• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2126409
Bugün öğlen yarım saat, akşam 45 dakika yürüyüş yaptım.
Menümde sabah 3 yeşil zeytin, 1 taze beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Çiğ badem yedim.
Öğlen salata yedim. 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Ara öğünde 1 muz,1 light yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde ızgara tavuk pirzola, 1 dilim tam buğday ekmeği ve cherry domates yedim.
Akşam ara öğününde birşey yemedim.
Su 3 lt içtim.
Sağlıklı beslenme ve yürüyüş açısından verimli bir gün oldu.
Valla menünüz harika olmuş

Ben glüten laktoz ve seker olmayan bir diyete başlıyorum yarin bir aylığına basarili olursam devam ettireceğim bir ay bitince azar azar sut ürünlerini ekleyebilirim ama glüten yani buğday ürünlerini yiyince direk kilo alıyorum şişlik hissediyorum sürekli o yüzden olabildiğince az tuketecegim
Tamam canim

Ordekim ben cuma nobet çıkışı olcam o zaman hep ödemli oluyorum normalde daha eksi çıkıyor :110:
Yarın sabah bi tartıl o zaman, bi de cuma. Cok fark yoksa cumayı baz alırız ciklatim
morordek morordek Ben yazmıştım 56,8 diye hesaplamıştım sanırım ama etiketlemeyi unuttuğum için görememiş olabilirsin:silah::silah:
Etiketlesen de görmemiş olabilirim belki benim kafa da gidik :KK53:
Canım hedefim 65 Lodos çarptı ki beni vallahi iki gündür beynim dönüyor gözümü açamıyorum
Lodos çarpmış belli :KK53:
Genel hedefini sormuyorum kuzum cumaya herkes bi hedef koydu onu diyorum. Bu cuma mezun olucam diyorsan orası ayrı tabi :KK53::KK53:
Canim ben yazmistim ama farketmedin herhalde
Hafta basi baslangic 56.5
Hedef 55.5
Diyorum ya kafa gidik diye :olamaz:
Kizlar yanlis anlamayin kibirden falan yazmiyorum ama okadar yüksek kilolara cikmayin sürekli ipler elinizde olsun. Hastaliktir dogumdur bunlara lafim yok alinir verilir. Ama diger türlü yoyerek kilolar almayin. Ki benim gercekten kilo almaya cok müsait bi yapim var alinda ailemde hep kiloludur ama ben 11 yildur surekli dikkat ettigim icin hep ayni kilolarda kalabildim. Versenizde mezunda olsaniz asla salmayin ve tartilmayi hic ihmal etmeyin
Katılıyorum dediklerine
İzinliyim canım :bicak:
Takımdan izinlisin diye muhabbetten de mi izinlisin gel arada sohbete :)
Bende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam :KK48:

90’lar
@Cikilatacanavari

80’ler
fancynancy fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@bluedolphin

70’ler
@besbb9
@0zlem
evlaefe evlaefe
@si_bel

60’lar
balpamuk balpamuk

50’ler
@prensesss016
@beyazinci
Ezgican05 Ezgican05

morordek morordek bebeyim 50 ler? 60 lar? :KK48:
60'lardayım ben bebeyim 50'lerde gözüm yok, Allah isteyene versin :KK48:
Ciklat da bu hafta 80'lere gececek bence :rapci:

Kizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
Sabah yürüyüşeten bir geldim 7 bucukta aksama kadar temizlikle ugrastim kaptanim simdide gecmise bakiyorum

-En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 19-23 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE
Üye ismi >>Geçen cuma>>Pazartesi>>Cuma hedefi

bluedolphin >> 86,3 >> 89 >> 86 :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
prensesss016 >> 56,3 >> 56,5 >> 55,5
besbb9 >> 72,6 >> ??? >> ???
0zlem >> 75,6 >> 77,8 >> 75 :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
balpamuk >> 63 >> ??? >> 61,5
fancynancy >> 81,8 >> 83,2 >> 79,9 :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
evlaefe >> 71 >> ??? >> 70,5
beyazinci >> 58,3 >> 57,9 >> 57,5 :KK9:
Cikilatacanavari >> 91,7 >> 89,9 >> 88,9 :KK9::KK9:
ssyykk123 >> 82,6 >> 83,2 >> 81,5 :sinirli::sinirli:
Hedef48 >> 57,4 >> 57,1 >> 56,8 :KK9:
karabiber01 >> 85 >> 84,5 >> ??? :KK9:
si_bel >> ??? >> 71,3 >> 71

Son düzenleme:
Bugün tartıda gördüğüm rakamla hedefimi tutturabileceğime inanıyorummmm :KK76:
Bu hafta böyle geçti ama kızlar yine kiloları yakın olanlar eşleşmeye ve yarışmaya ne dersiniz? İki kişi olmak zorunda değil hatta 80ler, 70ler ve 60lar grubu kurabiliriz. Siz 50 leri çok kıskanıyorum o yüzden kendiniz kurun gurubunuzu :KK11::-):-)[/QUOTEkiskanmak ne demek hemde nasil kiskaniyorum onlarin yerinde olmak hayel gibi

Vallahi canm carpıldım hedefı dusuk tutayım 70.50 olsun bu hafta cok ıyı beslendım ıyı spor yaptm ama aynı gıbıyım kac haftadır ılk defa aynıyım sanırım
Yarın sabah bi tartıl o zaman, bi de cuma. Cok fark yoksa cumayı baz alırız ciklatim

Etiketlesen de görmemiş olabilirim belki benim kafa da gidik :KK53:

Lodos çarpmış belli :KK53:
Genel hedefini sormuyorum kuzum cumaya herkes bi hedef koydu onu diyorum. Bu cuma mezun olucam diyorsan orası ayrı tabi :KK53::KK53:

Diyorum ya kafa gidik diye :olamaz:

Katılıyorum dediklerine

Takımdan izinlisin diye muhabbetten de mi izinlisin gel arada sohbete :)

60'lardayım ben bebeyim 50'lerde gözüm yok, Allah isteyene versin :KK48:
Ciklat da bu hafta 80'lere gececek bence :rapci:

Bugünkü menüm;

Sabah:
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir
-yeşil çay

Ara:
-10 çiğ badem
-1 su brd kefir

Öğle:
(Öğleni saat 16.30 da ancak yiyebildiğim için öğlenle 2. Ara öğündeki çiğ kuruyemişi birleştirdim)
-Ton balıklı salata
-1 avuç çiğ kaju
-yeşil çay

Akşam:
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir
-bol yeşillik

Ara:
-form çay

*aralarda kahve içildi.
*bol su içildi.

Back