Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 dk bolgesel
1dk plank yapildi.

Simdi benim hedefim 10 kilo vermek en azindan. Bu sekilde spor yapmanin bi sakincasi yok degil mi? Bazi yerlerde kilo vermeden spor yapmayin gibi seyler okudim hic emin olamadim acikcasi. Bilen var midir dogrusunu beni bi aydinlatsa.

Şimdilik iyi gidiyo canım. Bakalım cumaya çok güzel sonuçlar çıkacak inşallah
Çıkar canım sana güveniyorum :rapci: sonunda detoksunu bizimle de paylaşır mısın? Çok sık detoks yapma taraftarı değilim ama kilo durduğunda veya artıya geçtiğinde uyguluyorum. Kabak detoksu bana çok yarıyor mesela.

25 dk bolgesel
1dk plank yapildi.

Simdi benim hedefim 10 kilo vermek en azindan. Bu sekilde spor yapmanin bi sakincasi yok degil mi? Bazi yerlerde kilo vermeden spor yapmayin gibi seyler okudim hic emin olamadim acikcasi. Bilen var midir dogrusunu beni bi aydinlatsa.
Net bir bilgim yok ama ben mantıken ilk zamanlar spor yapmadım. Amacım vücudum diyete alışana kadar zorlamamaktı. Çünkü spor yapmak ekstra enerji isteyen birşey. Spor yaparsam daha çabuk acıkırım gibi geliyordu. O yüzden ilk 3 hafta falan spor yapmadım. Dediğim gibi bu benim düşüncem sadece.

Net bir bilgim yok ama ben mantıken ilk zamanlar spor yapmadım. Amacım vücudum diyete alışana kadar zorlamamaktı. Çünkü spor yapmak ekstra enerji isteyen birşey. Spor yaparsam daha çabuk acıkırım gibi geliyordu. O yüzden ilk 3 hafta falan spor yapmadım. Dediğim gibi bu benim düşüncem sadece.

Anladim canim. Yatmadan spor yapiyorum ben de. Pek acikmaya felan firsatim olmiyo.. ben yogun sporla 3 haftada 15 cm incelmistim onceki dogumumda. Faydasi cok sporun. Ama son zamanlarda biraz kilo verdikten sonra sporu onerenleri okudum. Kafam karisti.

Bugünkü menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 4 kuru kayısı

11.30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
Kuruyemiş
1 muz

17.00 akşam
Barbunya
Yoğurt
Salata
Köfte
1 yeşil elma
2 kayısı

3.5 litre su
1 maden suyu
2 Türk kahvesi

200 ip atlama
30 dakika jillian

Çıkar canım sana güveniyorum :rapci: sonunda detoksunu bizimle de paylaşır mısın? Çok sık detoks yapma taraftarı değilim ama kilo durduğunda veya artıya geçtiğinde uyguluyorum. Kabak detoksu bana çok yarıyor mesela.
Seve seve paylaşırım canım. Ben de ilk defa detoks uyguluyorum. Çok sık tekrar etmemek gerekitormuş zaten. Dediğin gibi bazen bi duraklama dönemi oluyo. O dönemler de zaten tehlikeli dönemler kantarın topuzu kaçabiliyo. Öyle zamanlar için ideal. Bu arada güvenini boşa çıkarmicam canm :KK200:

Bugünkü menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 4 kuru kayısı

11.30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
Kuruyemiş
1 muz

17.00 akşam
Barbunya
Yoğurt
Salata
Köfte
1 yeşil elma
2 kayısı

3.5 litre su
1 maden suyu
2 Türk kahvesi

200 ip atlama
30 dakika jillian
Menün çok güzel sporlar da öyle canım tebrikler.

Anladim canim. Yatmadan spor yapiyorum ben de. Pek acikmaya felan firsatim olmiyo.. ben yogun sporla 3 haftada 15 cm incelmistim onceki dogumumda. Faydasi cok sporun. Ama son zamanlarda biraz kilo verdikten sonra sporu onerenleri okudum. Kafam karisti.
3 haftada 15 cm incelme süper. Spor yapma mevzuunu da ben şöyle biliyorum. Çok ağır sporlar yaptığımızda vücudumuzdaki yağlar kasa dönüşüyo bu yüzden küçülemiyorsun diye duymuştum. Ama bizim yaptığımız sporlar için geçerli olduğunu sanmıyorum. Ağırlık çalışmıyoruz mesela. Yürüyüş ve türevleri ip atlamak bizim yaptıklarımız. Yanlış biliyor da olabilirim tabi..

