- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.181
Teşekkür ederimHarika canım, tebrikler.
Darısı 70'lere inşallah. Az kalmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHarika canım, tebrikler.
Darısı 70'lere inşallah. Az kalmış.
Teşekkür ederim. Dün yürüyüş yapamamıştım bugün ve yarın yapacağım. Hava da çok güzel zaten. Bende bugün ve yarın yemeyi erken bitireceğim.Güzel sonuç canım yuruyus yyapıyormsun 2 gün yaptım ve aksamı erken kapattim ben
Saol canım dun parkta kızımin pesinde birde gidene kadar kucagimdaydi daha iyi gibi geçer inşallah buyumeden herseyin başı sağlık herkese sağlıkli gunler. Hepimiz fazlaliklardan kurtulup hafifleyelim inşallahGeçmiş olsun canım. Dilerim şu an ayağın daha iyidir.
Kaptan yaaaSaolasin tatlim uykusuzluk vurdu beni sen mezun olunca unurma bizi saolsun bazi arkadaslar ismi lazim degillydznp arkadasimiz gibi
ugramamazlik yapma bu arkadasimiz unuttu bizi
![]()
yalan mı şekerim seni etiketlemesem buraya uğrayacağın yokKaptan yaaa![]()
Uğrarım aradayalan mı şekerim seni etiketlemesem buraya uğrayacağın yok![]()
bu iki güne 4.5 lt su hedefi koydum onu tamamlamaya çalışıyorum ofis hareketsizliği devam ediyorNe yapıyorsunuz şekerler
İnşallah canım sporlarda desteklerken verirsin birde bitince odul falan yapma normal hafif bir Karatay beslenmesi yap sporunu yap hemen artı olmasinTeşekkür ederim. Dün yürüyüş yapamamıştım bugün ve yarın yapacağım. Hava da çok güzel zaten. Bende bugün ve yarın yemeyi erken bitireceğim.senin sonucun kilona göre çok iyiydi bence. Bende en az senin kadar versem Harika olacak.
Büyük ihtimal öyle olur canımOzaman tartida eksiler görüldü
amin canımÇoook teşekkür ediyorum canım. Sağolasın, varolasın.
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına.Özellikle de sağlık nedeniyle kilolarından kurtulması gerekenler için şans ve azim diliyorum.
Allah sabır ve dayanıklılık versin herkese bu süreçte.![]()
evet canım kötü bir hastalık geçiriyorumNeden canım hasta mısın? Geçmiş olsun öyleyse
Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorumbu iki güne 4.5 lt su hedefi koydum onu tamamlamaya çalışıyorum ofis hareketsizliği devam ediyor
sen napıyorsun :)
kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine uyku iyi gelebilirTurşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum
Halsizlik olması normal en az 700 kalori yakmış olman lazım :) ben mecbur gündüz hareketsizim kalkmak için bahaneler üretip kalkıyorum ama yine de genel olarak hareketsiz geçiyor akşam yapıyorum tüm sporumu :)Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum
Akşam yaptıktan sonra uyku sonra çekiyor musun pekiHalsizlik olması normal en az 700 kalori yakmış olman lazım :) ben mecbur gündüz hareketsizim kalkmak için bahaneler üretip kalkıyorum ama yine de genel olarak hareketsiz geçiyor akşam yapıyorum tüm sporumu :)
Sağ ol Kaptanım şimdi Biraz kestireceğim Yarım saat 45 dakika olan gelene kadar toparlarım inşallahkuzum geçmiş olsun dikkat et kendine uyku iyi gelebilir
Cumaya daha güzel bir rakam göreceksin o zamanYa aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8![]()
Güzel spor yapmışsın zaten kuş kadar kilon var o yüzden öyle dedim. Dedim eriyip gitmiştir kız, bişi kalmamıştırEriyeceğim inşallah bu cuma göreceğiz![]()
Kuzucum çok su içme güzel birşey ama zorlama derim. Bak;bu iki güne 4.5 lt su hedefi koydum onu tamamlamaya çalışıyorum ofis hareketsizliği devam ediyor
sen napıyorsun :)