- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.121
Meyve ve lahana canım ilk gün.Malesef canım yarın daha onceden konusulmus yemek planı var.
Yoksa eşlik etmek isterdim.
Bütün gun lahana mı yiceksin?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyve ve lahana canım ilk gün.Malesef canım yarın daha onceden konusulmus yemek planı var.
Yoksa eşlik etmek isterdim.
Bütün gun lahana mı yiceksin?![]()
Çok güzel paylaşım canımm. Favorilere ekledimKızlar iki gündür çok paylaşımda bulunamadım bende daha önce iki gün üst üste uyguladığım aç ve halsiz kalmadığım verdiğim kiloları geri almadığım iki detox tarifini buraya bırakıyorum damak tadı uyanlar yapabilir ben önce yeşil yumurtayı sonra ananasli olanı yapmıştım bol yağ yakmalarEki Görüntüle 2136210 Eki Görüntüle 2136211
Yok cnm ya neden bilmiyorum ama sürekli yüksek cikiyorumRegl dönemin mi canım?
Bence bu haftada birşey varYaaa ben yarin 81.5 ciksam sevinecegim iki gün önce 82.5 geliyordum hedefime bu hafta ulasamiyorum gibi
Şu kabızlığa bi çare de ben bulsam keşkeTesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorum
Rica ederim canım tek tekte uygulanabiliyor istersen sende birini deneyebilirsin yarın. Yumurtalı olan çok pratik oluyor sarilari atmadım ziyan olmasın diye yeşilliklerle de karıştırmamıştım haşlanmış yumurtaları ayrı yeşillikleri ayrı yanıma almıştım ne yiyeceğim derdi yok oh :))Çok güzel paylaşım canımm. Favorilere ekledimteşekkürler. Deneyip sonuç almış olman da ayrı güzel.
İlk yaptığında bayag kafama Gore takılmıştı mantar kabak detoksu olmuştu bu seferde kızlarla beraber yapalım dediydiktesekkürler medusa cım kabak detoksu sen daha yeni yapmamışmıydın nilaykeçeci ayda 1 iyi olur fazla yapmayın diyor
Evet ya kolay yapılabilir ama yeşilliğim de yokRica ederim canım tek tekte uygulanabiliyor istersen sende birini deneyebilirsin yarın. Yumurtalı olan çok pratik oluyor sarilari atmadım ziyan olmasın diye yeşilliklerle de karıştırmamıştım haşlanmış yumurtaları ayrı yeşillikleri ayrı yanıma almıştım ne yiyeceğim derdi yok oh :))
Süpersin Ezgicimmorordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim
Eki Görüntüle 2136188
![]()
ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
![]()
Yarınki bildirimine göre karar veririz o zaman hedefcimSiz bilirsiniz şekerler.
1 saat bisiklete bindim.
Bu hafta da olur, haftaya da ben buradayım.![]()
Evet Ozlemcim pek hoş bir menü olmamışMenüm;
07:30
2 dilim tb ekmeği
Peynir ve fındık ezmesi
13:00
2 dilim ekmek, peynir ve fındık ezmesi
Aralarda bir kaç tane çilek ve dut yedim.
19:00
500 ml ayran , 2 kaşık salata
Eşimle kızıma makarna yaptım ama gun icinde cok karbonhidrat tükettiğim icin yemedim.
Zaten aman aman açlığım da yok.
Menüden memnun değilim ama yinede paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Spor; 11000 adım
Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfenValla düzgün geçmedi bu haftam hiç ne yalan söyleyeyim. Kaptanınız cumadan sonra fırtına ve dolu şeklinde ceza yağdıracak üstüme.
1 gün dahi menü paylaşamadım. Bemim için çok çok çooookkk kötü bir haftaydı.
Bu ananas detoksuKızlar iki gündür çok paylaşımda bulunamadım bende daha önce iki gün üst üste uyguladığım aç ve halsiz kalmadığım verdiğim kiloları geri almadığım iki detox tarifini buraya bırakıyorum damak tadı uyanlar yapabilir ben önce yeşil yumurtayı sonra ananasli olanı yapmıştım bol yağ yakmalarEki Görüntüle 2136210 Eki Görüntüle 2136211
Demeseydin ciklatim yaaYok cnm ya neden bilmiyorum ama sürekli yüksek cikiyorum
Yok cnm ya neden bilmiyorum ama sürekli yüksek cikiyorum
Bence bu haftada birşey var
Şu kabızlığa bi çare de ben bulsam keşke
Süpersin Ezgicim
Yarınki bildirimine göre karar veririz o zaman hedefcim
Evet Ozlemcim pek hoş bir menü olmamış
Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfen
Bu ananas detoksubalpamuk 'un ananas detoksundan mı acaba
Demeseydin ciklatim yaa![]()
Yemedim kuzum ya alayım bariÇikilatam sabah kayısı vs hiç işe yaramıyor mu? Ya da activia lar falan?
Dene bakalım bir canım.Yemedim kuzum ya alayım bari![]()
inşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık!!Tesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorum
Şimdi arkadaşlarınla birlikte mi yapıyorsun canım?İlk yaptığında bayag kafama Gore takılmıştı mantar kabak detoksu olmuştu bu seferde kızlarla beraber yapalım dediydik
Sagol cnmDün to
Menun güzel canim
Valla düzgün geçmedi bu haftam hiç ne yalan söyleyeyim. Kaptanınız cumadan sonra fırtına ve dolu şeklinde ceza yağdıracak üstüme.
1 gün dahi menü paylaşamadım. Bemim için çok çok çooookkk kötü bir haftaydı.
Süpersin Ezgicim
Yarınki bildirimine göre karar veririz o zaman hedefcim
Evet Ozlemcim pek hoş bir menü olmamış
Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfen
Bu ananas detoksubalpamuk 'un ananas detoksundan mı acaba
Demeseydin ciklatim yaa![]()
Doğru, hastalık faktörü de var.. Daha iyisin değil mi artık? Bundan sonra tam gaz sahalara geri dön o zaman :)Ama ama... hastalığım 4 gün bağladı beniiii. garanti veremesem de bugün dikkat ettim. Tabii ki bir günle olacak iş değil bu biliyorum ama sabit gelmeye bile razıyım şu anda.
Olur tabi ki hedefcimÖrdeğim malum ben geç uyanıyorum. 13 gibi bildirim yapsam olur mu?
Bizden esrayla birde keremin kurstan kızlar var birinin 12 mayısta oğlunun sünneti var ona hazırlık yapıyoruz beraber yaptık o pek uyamadi ya neyseinşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık!!
Şimdi arkadaşlarınla birlikte mi yapıyorsun canım?