- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.581
Tebrikler insallah birdaha almamak dilegiyle canimVeeee mezuniyet isteyenlerde bugun
Gecen hafta 55.3
Bu hafta 55
-300
Vermeden gitmek olmazdi
2 gün sıktım kendimi aldigimida verdim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler insallah birdaha almamak dilegiyle canimVeeee mezuniyet isteyenlerde bugun
Gecen hafta 55.3
Bu hafta 55
-300
Vermeden gitmek olmazdi
![]()
Evet canım şekerli gıdalar ve hamurişi YÖK Yani, sadece kahvaltıda 1-2dilim ekmeğe izin veriyorum kendime o kadarSeker un diyeti ney canim yani onlardan hic yememekmi
DeliEki Görüntüle 2130510 hayırlı cumalr kizceler yürüyüşe çıktım sisten önümü goremicem neredeysebir süre sonra benden haber alamazsanız polisi ararsınız
Sağol cicisimGünaydın canim malesef Bursada öyle
Keyifli yuruyusler sana
Benim sana yandığım bir süre sonra bana koyduğu teşhisi sen de doğru koydun canım teşekkürler
Teşekkür ederiztebrik ederim kizlar ikinizide elde var iki diyoruz hadi hayirlisi
Çok tebrik ederim biz görebilecek miyiz acaba o günleriVeeee mezuniyet isteyenlerde bugun
Gecen hafta 55.3
Bu hafta 55
-300
Vermeden gitmek olmazdi
![]()
Haftada yarım kilo canım benim hedefim daha fazlasında vucut kendini kapatıyor yani biraz daha listedeyimÇok sağol canim hepimiz icinn bir hafta daha basladi bakalim hedef koyunca harika oldu bu hafta hedefler koyulursa guzel olur ama sen hemen mezun olursun gibi
Ayılamadım diye mi bilmem ama anlamadımBenim sana yandığım bir süre sonra bana koyduğu teşhisi sen de doğru koydun canım teşekkürler![]()
tebrikler canım darısı başımızaVeeee mezuniyet isteyenlerde bugun
Gecen hafta 55.3
Bu hafta 55
-300
Vermeden gitmek olmazdi
![]()
HahahahAyılamadım diye mi bilmem ama anlamadım![]()
Hahahahbana arkadaşlar deli diye takılırsa canisim sende çözdün olayı diyor
TEBRİKLER TATLIM GÜZEL SONUÇEki Görüntüle 2130537 yihaaahedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk![]()
ooo hoşgelsin yağmur seni ilk sayfadaki listeden ne zaman silsem geri geliyorsun bu sefer gitmeyeceksin dimi tatlımgünaydınnnn.beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama çoban yıldızı gibi bi görünüp kayboldum.
bi şans daha istiyorum.
tmmm derseniz bugün start vericem.zaten deneme sürem var.
işle ilgili ve sağlıkla ilgili problemler yaşadım.çok şükür toparladım.birde diyete adapte olmak evli çocuklu ve çalışan için zor oluyor.bende kendimi bi kere daha denemek istiyorum ne dersiniz??