- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.561
Günaydın canım yeni telefonun hayırlı olsun.İyi geceler bol eksiler inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım yeni telefonun hayırlı olsun.İyi geceler bol eksiler inşallah
Tebrik ederim canim benim 200 gr kalmıştı hedefimeEvet hedefini aşan larda bugün ben varım![]()
Bende seni tebrik ederimHedefime 200 gr kalmıştı ama buda çok iyi bir sonuç benim için
Bu hafta 82.700 gr geldim
Evet canim 2008 yilinda sicak browni olarak mezun oldum daha birdaha yarışmaya katildim ama adepta olamadigim geri ayrilmistim ama ne zaman oldugunu hatirlamiyorum onuDeniz ve Kum canım sen önceden mezuniyet almışsın galiba değil mi?
moni'nin geçen gün paylaştığı listede adını gördüm ama mezunlar konusunda nickin sıcak browni olarak geçiyor.
Mezuniyetten sonra da tekrar yarışmaya dönüp 317. etapta kendi isteğinle ayrılmışsın sanırım? Aşağıdaki etap sonucundan onu anlıyorum. Durumu netleştirelim, yarın listeye girersen ona göre not düşeceğiz.
***2. TAKIM 317. ETAP *** BİRİNCİ
akrep33 ( 64 / 63,3 / 0,7 / 1,09%)
bahiresemanur ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56%)
karabiber01 (68,8 / 67 / 1,8 / 2,62%)Kendi isteği ile ayrıldı.
cceylin ( 65 /63,6 /1,4 / 2,15 %)
seldom ( 88,3 / 88,2 /0,05 / 0,06% )Kilosu ikiye bölündü
trabzonspor ( 91 / 92,3 / -1,3 / -1,43%)
aymudo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98%)
fatta83 ( 86 / 83,7 / 1,15 / 1,34%) Hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri döndü.. Kilosu 2' ye bölündü. Hedef :70
2. TAKIMIN ORTALAMASI:1,05%
aksam malesef oglumun dersleri uzun surdu canim yapamadim ama bu aksam denicem inşallah hic zumba yapmadim cok merak ediyorum.Oryantallere bayıldımmmm 25 dakika yaptım valla şakır şakır ter akıyor üstümden. Zor şartlar altında da olsa başardımmert kapattığım zaman sustu sağolsun. Son 5 dakika nefes almadan ağladı. Annesi tombik olsun istiyor ben anladım onu
![]()
bemce o pogacalar bi cezayi haketti persembe perşembeKahvaltı: ev yapımı 2 poğaça,labne, sütlü khv
Öğle: mercimek çorbası, köz patlıcan salatası,kahvem
Ara:1elma
Akşam:etli kuru fasulye,yoğurtlu kereviz salata, karnabahar salatası
2,5-3lt su, 20dk bölgesel,600 ip
2lt elma ve tarçınlı su yaptım yarın öğlene kadar bitecek o da
Evet hedefini aşan larda bugün ben varım![]()
tebrik ederim kizlar ikinizide elde var iki diyoruz hadi hayirlisiHedefime 200 gr kalmıştı ama buda çok iyi bir sonuç benim için
Seker un diyeti ney canim yani onlardan hic yememekmiDün akşam yapmıştım poğaçayı eşim karşımda bir sürü yedi saat geç oldu diye yiyememiştim ondan çok canım çekmişti, ama perşembe periembe hiç olmadı, sonra suçluluk duydum zaten bir haftalık şeker un diyetine girdim![]()
yeni telefonun hayırlı olsun güle güle kullan canım :)Selam kızlar kaç gündür girmedim telefonun bozulmuştu yenisini aldım bugun
tebrikler canım :)Evet hedefini aşan larda bugün ben varım![]()
tebrikler canım :)Hedefime 200 gr kalmıştı ama buda çok iyi bir sonuç benim için
Çok sağol canim hepimiz icinn bir hafta daha basladi bakalim hedef koyunca harika oldu bu hafta hedefler koyulursa guzel olur ama sen hemen mezun olursun gibiBende seni tebrik ederim![]()
Çok sağol prensesaksam malesef oglumun dersleri uzun surdu canim yapamadim ama bu aksam denicem inşallah hic zumba yapmadim cok merak ediyorum.
bemce o pogacalar bi cezayi haketti persembe perşembe
tebrik ederim kizlar ikinizide elde var iki diyoruz hadi hayirlisi
Günaydın canim malesef Bursada öyleEki Görüntüle 2130510 hayırlı cumalr kizceler yürüyüşe çıktım sisten önümü goremicem neredeysebir süre sonra benden haber alamazsanız polisi ararsınız