• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel sonuç canım yuruyus yyapıyormsun 2 gün yaptım ve aksamı erken kapattim ben
Teşekkür ederim. Dün yürüyüş yapamamıştım bugün ve yarın yapacağım. Hava da çok güzel zaten. Bende bugün ve yarın yemeyi erken bitireceğim.:süslü:senin sonucun kilona göre çok iyiydi bence. Bende en az senin kadar versem Harika olacak.

Teşekkür ederim. Dün yürüyüş yapamamıştım bugün ve yarın yapacağım. Hava da çok güzel zaten. Bende bugün ve yarın yemeyi erken bitireceğim.:süslü:senin sonucun kilona göre çok iyiydi bence. Bende en az senin kadar versem Harika olacak.
İnşallah canım sporlarda desteklerken verirsin birde bitince odul falan yapma normal hafif bir Karatay beslenmesi yap sporunu yap hemen artı olmasin

Ozaman tartida eksiler görüldü
Büyük ihtimal öyle olur canım
Çoook teşekkür ediyorum canım. Sağolasın, varolasın. :KK60::KK200::KK19:
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına. :dua: Özellikle de sağlık nedeniyle kilolarından kurtulması gerekenler için şans ve azim diliyorum.
Allah sabır ve dayanıklılık versin herkese bu süreçte. :KK19:
amin canım

Neden canım hasta mısın? Geçmiş olsun öyleyse
evet canım kötü bir hastalık geçiriyorum

bu iki güne 4.5 lt su hedefi koydum onu tamamlamaya çalışıyorum ofis hareketsizliği devam ediyor :KK43:
sen napıyorsun :)
Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum

Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum
kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine uyku iyi gelebilir

Halsizlik olması normal en az 700 kalori yakmış olman lazım :) ben mecbur gündüz hareketsizim kalkmak için bahaneler üretip kalkıyorum ama yine de genel olarak hareketsiz geçiyor akşam yapıyorum tüm sporumu :)

Halsizlik olması normal en az 700 kalori yakmış olman lazım :) ben mecbur gündüz hareketsizim kalkmak için bahaneler üretip kalkıyorum ama yine de genel olarak hareketsiz geçiyor akşam yapıyorum tüm sporumu :)
Akşam yaptıktan sonra uyku sonra çekiyor musun peki

bu iki güne 4.5 lt su hedefi koydum onu tamamlamaya çalışıyorum ofis hareketsizliği devam ediyor :KK43:
sen napıyorsun :)
Kuzucum çok su içme güzel birşey ama zorlama derim. Bak;

FC51587E-EECC-4ABC-9650-125C54870F7A.webp

4,5 litre sana göre bence çok. İçebiliyorsan ne ala ama zorla içmeeeee

Back
X