• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazayım

Kahvaltı öncesi ılık su ve 2 minik incir
Geç kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız peynirli tost
4 zeytin
Domates, salata, maydanoz

Ara
Yarım elmalı kurabiye

Akşam
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Canim bende farkindayim :KK43: sporumu yazmamisim ya su igne beni felaket etkiliyor butun vucut agridan oluyorum koldaki sinir sıkısmamada bugun tekrar ilaxa basladi doktor benim vucut karisiyor dislerimden ctesi kist operasyonu geciricem 1 hafta sonra implant sonra tekrar kist vay anam vayyy
6 km yuruyus
2 litreyi gecik su canim
Oovvvv, işin zormuş şekerim ya. Allah kolaylık ve şifa versin. :dua:

Menü
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
Öğle
1kase mercimek çorbası
Salata
1 tabak kızarmış tavuk
Ara
Muz
Akşam
1.5 kepçe domates çorbası
1 orta boy lavasa tantuni lavasa tam buğday dan tantuniyi kendi ellerimle yaptım
1 bardak ayran
Ara Orta türk kahvesi
30 dk kango jumps
1.5 litre su

Menümü yazayım

Geç kahvaltı
4 zeytin

Ara
Yarım elmalı kurabiye

Akşam
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş
Canım çok elmalı kurabiye istiyordu bi de burda gördüm bunun cezası olmalı :sinirli:
fancynancy fancynancy morordek morordek

Akşam yemeğim pek olmadı ama yemeğim yoktu. Saat 5 gibi ilk defa evine gittiğim komşumda, şansıma birşeyler yerim diye düşünmüştüm. Bana uygun birşey yoktu maalesef. Çayımı içtim geldim:KK70:tabi eve gelince açlıktan yumurta kırdım hemen.:süslü:

Akşam yemeğim pek olmadı ama yemeğim yoktu. Saat 5 gibi ilk defa evine gittiğim komşumda, şansıma birşeyler yerim diye düşünmüştüm. Bana uygun birşey yoktu maalesef. Çayımı içtim geldim:KK70:tabi eve gelince açlıktan yumurta kırdım hemen.:süslü:
:KK9::KK9:valla maşallah Hayır diyebilmene..karşılığıni en kisa zamanda alman dileğiyle :KK24:

Menümü yazayım

Geç kahvaltı
4 zeytin

Ara
Yarım elmalı kurabiye

Akşam
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş
Hedefcim listedeki arkadaşlarımızın canı çekmiş, yarım da olsa elmalı kurabiyene ceza kesmek durumundayım :) yarım olduğu için insaflı davranayım ve 10 dk eliptik vereyim ceza olarak.
Bende kitap okumayı çok seviyorum ama yoğunluk falan derken eskisi gibi okuyamıyorum. En azından ayda 1 kitap okumaya çalışıyorum
Ayda 1'i bile bulamıyorum :olamaz:
Oysa ki ben de eskiden cok okurdum.

Sırf seni kırmamak için ceza kestim ciklatim yoksa yarım elmalı kurabiyeyi 1 saat yürüyüşle yakmıştır diye düşünmüştüm :)
Evet bence de yakmıştır ama ben bugün ne kadar çok tatlıya hayır dedim bilemezsin :110: bi de elmalı kurabiye istiodu cnm fesatlık yaptım :KK76::KK53:

Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Geçmiş olsun canım valla çok zor ben yeni bitirdim sayılır genetik olarak benimde dişler hep sorunlu hep sıkıntılıydı çok şükür şimdi iyiyim sende bir an önce tedavini olur sağlığına kavuşursun

Geçte olsa menümü paylaşayım 3.5 lt su içildi 500 ip ile ısınma 30 dk kardiyo 25 dk bölgesel hareketler ile sporumu tamamladım çok şükür bu günde kendimiz için çaba gösterdik yarın yulaf lapası hayaliyle uyuyorum bu akşam herkese iyi geceler :halay:
IMG_20180410_192752.webp

Canım çok elmalı kurabiye istiyordu bi de burda gördüm bunun cezası olmalı :sinirli:
fancynancy fancynancy morordek morordek

Aaa, ispikçilik yaptın ama söylesen 1 ısırık da sana verirdim anlaşırdık :KK50::KK50:
Hedefcim listedeki arkadaşlarımızın canı çekmiş, yarım da olsa elmalı kurabiyene ceza kesmek durumundayım :) yarım olduğu için insaflı davranayım ve 10 dk eliptik vereyim ceza olarak.

Ayda 1'i bile bulamıyorum :olamaz:
Oysa ki ben de eskiden cok okurdum.

Anlaştık ördekcim.
La casa de papel izliyorduk, molada 1 koşu yaparım.

Senin çocuk olunca çok normal zaten. İş, çocuk derken zaman kısıtlıdır. Ben de eliptik bisiklette, yemek yaparken falan okumaya çalışıyorum :)

Salı menu
Sabah 9 2dilim tost ekmeginin başinda sonunda olan ince dilim kizarttim ustune ıspanak kavurma.
peynir.
4zeytin.
Yeşil çay biberiyeli.
Ara elma.kuruyemiş.
Öğlen 1
Yarım tost
Salata.
Ara 3hurma 1 kayısı 1ceviz.1muz
Aksam 6
1tabak mantar sote
Yarım kase yeşil mercimek corba.
Salata yeşilliklk
9da çay kuruyemiş.
2bucuk su 1ltsi tarçınlı
300ip.

Çay yanina bişey yememeye alışmak çok zorluyor illa aranıyorum. Birde ne kadar ekmek yersen o gün çok acikiyorum.
Salataya limon rendesi kattım gecen murat topoğlu dediydi limonu biraz dondurup rendeleyin herşeye katın diye ben sevdim.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.inşallah hersey gönüllerince olur sağlıklı oluruz...olurlar...

Back
X