- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.801
Hoşgeldin katılabilirsin tabi kimerhabaa sevgili hanımlar.kilo vermeye tek başına çalışmış çabalamış ama başaramamış bir hatuncuk olarak karşınızdayım..1 yaşında bebeğim var.92 kilo ile doğumdan dönmüştüm şimdi 81 kiloyum.ama artık tek başıma çabalamaktan yoruldum. her zamanki gibi mucize diyet yöntemleri aaraarken sizi buldum.acaba ben de katılabilir miyim aranıza
![]()
Kendinden bahseder misin biraz?
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Hedef kilon nedir?
Hemen spora başla bence de bak zaten duraklamadasınOo rakibe sporların çok iyi gaza geldim ben de ip ve bölgesel yapıcam bugün
morordek kaçamak yok hiç menümde ama çok yoğun geçiyor kaç gündür yazmaya fırsatım olmadı akşam da akşam yemeğinden sonra bişey yememeye çalışıyorum, bugünden itibaren yazmaya başlarım yine menüleri , spor hiç YÖK yalnız günlerdir ip atlamaya başlıyorum tekrar ceza olarak cumaya kadar günlük en az 600ip atlıcam

Tamamdır canımCumaya kadar burdayım Cuma bildirim yapıcam da sonra memlekete gideceğim için çok dikkat edemem menülerime 2hafta izninizi isticem, izin dönüşü de şekersiz 21gün veee mezuniyet inşallah