Çok az haklısın hayalcim. Artı çıktıkça yediklerimi azalttım ama olmadı. Bugün düzgünce beslenip öyle deneyeceğim.

Merhabalar.
Hoşgeldin aramıza tekrar.
Hikayenin çok motive edici, tebrik ediyorum.

Fanycim biz detoks insanı değilim onu anladık sanırım. Detoks sonrası oldu galiba ama vücut kilitledi. 74,1 çıktım sabah. Üstüne midem de çok kötü. Moral sıfır.
Benimde moralim bozuldu :(
Neyse yapacak birşey yok, diyet menülerimize deva ediciz bebeğim.

Seve seve paylaşırım canım. Ben de ilk defa detoks uyguluyorum. Çok sık tekrar etmemek gerekitormuş zaten. Dediğin gibi bazen bi duraklama dönemi oluyo. O dönemler de zaten tehlikeli dönemler kantarın topuzu kaçabiliyo. Öyle zamanlar için ideal. Bu arada güvenini boşa çıkarmicam canm :KK200:
Aynen canım çok sık tekrar iyi değilmiş. Sana naçizane tavsiyem detoks bitince yinede bir süre dikkat et ki verdiğini geri almayasın. Sonuçta detoksla verdiğimizin çoğu su kaybı. Yerine gelmesi kolay.

Menün çok güzel sporlar da öyle canım tebrikler.
Teşekkür ederim canım. 2-3 güne adet olacağım. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Tatlı isteğinden dolayı meyvelere dadandım bu ara. Spora da dikkat ediyorum ama bakalım cumaya ne olacak. Bir de bu ay tüp bebek deneme durumumuz olabilir. Ne kadar versem kardır diyorum.

Salı menü fancynancy fancynancy
Sabah 10da
2 dilim yumurtalı ekmek
Labne
Zeytin
2dilim hindi füme
Yeşil çay
Öğle 1de yarım kepçe nohut
Tepside Mücver
1 bardak ayran
4 buçuk ta
Fırın mucver
Tazefasulye
Kızımın tostunun kenarları
Çay
Akşam 9 buçuk
Az döner
3 soğan halka
Oğlumun gosterisi vardı sahneye çıkmaya ikna için oyuncak vadettik AVM gittik. Oğlumun yemedigi etler yedim
Su 2lt kosusrurmaca unuttum bugün suyu
Spor yok.
Adım ölçer aldım bakayım kaç adım atıyorum.

O tartida gordugun detoksun kotu tarafi canim giden sadece odem oluyo malesef sonra ister istemez yarisi geri donuyo nese sen gormemezlikten gel tartiyi esinide duymamazliktan gel onune bak canim eminim cumaya eksiyle geliceksindir inaniyorum ben sana:KK19:
Takılıyorum şekerim. Ama detoks bana yaramıyor işte :( hem hurma hem de kabakla görmüş oldum.
Eksi gelmeye çalışacağım canım.

Selamlar takımınıza dahil olabilir miyim? Takımlara göz atınca buraya yazmak içimden geldi.
Eğer kabul ederseniz kendimden bahsedeyim.Tahmini 1 yıl önce cuma gruplarına katılmıştım fakat diyet moduna giremediğim için kendi isteğimle ayrılmıştım o zamanlara göre kilom arttı ne yazık ki. Daha sonra da takımlara katılmak için girişimde bulundum fakat diyet yapmaya adapte yine olamayınca listeye girmeden bırakmıştım.
Şimdi 90 kilo olduğum gerçeğiyle yüzleşince diyetisyen ve endokrin doktorunu ziyaret ettim. İradesizliğimin bir nebze de olsa sebebi olabilecek durumumu da öğrenince sağlıklı beslenmekten başka çıkar yolum yok anladım.
Bu arada 32 yaşındayım. Evliyim. Evlilikle birlikte şehir değiştirince hayatıma bir de işsizlik eklendi.
Aranıza beni kabul ederseniz memnun olurum.
Hoşgeldin.

teşekkür ederim canım boyum 163 :KK66:

teşekkür ederim hoşbuldum :KK66:

niyet edersen olur gerçekten :KK66:

sağol canım teşekkür ederim :KK66: siz isteyin bana uyar ördekciğimde izin verirse istediğiniz an tarifler verebilirim ,zaten amacım ideal kiloma inip gerekli sertifikaları da alıp beslenme danışmanlığı yapmak hobi olarak :KK66:
Tabi önemli olan niyet. Güzel bir hedef belirlemişsin canım. Allah muvaffak etsin.

