- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.181
Kahveye gelin kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum iyilestin miki kahveye cagiriyorsun nasil oldunKahveye gelin kizlar![]()
Evet canım cok haklısın. Yarın bi ictimaya cekelim herkesi.hepinize günaydın tatil diye salmak yok kızlar yarın tartı günü cezalarmorordek ten ördekcim yarın +gelenlere ortak bi ceza verebilirsin bence çok yakışır sana
![]()
Oh oh verdigim cezaları yapanları cok seviyorumGünaydın Herkese dün kendi kendime verdiğim cezamı uyguladım galiba ilk defa aldığım ceza beni mutlu etti![]()
morordek bence hafif kahvaltıyı hak ettim
![]()
1 ceza verdiysen 10 yaparım diyorsun60dk hızlı yürüyüş +15dk markette gezmeler leslie cezamın yerine geçmiştir zannediyorum sayın ordekimmorordek
Kahveyi ben yaparım sonraki işleri kahve içenler yapacakKuzum iyilestin miki kahveye cagiriyorsun nasil oldun
Canim herseyin fotosunu çekip buradan paylaşmak istiyorum amaaaaa uygulamadan foto gonderemiyorum.Sularınızı içiyonuz mu bakayım?? Dün yapan oldu mu hiç kendine su...
Bu akşam herkes kendine bi şişe hazırlasın resim atsın beni etiketleyip bakıcam![]()
Selamlar bende aynen gonderemiyorum canım çözüm bulan varsa iyi olurCanim herseyin fotosunu çekip buradan paylaşmak istiyorum amaaaaa uygulamadan foto gonderemiyorum.
Var mı uygulama kullanan ve foto paylasabilennnn!!!!!
Canim herseyin fotosunu çekip buradan paylaşmak istiyorum amaaaaa uygulamadan foto gonderemiyorum.
Var mı uygulama kullanan ve foto paylasabilennnn!!!!!
Foto atacaginiz zaman Google'dan kk ya girip atmak lazım uygulamadan foto atilmiyorSelamlar bende aynen gonderemiyorum canım çözüm bulan varsa iyi olur
Dün 10'da uyudum canım kızım 6 yaşında. Geç uyusamda istisnalar dışında erken uyanıyorum.Iyi pazarlar özlem maşallah 7 de ayaktasin kaçta yattin o saatte uyandin bebe küçük müydü benimki 26 aylık gecede emmeye kalkıyor 4 5 kere uyaniyorum sabah 10da anca kalktım 1 buyuk bardak elma sirkeli su ictim11 de omlet bir dilim çiçek ekmek kaymak bal. 3 4 yemek kaşığı lor peynire domates sumak pul biber zeytinyağı salata gibi yaptım onu yedim 3 4 bardak cay. 2bucukta sutlac. Şimdi suanda elimin altinda 1 tane karam gurme var yiyip yememek arasında gidip geliyordum burayi okuyum diye girince vazgeçtim valla...kilo yarin bugün unuttum