Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamm:KK25:
komik-kediler_1479478715.jpg
Selaaammm pisicik :KK25:

Bir kedi gördüm sankiiii :KK23:
Evet evet gerçekten bir kedi gördün :KK48::KK48:
ferahım bir ara öğün yapsan:KK60:
Kahve içiyorum monicim. Şu kuşhanı hakkıyla yapayım diyorum kısmetse :KK45:

Kaptanım moni moni toplam mesaj sayımızı haftasonuna yakın, Cuma günü mü bildiriyoruz?
Sizden öğrenmek istedim.
@miyaww_ belki sen de bana yardımcı olabilir misin bu konuda?
Eksik bir bildirimde bulunmayayım.
Bugün güneşli güzel bir gün.
Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle.

Meerrssiii bebeyim :KK15: senin nasıl gidiyor diyet?
bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah:dua:
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan :110:

Kaptanım moni moni toplam mesaj sayımızı haftasonuna yakın, Cuma günü mü bildiriyoruz?
Sizden öğrenmek istedim.
@miyaww_ belki sen de bana yardımcı olabilir misin bu konuda?
Eksik bir bildirimde bulunmayayım.
Bugün güneşli güzel bir gün.
Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle.
hatlar karışmış şekerim:KK48:

bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah:dua:
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan :110:
Kaptanım bende de benzer bir direnç durumu oluyor dönem dönem.
Diyetisyenimle hedefimiz 70'li kilolar. Ben de bir 79'u görsem, kutlayacağım bunu vallahi.:KK73:

Ama burdaki gibi olmuyor banane :63:
Sen neler yaptın nasil gidio kilo isleri
yoğunluktan uğramadım bu ara yoksa ben her gün burdaydım:KK48:
80 lanetinden kurtulamadım çiklatım bi türlü:110:stres yapıyo haliyle bu durum bende o yüzden bi müddet oluruna bıraktım, listede olmadığım için sorun olmuyor.tekrar sıkı sıkıya devam edicem, inşallah bu sefer kurtulurum dirençten:dua:

ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll :nazar::nazar::nazar:
Yihuuuuu kaptaniçem gelmiiişşşş :KK73::KK73:

ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll :nazar::nazar::nazar:
Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3 :KK42: ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn:KK42:

Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3 :KK42: ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn:KK42:

pek bişi yokmuş verirsin sen hemencecik didemcim, hoşgeldin :KK200:

Back
X