• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma günü diyetisyene gittim. Cuma kendi tartıma göre yaptığım bildirimde 63.00’dım. Ancak diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım. Diyetisyen şaşırdı inanamadı. Daha önce birlikte yine 63’e düşmüştüm ama inanılmaz incelmişsin dedi. Kollardan 500’er, bacaklardan 500’er katın bölgenden 1.300 kg yağ gitmiş dedi. 6 paket margarine eşit yağ vermişsin dedi.

Ben uzun süredir 63’lerde takıldığımdan, direnç oluştuğundan bahsettim. Bana 3 günlük yağ yakıcı şok liste verdi. Ananas-peynir diyeti. 3 gün sonunda listemi online olarak güncelleyeceğiz. Eğer direnci kıramazsan sana takviye ürün önereceğim dedi. Daha sonrasında koruma yollarını da öğreteceğim ve yine çok yediğin günü tolere edebilmen ve yediğinin yağ olarak dönmemesi için pişmanlık günleri için bir ürün daha önereceğim dedi. :))) şimdilik 3 günlük ananas listemi uygulamaya başladım.
Daha önceden her hafta kontrole gidiyordum ancak taşınıncauzak kaldı diyetisyenim. Bundan sonra online diyet alacağım ve 1 ay sonra yeniden ölçüme gideceğim. Benimle birlikte yapmak isteyenler için ananas diyetimi paylaşabilirim. Ben bugün başladım. Bu diyetin sonunda net 1.5 kg vermeni bekliyorum dedi. Dolayısıyla benim bu haftaki hedefimi 61.5 olarak kaydedebilirsiniz morordek morordek toplight toplight
Süpersiniz canım inşallah haftaya 6lı rakamlara veda etmiş olacaksın..:nazar::nazar:
3 öğün sadece ananas ve peynir yiceksin dimi?
Bende peynirli omlet yedim sabah. Dukan ekmek yapayım diyorum biraz sonra. Ama akşama ne yiyeceğime karar veremedim. Öğle de yaparım muhtemelen.
Hadi bakalım güzel vermiştik yine öyle olacak inşallah. :KK36:

Eeyyyyy buldum akşam ne yapacağımı. Adana yapicim :-):-)
Valla ya, bişi yokmuş ki, sarımsak ve baharat. Oh mis, at ızgaraya yansın geceler :KK70:
0zlem 0zlem
Afiyet olsun canım. Ben de kararsızım ama tavuk yaparım muhtemelen. 1 paket hindi füme de aldım. Zorda kaldığımda yemek için. Fazla alicaktim ama kolay kaçar sürekli ondan yerim diye vazgeçtim.

Öğle de dukan ekmekten vazgeçtim yoğurt ve yulaf kepeği yapacağım. Doymazsam hindi füme falan da yiyebilirim.
Ben de sabah geç kahvaltı ettiğim için öğeyi yogurt+yulaf kepegi ile geçiştircem.

Cuma günü diyetisyene gittim. Cuma kendi tartıma göre yaptığım bildirimde 63.00’dım. Ancak diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım. Diyetisyen şaşırdı inanamadı. Daha önce birlikte yine 63’e düşmüştüm ama inanılmaz incelmişsin dedi. Kollardan 500’er, bacaklardan 500’er katın bölgenden 1.300 kg yağ gitmiş dedi. 6 paket margarine eşit yağ vermişsin dedi.

