- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.061
Ben çıkarmıstım zeytinyağını salatalardan eklesem iyi olacak her gün en az 3 lt su içiyorum hatta coğu zaman geciyorum günde mutlaka bir öğünde sebze bir öğünde çiğ sebze yiyorum ama hala aynı vucut meselesi galibacanım bende kronik kabızlık var probiyotik ap kullanıyorum çok iyi olmasa da işe yarıyor suyu bol içiyormusun sebze salata bol yiyormusun? bunlar önemli şeyler kabızlık için salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsin

Ah keşke benimde öyle olsa bana kahve daha çok kabız yapıyorBen yoğun sebze beslenmesi yaptığım için kabız olmuyor um ama ben tavuk falan yiyincede kabız olmam bünye meselesi galiba
Bende en hızlı en etkili olan kahve kahvenin yanında kuru erikte yersem daha bitmeden wc koşuyorum![]()

salatalara katıyorum elma sirkesi her yemek öncesi bunu deneyeyimElma sirkesi bence faydali yada yeşil cay ama elma sirkesi iyi geliyor gibi yemek öncesi tatlı kaşığı içip peşine su içiyorum sıkıntı yok.hafta sonu kötüydüm çayda çok ictim. Chiada fayda ediyormu bilmiyorum.
Gün kurusunu nasıl kullanıyorsun extra etki etmesi için bir yöntemi var mı?Canim bende senin gibi ayni sorunu yaşıyorum hemde yıllardır artık günkurusu hayatıma girdi bol sıvı ama yediklerinde ağırlık sıvı olsun öğünlerin hep çorba kıvamında olsun Ben ancak o şekilde tedavi olabiliyorum başka türlü dayanamıyorum yine bir bulgur pilavı yiyeyim diyorum yediğim zaman 2 gün şişiyorum ağırlık her şeyi sıvı ve sulu meyveler ye canım