, giremedim zaten. Sutum baskilandi :KK43: Ustune bebemde huysuzluk uyumama yememe emmeme. O kismi cozemedik sut gelmiyo da mi emmiyo yoksa emmek mi istemiyo. Kabak detoksu yaptigima pisman oldum psikolojik olarak kendimi kotu hissettirdi belki yapmasam bu kadar takilmazdim. Asmye gorurdum tahlili temiz dislerden olabilir dediler ama dis de cikarmiyor hala sifir dis. Velhasil ipin ucunu birakcam birkac hafta izne ayrilmak istiyorum kaptanim toplight toplight musaadenle.
Geçmiş olsun canım inşallah kusa zamanda toparlanırsınız

Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
Akşam
Ara Öğün:
1 muz

Gülden’cim Merhaba,
Uzun zamandır pek göremiyordum seni, benimde telaşlarım oldu prk vakit ayırabildiğim söylenemez gerçi...

Menün güzel de, akşam yemeğinden sonra yediğin muz fazla gelmiyor mu? Ve activia 2 kutu normal mi? Diyetisyeninin verdiği lisge mi bu?

Iyiyim canım. Seninle beraber başlamıştık takımda. Dönmene sevindim. Bundan sonra bırakmak yok :KK66:
Benim derdim sorumluluk bence listedeyken gayet iyidim listeden bi çıktım bi daha toparlayamadım. Sen baya vermissin masallah :nazar:

Ciklat cim o zaman persembe sabah bekliuoruz seni buralara
İnşallah kaptanim perşembeden sonra etim kemigim yağlarım sizin :KK49::KK49:

Selam arkadaslar,
Bende hastalik devam, giremedim zaten. Sutum baskilandi :KK43: Ustune bebemde huysuzluk uyumama yememe emmeme. O kismi cozemedik sut gelmiyo da mi emmiyo yoksa emmek mi istemiyo. Kabak detoksu yaptigima pisman oldum psikolojik olarak kendimi kotu hissettirdi belki yapmasam bu kadar takilmazdim. Asmye gorurdum tahlili temiz dislerden olabilir dediler ama dis de cikarmiyor hala sifir dis. Velhasil ipin ucunu birakcam birkac hafta izne ayrilmak istiyorum kaptanim toplight toplight musaadenle.
Ah kıyamam yaaaa, inşallah bir an önce düzelirsiniz ikiniz de. Güzel beslen bebeyim, yumurtanı, sütünü, meyveni ye. İzinde aburcubura kaptırma kendini sakın.

canim hangi hareketler? Devam edersen sasiracaksin xok kisa surede etki ediyor. İyilesiyim ben sana eslik ediyim
Olurrrr, yalnız var ya resmen yamuldum. Akşam tam son harekette mert yine uyandı, soğuma yapamadım o yüzden tutulmuş olabilirim biraz. O pelvis hareketlerinde hem koptum gülmekten hem de dizlerimin üstüne o şekilde oturmamamı söyledi doktorum. O iki hareketi pas geçeceğim canım. İyileşte beraber yapalım. :KK76:

Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
Akşam
Ara Öğün:
1 muz

Aayyyy yanlış yazmışım. Meyveler çok olmamış mı tatlım? 1 muz 1 gün için yeterli. Gece salatalık falan yeseydin keşke.

Günaydın arkadaşlarrrr...
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......:21::sampiyon:

Eklentiler

• C042B8F1-6F2D-4F65-8C90-C58ECE6956BE.webp
    C042B8F1-6F2D-4F65-8C90-C58ECE6956BE.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......:21::sampiyon:
Harikasınnnnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok sevindim canım inşallah yakında 50li sayılara da inersin :)

Günaydınnnlarrr
Dün yorgunluktan sızıp kalmışım. Sabaha doğru 4:30'da da uyanıp bir oyun faslı gerçekleştirdik :KK45: 6'da tekrar uyuyup 8'de uyandık. Kahvaltı, toparlanmaca falan derken ancak gelebildim. Alıntılarıma geçeyim hemen:
Sağlam bol protein kayfaltı :rapci::rapci:
Kuzum bırakmıyor yaaa, küçüğü uyutup hallettim ama büyüğe takıldım şimdi. Callentics yapcam inşallah.
Kahvaltı çok mu olmuş yaw? 2 yumurta, 1 dilim ekmek, pastırma ve peynir aslında :KK48::KK48:
2 yumurta, 1 dilim ekmek kısmında pek sorun yok da bana pastırma ve peynirlerin miktarı çok geldi. Gerçi başka da bir şey yok neyse afiyet olsun sporunu da yapmışsın zaten :KK48:
İstanbul'a gelirsem sana kahvaltıya geleceğim, bu kızarmış yumurtadan isterim :KK48::KK48:
Ne güzel yapmışsınız. Valla bende çıkmak istiyorum dışarı yaaa. Artık baharımız yazımız gelsin off
Aynen ya kışı hiç sevmem zaten, şöyle mis gibi hava görelim, gözümüz gönlümüz açılsın :KK200:
Ayy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beni
Utanma utanma gel zararın neresinden dönersen kardır :)
Seni de ekstrem durumdan listeye alabiliriz, kararlıysan bi düşün derim :)
morordek morordek cim affet menu paylasamadim 2 gundur, ama paylasmamam gerek inan ki. İzin alcam gelince devam her menumu yazmalara:KK36:
Canım sen önce bi toparlan da.. Birkaç hafta izne ayıralım seni, sonrasında bol bol sopalarım yeniden :KK15:
Bugün 200 gr daha artiyla uyandim. 56.8
Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim
Regl ödemidir muhtemelen. Ödem atıcı şeyler dene bakalım ben direkt tarif bilmiyorum maalesef
Maşallah Allah bağışlasın, emziren annesin o zaman sen de
Sağol canım, hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın. Evet aynen emziren anneyim :) Seni anlayabiliyorum aslında ama ipin ucunu kaçırma diye yapıyorum :)

Çok sevindim senin adına!
Pes etmemek gerektiğini de yaşayıp görmüş oldun böylece :) Menülerin hep iyiydi çünkü, biraz dirense de eksiler gelecekti eninde sonunda :)
Şaka gibi ama bende 7li rakamları görmek istiyorum :olamaz::olamaz: salak kafam yaaaaa
Olacak olacak ama bu kez pes etmek yok :KK60:

Back
X