• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepinize günaydın tatil diye salmak yok kızlar yarın tartı günü cezalar morordek morordek ten ördekcim yarın +gelenlere ortak bi ceza verebilirsin bence çok yakışır sana :KK58:
Evet canım cok haklısın. Yarın bi ictimaya cekelim herkesi.
Günaydın Herkese dün kendi kendime verdiğim cezamı uyguladım galiba ilk defa aldığım ceza beni mutlu etti :KK70: morordek morordek bence hafif kahvaltıyı hak ettim :kk77:
Oh oh verdigim cezaları yapanları cok seviyorum :KK60:
60dk hızlı yürüyüş +15dk markette gezmeler leslie cezamın yerine geçmiştir zannediyorum sayın ordekim morordek morordek
1 ceza verdiysen 10 yaparım diyorsun :rapci:
En güzeli canım, yansın yağlar

balpamuk balpamuk diyetisyene gidecektin ne dedi diyetisyen?
@bluedolphin kaptanımız da yazmış yoğunsun ama hafta sonu menü yazmaya gelebilirsin en azından. Zaten 2 haftadır bildirimlerin de iyi değildi.
besbb9 besbb9 senin de aktif katılmanı bekliyoruz, yine görünmez oldun. Mağaza açılışından bahsetmiştin ama günlük menü yazacak kadar da mı vaktin yok?

34d6fd8115e16cd6f20129d5a5ac2373--study-psychology.jpg

Sularınızı içiyonuz mu bakayım?? Dün yapan oldu mu hiç kendine su...
Bu akşam herkes kendine bi şişe hazırlasın resim atsın beni etiketleyip bakıcam:KK53:
Canim herseyin fotosunu çekip buradan paylaşmak istiyorum amaaaaa uygulamadan foto gonderemiyorum.
Var mı uygulama kullanan ve foto paylasabilennnn!!!!!

Canim herseyin fotosunu çekip buradan paylaşmak istiyorum amaaaaa uygulamadan foto gonderemiyorum.
Var mı uygulama kullanan ve foto paylasabilennnn!!!!!
Selamlar bende aynen gonderemiyorum canım çözüm bulan varsa iyi olur
Foto atacaginiz zaman Google'dan kk ya girip atmak lazım uygulamadan foto atilmiyor

Bugün eşim arkadaşlarıyla balıkta
Yazin beraber de gidecez çocuklar için
Benim sebze menüsüne küçük bir balık sıkısabilir boyle balığı dolaba girmeden yemek daha güzel oluyor
Yarin aksam menüsünee eklerim

Iyi pazarlar özlem maşallah 7 de ayaktasin kaçta yattin o saatte uyandin bebe küçük müydü benimki 26 aylık gecede emmeye kalkıyor 4 5 kere uyaniyorum sabah 10da anca kalktım 1 buyuk bardak elma sirkeli su ictim11 de omlet bir dilim çiçek ekmek kaymak bal. 3 4 yemek kaşığı lor peynire domates sumak pul biber zeytinyağı salata gibi yaptım onu yedim 3 4 bardak cay. 2bucukta sutlac. Şimdi suanda elimin altinda 1 tane karam gurme var yiyip yememek arasında gidip geliyordum burayi okuyum diye girince vazgeçtim valla...kilo yarin bugün unuttum

Iyi pazarlar özlem maşallah 7 de ayaktasin kaçta yattin o saatte uyandin bebe küçük müydü benimki 26 aylık gecede emmeye kalkıyor 4 5 kere uyaniyorum sabah 10da anca kalktım 1 buyuk bardak elma sirkeli su ictim11 de omlet bir dilim çiçek ekmek kaymak bal. 3 4 yemek kaşığı lor peynire domates sumak pul biber zeytinyağı salata gibi yaptım onu yedim 3 4 bardak cay. 2bucukta sutlac. Şimdi suanda elimin altinda 1 tane karam gurme var yiyip yememek arasında gidip geliyordum burayi okuyum diye girince vazgeçtim valla...kilo yarin bugün unuttum
Dün 10'da uyudum canım kızım 6 yaşında. Geç uyusamda istisnalar dışında erken uyanıyorum.
2 yaşını geçmiş bebeğin artık bence emzirme işini bırakmanız gerek.
KaraM gurmeyi yemedin inşallah cunku sutlac yemissin.Onun yerine yoğurt ye, tarçınlı süt iç. Akşam yemeği saati de yaklaştı. :rapci:

Back
X