Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iki gündür çok paylaşımda bulunamadım bende daha önce iki gün üst üste uyguladığım aç ve halsiz kalmadığım verdiğim kiloları geri almadığım iki detox tarifini buraya bırakıyorum damak tadı uyanlar yapabilir ben önce yeşil yumurtayı sonra ananasli olanı yapmıştım bol yağ yakmalar :super:
Screenshot_2017-12-22-12-07-06.webp
Screenshot_2017-12-22-12-05-37.webp

Kızlar iki gündür çok paylaşımda bulunamadım bende daha önce iki gün üst üste uyguladığım aç ve halsiz kalmadığım verdiğim kiloları geri almadığım iki detox tarifini buraya bırakıyorum damak tadı uyanlar yapabilir ben önce yeşil yumurtayı sonra ananasli olanı yapmıştım bol yağ yakmalar :super:Eki Görüntüle 2136210 Eki Görüntüle 2136211
Çok güzel paylaşım canımm. Favorilere ekledim :super: teşekkürler. Deneyip sonuç almış olman da ayrı güzel.

Regl dönemin mi canım?
Yok cnm ya neden bilmiyorum ama sürekli yüksek cikiyorum

Yaaa ben yarin 81.5 ciksam sevinecegim iki gün önce 82.5 geliyordum hedefime bu hafta ulasamiyorum gibi
Bence bu haftada birşey var

Tesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorum
Şu kabızlığa bi çare de ben bulsam keşke

Çok güzel paylaşım canımm. Favorilere ekledim :super: teşekkürler. Deneyip sonuç almış olman da ayrı güzel.
Rica ederim canım tek tekte uygulanabiliyor istersen sende birini deneyebilirsin yarın. Yumurtalı olan çok pratik oluyor sarilari atmadım ziyan olmasın diye yeşilliklerle de karıştırmamıştım haşlanmış yumurtaları ayrı yeşillikleri ayrı yanıma almıştım ne yiyeceğim derdi yok oh :))

Menü
Sabah
Tbe kaşarlı tost (iki dilim ekmekten )
Öğle
Kızarmış 1 parça tavuk
3yk kısır
2 kepçe buğday çorbası
Aksam
1.5kepce kaşarlı domates çorbası
3-4yk yumurtalı ıspanak
Salata
2yk yoğurt
1dilim tbe
Nobetteyim
Muzum yogurdum var acıkırsam eğer
2.5 litre su içtim

Rica ederim canım tek tekte uygulanabiliyor istersen sende birini deneyebilirsin yarın. Yumurtalı olan çok pratik oluyor sarilari atmadım ziyan olmasın diye yeşilliklerle de karıştırmamıştım haşlanmış yumurtaları ayrı yeşillikleri ayrı yanıma almıştım ne yiyeceğim derdi yok oh :))
Evet ya kolay yapılabilir ama yeşilliğim de yok :olamaz: maydanoz, dereotu vs. Hastalıktan yakamı az kurtardım sayılır, yarın bizim pazara gidip taze taze alcağım meyvelerimi sebzelerimi bir aksilik olmazsa.
Sarıları ne yaptın sonra canım? Merak ettim :KK48:

morordek morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim:KK71:Eki Görüntüle 2136188 :KK76: :sampiyon::KK71:ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum :kk77:
Süpersin Ezgicim :KK9::KK9::nazar:
Siz bilirsiniz şekerler.
1 saat bisiklete bindim.
Bu hafta da olur, haftaya da ben buradayım. :KK200:
Yarınki bildirimine göre karar veririz o zaman hedefcim
Menüm;
07:30
2 dilim tb ekmeği
Peynir ve fındık ezmesi

13:00
2 dilim ekmek, peynir ve fındık ezmesi

Aralarda bir kaç tane çilek ve dut yedim.

19:00
500 ml ayran , 2 kaşık salata

Eşimle kızıma makarna yaptım ama gun icinde cok karbonhidrat tükettiğim icin yemedim.
Zaten aman aman açlığım da yok.

