- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.661
Gunaydın cıcısler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İp atlaya atlaya zayuflıcam inşllah bu gidişle
Cnm yogunlugun ne zaman bitiyor bizim kurumda bu toplantilar nerdeyse 1 ay suruyor insallah senin oyle degildirDün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
2 activia (toplam 200 ml)
Akşam
haşlanmış biftekli yağsız salata
Ara Öğün:
1 muz
Su: 2,5 lt
Dün diyetisyenime gittim kaptanımtoplight
Maalesef kilom 200 gr artmış, yağda 500 gr artış olmuş.
Hareketsiz dönemimin ve düzensiz beslenme düzenimin bir sonucu maalesef.
Öğlenleri müsait olup yürüyüşe gideceğim günleri iple çekiyorum.
Sevgiler hepinize.![]()
Gercekten sevinc gosterisi mi bu ben kafayi yiuorum 2 cocuk evde oluncaBugun cocuklar evdeee ne mutlu banaa![]()
Kg vermeyi bilmiyorum ama bayaa inceleceksin kesinİp atlaya atlaya zayuflıcam inşllah bu gidişle
Geçmiş olsun canım inşallah kusa zamanda toparlanırsınızSelam arkadaslar,
Bende hastalik devam, giremedim zaten. Sutum baskilandiUstune bebemde huysuzluk uyumama yememe emmeme. O kismi cozemedik sut gelmiyo da mi emmiyo yoksa emmek mi istemiyo. Kabak detoksu yaptigima pisman oldum psikolojik olarak kendimi kotu hissettirdi belki yapmasam bu kadar takilmazdim. Asmye gorurdum tahlili temiz dislerden olabilir dediler ama dis de cikarmiyor hala sifir dis. Velhasil ipin ucunu birakcam birkac hafta izne ayrilmak istiyorum kaptanim
toplight musaadenle.
İncelmek güzeldirKg vermeyi bilmiyorum ama bayaa inceleceksin kesin
Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
Akşam
Ara Öğün:
1 muz
Sevgiler hepinize.![]()
Benim derdim sorumluluk bence listedeyken gayet iyidim listeden bi çıktım bi daha toparlayamadım. Sen baya vermissin masallahIyiyim canım. Seninle beraber başlamıştık takımda. Dönmene sevindim. Bundan sonra bırakmak yok![]()
İnşallah kaptanim perşembeden sonra etim kemigim yağlarım sizinCiklat cim o zaman persembe sabah bekliuoruz seni buralara
Ah kıyamam yaaaa, inşallah bir an önce düzelirsiniz ikiniz de. Güzel beslen bebeyim, yumurtanı, sütünü, meyveni ye. İzinde aburcubura kaptırma kendini sakın.Selam arkadaslar,
Bende hastalik devam, giremedim zaten. Sutum baskilandiUstune bebemde huysuzluk uyumama yememe emmeme. O kismi cozemedik sut gelmiyo da mi emmiyo yoksa emmek mi istemiyo. Kabak detoksu yaptigima pisman oldum psikolojik olarak kendimi kotu hissettirdi belki yapmasam bu kadar takilmazdim. Asmye gorurdum tahlili temiz dislerden olabilir dediler ama dis de cikarmiyor hala sifir dis. Velhasil ipin ucunu birakcam birkac hafta izne ayrilmak istiyorum kaptanim
toplight musaadenle.
Olurrrr, yalnız var ya resmen yamuldum. Akşam tam son harekette mert yine uyandı, soğuma yapamadım o yüzden tutulmuş olabilirim biraz. O pelvis hareketlerinde hem koptum gülmekten hem de dizlerimin üstüne o şekilde oturmamamı söyledi doktorum. O iki hareketi pas geçeceğim canım. İyileşte beraber yapalım.canim hangi hareketler? Devam edersen sasiracaksin xok kisa surede etki ediyor. İyilesiyim ben sana eslik ediyim
Aayyyy yanlış yazmışım. Meyveler çok olmamış mı tatlım? 1 muz 1 gün için yeterli. Gece salatalık falan yeseydin keşke.Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
Akşam
Ara Öğün:
1 muz
Sevgiler hepinize.![]()
HarikasınnnnnnnGünaydın arkadaşlarrrr...
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm
Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......![]()
Çok sevindim canım inşallah yakında 50li sayılara da inersin :)Günaydın arkadaşlarrrr...
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm
Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......![]()
2 yumurta, 1 dilim ekmek kısmında pek sorun yok da bana pastırma ve peynirlerin miktarı çok geldi. Gerçi başka da bir şey yok neyse afiyet olsun sporunu da yapmışsın zatenSağlam bol protein kayfaltı
Kuzum bırakmıyor yaaa, küçüğü uyutup hallettim ama büyüğe takıldım şimdi. Callentics yapcam inşallah.
Kahvaltı çok mu olmuş yaw? 2 yumurta, 1 dilim ekmek, pastırma ve peynir aslında![]()
Aynen ya kışı hiç sevmem zaten, şöyle mis gibi hava görelim, gözümüz gönlümüz açılsınNe güzel yapmışsınız. Valla bende çıkmak istiyorum dışarı yaaa. Artık baharımız yazımız gelsin off
Utanma utanma gel zararın neresinden dönersen kardır :)Ayy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beni
Canım sen önce bi toparlan da.. Birkaç hafta izne ayıralım seni, sonrasında bol bol sopalarım yenidenmorordek cim affet menu paylasamadim 2 gundur, ama paylasmamam gerek inan ki. İzin alcam gelince devam her menumu yazmalara
![]()
Regl ödemidir muhtemelen. Ödem atıcı şeyler dene bakalım ben direkt tarif bilmiyorum maalesefBugün 200 gr daha artiyla uyandim. 56.8
Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim
Sağol canım, hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın. Evet aynen emziren anneyim :) Seni anlayabiliyorum aslında ama ipin ucunu kaçırma diye yapıyorum :)Maşallah Allah bağışlasın, emziren annesin o zaman sen de
Çok sevindim senin adına!Günaydın arkadaşlarrrr...
Olacak olacak ama bu kez pes etmek yokŞaka gibi ama bende 7li rakamları görmek istiyorumsalak kafam yaaaaa