Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK20::KK20: Her çikolata için 100 ip o zaman kaptanımız görüp kesmediyse tabii.
Eder 300 ip

bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah:dua:
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan :110:
Bende çok istiyorum 79.9 görsem üzerimden büyük bir yuk kalkacak sanki
Kaptanım bende de benzer bir direnç durumu oluyor dönem dönem.
Diyetisyenimle hedefimiz 70'li kilolar. Ben de bir 79'u görsem, kutlayacağım bunu vallahi.:KK73:
Az daha sabir az kaldi görmeye

ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll :nazar::nazar::nazar:
Hoşgeldin özledik seni yokluğun belli oluyor

canım kaptanımız artık şeyma morordek morordek

bi bakalım sonuç listelerine, o dönem sanki bildirim yapmadan izne ayrılmıştın?
bende ole hatrliyodum aslinda :olamaz:

Dideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallah :nazar:
Ben şimdi listelerden bulurum kaç kilo ile ayrılmışsın. Ama hemmmeeennn menü yazmaya başlıyorsun bugünden itibaren tamam mı :)
Cumaya durumuna göre karar veririz listeye girme işine.
Benim minik de 11 aylık oldu, yaşına girecek az kaldı :)

Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsin

Olsun canım yabancı yer değil orası :KK200:

Hosbuldum canimm :KK52: masallah senin minnakla benimkinin aralari cok yok saglikla buyturuz insallah :KK68:

Tamam aksam hemn menumu yazicam bgun tekrar zumbayada baslicam insallh buraya yazayimki yapmak zorunda kalim:KK70: hatta smdi gidiyorum yulaf kepegi almaya beni ancak dukan paklar:KK66:

Yaa ama ben o kiloya inene kadr nasil beklicem:KK61:
Çok hızlısın wendicim teşekkür ederimm :KK200:

azaydidem azaydidem 67,5 kg ile ayrılmışsın ama ekstrem durumdan listeye alabiliriz tekrardan. Katılım durumuna göre karar verelim cumaya kadar :KK66:

Tamamdir canim persembe gunu sehir disina cikicam 5 gun gorumcemde kalicam oraya gitmeden girmek istedim takima kendime mukayet olayim diye insallah sizde bana destek olun surekli buraya girmeye calisicam bgunden itibaren dukan atakla buralardayim :KK200:

Hosbuldum canimm :KK52: masallah senin minnakla benimkinin aralari cok yok saglikla buyturuz insallah :KK68:

Tamam aksam hemn menumu yazicam bgun tekrar zumbayada baslicam insallh buraya yazayimki yapmak zorunda kalim:KK70: hatta smdi gidiyorum yulaf kepegi almaya beni ancak dukan paklar:KK66:
Evet ya araları çok yakınmış cidden :) Sağlıkla büyüsünler insallah :)
wendy wendy geldi bak Dukandaşın, sen de Kuşhan'dan sonra Dukan'a başlayıp geri mi dönsen takımaaaa :rolleyes:

Yihuuuuu kaptaniçem gelmiiişşşş :KK73::KK73:
kuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördek :KK54:
Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3 :KK42: ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn:KK42:
didem cim hoşgeldin şekerim bebeğini sağlıkla büyüt

Bu haftaki yükselen yıldızlarda yokuz :KK43:
Çünkü bir önceki haftaya göre derecemiz düşmüştü (yedincilikten sekizinciliğe).
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2579#post-55698827
Hadi bu hafta en çok yükselen yıldız biz olalımmmmm :sampiyon:
Biz olalım tabi en çok bize yakışır :KK68::KK9:
Tartida bugün 86 gördüm ucundan beni çok mutlu etti 88de çok takilmistim 87 de öyle olacak sanmıştım :KK45:
Tebrik ederim canım :rolleyes:
ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll :nazar::nazar::nazar:
Hoşgeldin kaptanım :KK25:
:KK70:bende toplu herkese cevap yazmak istiyorum alinti yapiyorum bor kac arkadasi cevapla yerinde bakiyorum hic kimse yok bom boş onuda ogrwnseydim iyi olacakti o yuzden tek tek mesaj yaziyorum

Kilo aslinda reglden dolayi fazla gelmisti bitti bugün kilomda gerçek kilosuna geldi
Bende aciklayacaktim kaptanımız açıklamış :KK66:

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturdum kahvemi içerken buraya bakayım dedim
Pazara gidildi yuruyus yapıldı öğlen yemeğinde yendi esimde ise gönderdim saat 3 olmuş :-)
azaydidem azaydidem gelmiş hoşgeldin bir gittin pir gittin ama instegramda görüyordum sizi
Bebeğini de Allah analı babalı büyütsün
Maşallah
Bende mezun mezun hala takılıyordum buralarda
wendy wendy bende size katilayim aynı zamanda şekersiz 21günde olur

Kızlar daha önce takmla 7-8 kişi beraber diyet yaptık güzel kilolardada verdik tekrar grupla diyet yapmak isteyen ölümü
Bir çok diyete uygun olduğu için aslında şekersiz beslenme güzel fikir
21 gün çok diyenlerle ilk bir haftayı yapabiliriz baktınız hosunuza gitti devam ederiz isteyen bırakır
Herkes kendi listesine uyabilir isterseniz alternatif listeler sunabiliriz
Şekersiz günlere dukan ekspresste uyar isteyen onuda yapabilir
Gruplar halinde belirleriz ne dersiniz kaptanım morordek morordek bu grupla diyet konusuyla ben ilgilenirim
Artık birazda ilk 3 u zorlayalim ne dersiniz

Back
X