Bende küçük boy bir lahana 3 tane sogan ce bir bağ maydanozu düdüklü tencerede pişirdim blrnderdan geçirdim ama igrenc oldu. Aslinda sanırım sebebini biliyirum. Ben akşamları yogurt kürü yapmak için tarcın zencefil ve zerdecal karışımı hazırlatmıştım aktara. Ondam 1 tatli kaşığı koydum içine. Sanırım tadını daha da kötü yapan o oldu. Birde yağsız olmasi. Ama bak bi yerden alıntı yaptim. Okumani tavsiye ederim. Benim aklima cok yattı bu lahana corbasi. Icinde yag yok tuz yok. Onlarda etkiliuo tabi.

Eger karar verirsen güzel bir tarif bulup birlikte baslayalim. Ben bugun tekrar lahana alicam. Düdüklüyü komple döktüm çöpe. :KK48:
Ay kötü olmuş canım. Buda detoks gibi aslında di mi? 1 ay sonra falan yapsak? Ben normal bir beslenme düzenine geçeyim önce diyorum. Dengem bozuldu. :(

Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin :)
Yarışmaya aşinasın anladıgım kadarıyla. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin? Bir de güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Ben takım kaptanıyım, 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum :)
Kısa zamanda takımımıza alışacaksındır

Ferahcım dileyen istediği tarifi paylaşabilir tabi ki. Senin dediğin nasıl bir sistem tam anlayamadım sanırım?

Yazabilirsin canım, faydalanan çok olacaktır bence :KK66:
Dediğin gibi Şeymacım teferruata gerek yok isteyen paylaşır zaten.

Herkese merhaba,

Bugün İsveç diyeti için araştırma yaparken artık yıllardır okuduğum kadınlar kulübüne üye olarak ben de paylaşmalıyım dedim. Üye olduktan sonra da sizin takımınıza rastladım. Böyle bir uygulama olduğundan haberim yoktu. İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum, beni takımınıza kabul ederseniz çok sevinirim. :KK16:

edit: önce takımlara katılmak isteyenlere yazmam gerekiyormuş :) şimdilik beni dikkate almayın isterseniz :) sevgiler..

Ben 33 yaşındayım , bekarım, yalnız yaşıyorum. Bu diyet yapmak için bir avantaj aslında. (yapmak istersen tabi :))
79 kiloyum ve boyum 1.63. Hedefim temmuz sonunda 60 kilo olmak. geçen sene 73 kiloya düştüm ama sonra ne yazık ki geri aldım. Aslında çok uzun zamandır zayıflama maratonunun içindeyim. Gördüğüm en yüksek kilo 119 :olamaz: yapmadığım diyet, spor programı kalmadı. :) aslında hepsinden de gayet güzel sonuçlar elde ettim hep, ama benim sorunum belli bir kiloya indikten sonra kiloları geri almak. Troid hastası olduğum için çok hızlı kilo alıyorum ve sürekli dikkat etmek zorundayım. Şu anda yine ful motivasyonla yeni bir diyete başlıyorum ve burda sizinle paylaşmak beni mutlu edicek.
şimdiden tanıştığımıza çok memnunum :)
Aramıza hoşgeldin o zaman canım. Ve tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.

Kocana ver sen de ona denize girme okyanuslar taşar dersin :KK70:

Ya ben de kendimi bu konu da geliştirmek çok istiyorum en azından kendi çevremi yemek konusunda bilinclendirebilmeliyim temiz beslenmek amacım :ukala:

Ooo süper çok güzel geçirmişsin :21:

Hoşgeldin aramıza inşallah istediğin kilolara çarçabuk ulaşırsınız :sampiyon:

Kesinlikle katılıyorum hoşgeldin aramıza çok güzel gelmişsin bu kiloya kadar tebrik ederim :KK9::KK9:
:-):-)

Seviyorsan Türk kahvesi içmeni öneririm. Benim açlığımı direk alıyor:super: menün güzel bence.
Aslında çok severim ama kronik kansızlığım var o yüzden içmemeye özen gösteriyorum. Ayran da açlığımı aldı bu arada=)

merhabalar herkese. Türk kahvemi içiyorum. Birazdan jillian yapacağım. Cesaret topluyorum yani:KK70:ısınma olarak ip atlayayım da jilliana geçiş kolay olsun:spor:

Jillian mı hep başladım yarım bıraktım kaçıncı gündesin?

Back
X