Ben uzun süredir 63’lerde takıldığımdan, direnç oluştuğundan bahsettim. Bana 3 günlük yağ yakıcı şok liste verdi. Ananas-peynir diyeti. 3 gün sonunda listemi online olarak güncelleyeceğiz. Eğer direnci kıramazsan sana takviye ürün önereceğim dedi. Daha sonrasında koruma yollarını da öğreteceğim ve yine çok yediğin günü tolere edebilmen ve yediğinin yağ olarak dönmemesi için pişmanlık günleri için bir ürün daha önereceğim dedi. :))) şimdilik 3 günlük ananas listemi uygulamaya başladım.
Daha önceden her hafta kontrole gidiyordum ancak taşınıncauzak kaldı diyetisyenim. Bundan sonra online diyet alacağım ve 1 ay sonra yeniden ölçüme gideceğim. Benimle birlikte yapmak isteyenler için ananas diyetimi paylaşabilirim. Ben bugün başladım. Bu diyetin sonunda net 1.5 kg vermeni bekliyorum dedi. Dolayısıyla benim bu haftaki hedefimi 61.5 olarak kaydedebilirsiniz morordek morordek toplight toplight
Merak ettim ananas diyetini daha önce ananas detoxu denemiştim yine peynir ile birlikte tüketiliyor bir günlük aşırıya kaçtığım bir haftanın sonunda yapmıştım kalıcı 1 kilo vermiştim işe yarıyor gerçekten paylaşmanı çok isterim kilo vermekte zorlandığımız dönemlerde uygulamak güzel olur :))

_20180319_130619.webp
An ıtıbarı ıle 507kcal yakısmıştır. 67dk eliptik

Güldencim senin de cumaya kg vermiş olarak gelmeni bekliyorum. Özlem'e dediğim şey senin için de geçerli, 2 haftadır sabitsin bu hafta da sabit ya da artı gelirsen izne ayırmak durumunda kalacağım
Ne desen haklısın canım o kadar yoğunluğunun arasında sen zayıf halinle bile mücadele ediyorsun ve takımla ilgileniyorsun..:nazar:
Biz kaçamaklı bir menu de olsa 2 dakikamızı ayırıp buraya yazsaydik belki o kötü menülerin devamı gelmeyecekti.
Ama zaten yazmıyoruz deyip daha fazla kendimizi salıyoruz.
--
Ben de 2 haftadır ayrılmayı düşünDüm ama vazgeçtim. Bu hafta kendi düşünceme göre de son şansım. Ya Cuma'ya kadar güzelce beslenip kilomu vericem yada ayrılcam. Ama güzel beslenmekten başka şansım yok çünkü eminim ayrılırsam daha kötü sonuçlar görme oranım çook çook yüksek..:KK51:

Listeyi güncelleyeyim derken seni eklemeyi unutmuşum Ciklatım yaa kusura bakma :olamaz:
Sorun değil ordekim bida ekledim kendimi :KK49:

Ne desen haklısın canım o kadar yoğunluğunun arasında sen zayıf halinle bile mücadele ediyorsun ve takımla ilgileniyorsun..:nazar:
Biz kaçamaklı bir menu de olsa 2 dakikamızı ayırıp buraya yazsaydik belki o kötü menülerin devamı gelmeyecekti.
--
Ben de 2 haftadır ayrılmayı düşünDüm ama vazgeçtim. Bu hafta kendi düşünceme göre de son şansım. Ya Cuma'ya kadar güzelce beslenip kilomu vericem yada ayrılcam. Ama güzel beslenmekten başka şansım yok çünkü eminim ayrılırsam daha kötü sonuçlar görme oranım çook çook yüksek..:KK51:
Bence hiç yemek yeme yine de eksi gelmelisin çünkü listeden çıkınca hayat çok kötü oluyor bknz:ben

Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum

Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum
Çok geçmiş olsun bol bol vitamin baharat almak lazım bu havalar çok yanıltıcı salgın an meselesi

Geçmiş olsun Kaptan'ım..

Geçmiş olsun kaptan

--
Ay tabii ki öyle orticim. İpin ucunu tutmayı beceremiyoruz çünkü. Çıkmak falan da yok öyle, nereye çıkıyonn bacımmmm :KK48::KK48:
Hadi başladık güzel güzel dukana. Cumaya güzel rakamlar göreceğiz. Dukan bitince 1 gün ara verip şu azimli ve kararlı kızın 3 günlük kabak yaparım diyordum. Eşlik eder misin beybi?

Sorun değil ordekim bida ekledim kendimi :KK49:

Bence hiç yemek yeme yine de eksi gelmelisin çünkü listeden çıkınca hayat çok kötü oluyor bknz:ben
Aaaa bakınız bende. Başldığım noktadayım çikilatam.
İzin kazazedeleriyiz bildiğin sevgili ortim @0zlem bkz: 2.model ben :KK45:

Geçmiş olsun kaptanım.

Back
X