Menüden memnun değilim ama yinede paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Spor; 11000 adım
Evet Ozlemcim pek hoş bir menü olmamış
Valla düzgün geçmedi bu haftam hiç ne yalan söyleyeyim. Kaptanınız cumadan sonra fırtına ve dolu şeklinde ceza yağdıracak üstüme. :olamaz:
1 gün dahi menü paylaşamadım. Bemim için çok çok çooookkk kötü bir haftaydı.
Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfen :(
Kızlar iki gündür çok paylaşımda bulunamadım bende daha önce iki gün üst üste uyguladığım aç ve halsiz kalmadığım verdiğim kiloları geri almadığım iki detox tarifini buraya bırakıyorum damak tadı uyanlar yapabilir ben önce yeşil yumurtayı sonra ananasli olanı yapmıştım bol yağ yakmalar :super:Eki Görüntüle 2136210 Eki Görüntüle 2136211
Bu ananas detoksu balpamuk balpamuk 'un ananas detoksundan mı acaba
Yok cnm ya neden bilmiyorum ama sürekli yüksek cikiyorum
Demeseydin ciklatim yaa :olamaz:

Merhaba kızlar topige geç gelebildim bugün bayag yoğun geçti aksam yuruyusunede 19:00 dan sonra çıkınca 9 a doğru dondum toplamda 14.000 adım yaptım
Bugünün bana göre gayet güzel geçti
Öğlen otlu omlet yaptım yanında domates yeşil biber
Aksamda mantar arpacık soğanlı tavuk
Ve pancar peynir ve cevizden oluşan salata yedim günü güzel kapadim

Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfen :KK43:

:oops::oops::oops: Ama ama... hastalığım 4 gün bağladı beniiii. garanti veremesem de bugün dikkat ettim. Tabii ki bir günle olacak iş değil bu biliyorum ama sabit gelmeye bile razıyım şu anda.

Tesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorum
inşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık!!

İlk yaptığında bayag kafama Gore takılmıştı mantar kabak detoksu olmuştu bu seferde kızlarla beraber yapalım dediydik
Şimdi arkadaşlarınla birlikte mi yapıyorsun canım?

Valla düzgün geçmedi bu haftam hiç ne yalan söyleyeyim. Kaptanınız cumadan sonra fırtına ve dolu şeklinde ceza yağdıracak üstüme. :olamaz:
1 gün dahi menü paylaşamadım. Bemim için çok çok çooookkk kötü bir haftaydı.

Neden öyle oldu fancycim sence?
Yarın yeni bir başlangıç olsun ve yaza hafifleyip girelim.

Tabi ki cezalardan nasibini alacaksın Ferahcim. Yarın artı gelme lütfen :KK43:

Ördeğim malum ben geç uyanıyorum. 13 gibi bildirim yapsam olur mu?

:oops::oops::oops: Ama ama... hastalığım 4 gün bağladı beniiii. garanti veremesem de bugün dikkat ettim. Tabii ki bir günle olacak iş değil bu biliyorum ama sabit gelmeye bile razıyım şu anda.
Doğru, hastalık faktörü de var.. Daha iyisin değil mi artık? Bundan sonra tam gaz sahalara geri dön o zaman :)
Ördeğim malum ben geç uyanıyorum. 13 gibi bildirim yapsam olur mu?
Olur tabi ki hedefcim

inşallah son bulmuştur canım. Kesinlikle kötü etkiliyor kabızlık!!

Şimdi arkadaşlarınla birlikte mi yapıyorsun canım?
Bizden esrayla birde keremin kurstan kızlar var birinin 12 mayısta oğlunun sünneti var ona hazırlık yapıyoruz beraber yaptık o pek uyamadi ya neyse :-)
Ama kabaktan hiç acikilmiyor bide ben ustune her gün yurudum

Back
X