Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle bir şeyleri reddettiginde insanın içi çok huzurlu oluyor tebrik ederim cnm :rapci:

Dikkat et tatlim mısır kalorili bir besindir :kahve:
Evet canım kendimi gururlu da hissediyorum ben. O reddedişte ki hava kimsede yok zaten :KK70:
Haklısın aslında önceden aklıma gelmişti ama eyleme gecirmemistim madem böyle bir talep geldi, siz değerli uyelerimi kiramiiyyycimmm :KK53:
:KK70:

günaydınlarrr
kuzularım yarın cuma ve bu hafta da gecen haftaki gibi güzel bir sonuç ne güzel olur dimi geçen hafta ki birinciliği taçlandırırsınız hazır analiz dönemi başlamış muhtemelen haftaya 5. takım analizi yapılacak orada güzel bir başarı elde etmek istemezmisiniz merak edenler için aşağıya linkini koyayım bir bakın kızlar
ANALİZ DÖNEMİ 2.TAKIM ORTALAMASI

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 551. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 568. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:

• Cavidancg: 559. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • Sade01: 559. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • krtp86: 565. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • Zynpelf38: 564. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • Seymasevde: 557. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • 687403_igt: 551. etap bitiş ve 557. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • merr: 551. etap bitiş ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • askts: 559. etap yarışma kayıt (561. etapta tartı değişimi kaynaklı +5 kilo eklenmiştir.) ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • cyd86: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı.
  • Zereno: 551. etap bitiş ve 561. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • yumaknuro: 551. etap bitiş ve 555. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • akrep33: 551. etap bitiş ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
her üyenin detaylı incelemesi bu analizlerde oluyor

Muzum da yoktu kuzum ben de tostumu yaptım ve yedim . Yanında da sadece domates tükettim mecburen. Benim ilk günüm değil canım 2.5 ay oldu diyete başlayalı ve bu süreçte 10 kilo verdim.hedefime inebileyim, yılmayayım diye buraya takılayım, belki spora da başlarım diye düşündüm.
2016 da Dizin de ağrı vardı diye hatırlıyorum nasıl oldun? Kilolar gittikçe rahatladı mi dizinde?

Ohooo
Kaptanım da buradaymış. Nasılsın fıstık? Biz ayrıldıktan sonra Sen de mi kilo aldın?

Daha önceki dönemde tembel olan beni harekete geçirmişti beni, spora başlamıştım. İnşallah şu dönemde de başlayabilirim.
hafızan çok kuvvetli maşallah ;)
evet dizimde ciddi bir sıkıntı vardı artık ağrı hissetmiyorum çok şükür nadiren sadece sıvı taşması olmuştu hafifte bacakta damarda kaçak vardı halloldu sanırım...zayıfladıkça düzeliyor elhamdülillah

hafızan çok kuvvetli maşallah :KK66:
evet dizimde ciddi bir sıkıntı vardı artık ağrı hissetmiyorum çok şükür nadiren sadece sıvı taşması olmuştu hafifte bacakta damarda kaçak vardı halloldu sanırım...zayıfladıkça düzeliyor elhamdülillah
Zayifladikca insanın vücudundaki ağrılar azalıyor resmen muhteşem bir şey :super:

Yağların kasa dönüşme olayı tamamen yanlış.
İkisi farklı hücreler olduğundan dolayı dönüşüm gibi bir şey söz konusu olmuyor ama tabi farklı nedenlerle en başta spor yapılmayabilir.

Aynen öyle Fancycim. Bir taraftan moral, bir taraftan menü düzenlemeye çalışalım.

Bu kahve konusu kişiden kişiye değişiyor olabilir mi? Benim bağırsaklarımın çalışmasına faydası olduğuna inanıyorum ama tam da emin değilim.

İyi ki doğdun tatlım. Her yaşın, bir öncekinden çok daha güzel ama en önemlisi sevdiklerinle huzur ve sağlık içerisinde geçsin. :KK200::KK200::KK200::KK200:

canım green juice iki türlü yapılır ya slow juicerin olacak (katı meyve sıkacağın bıçaksızı presleme ile su çıkarıyor) olacak ,ya da blenderin varsa anam babam usulü sebzeleri ezip suyla süzüp içeceksin..

Eminim ki takım motivasyon olacak ve pes etmeyeceksin.

Ayy, ne güzel anlatmışsın.
Bu green juice olayını biraz daha açabilir misin?

Muz ile yumurta hangi değerler olarak birbiri yerine geçiyor? Buradan farklı bir bilgi gelecek gibi sanki deşelim. :oops::oops:

Harikasın kaptanım. Gayet güzel olmuş 3 km'de. Eve dönüp öyle gidiyorsun dimi işe? Giderken falan yürümüyorsun?
İlk günler metabolizma biraz kendini toplasın daha hızlı gidecektir.

Çilekle de olur mu acaba bu?

Ben de diğer arkadaşlara katılıyor.
Şok diyetler sonrası alış çok kolay oluyor.
Bak, ben 2 gün detoks yaptım ondan sonrasında bile vücut bir ters düz oldu. Şu an sıkıntıdayım.
Yine de illa yapacağım dersen programların bitince yap.

canım green juice iki türlü yapılır ya slow juicerin olacak (katı meyve sıkacağın bıçaksızı presleme ile su çıkarıyor) olacak ,ya da blenderin varsa anam babam usulü sebzeleri ezip suyla süzüp içeceksin..genel olarak maydonoz ıspanak salatalık nane zencefil ve limonu blenderde 2 bardak su ile çekip süzüp afiyetle içiyordum,slow juicer aldım onda direkt makina sebzenin suyunu çıkarıyor ama benim aldığım çokta iyi bir şey değilmiş ki blenderle devam ediyorum.

Canım menü bildiriminde fancynancy yazarsan iyi olur @ yazıp fancynancy yaptığında oluyor. O tutuyor menü yazilmayinca ceza geliyor:KK39:
tamamdır canım teşekkür ederim hatyta gelmişken menüyü gireyim ben

fancynancy fancynancy ;)

dün sabah yoğurt içine salatalık pulbiber ceviz yeşil biber koyup yedim 12:30 da ..
Akşam 18:00 patlıcan yemeği , cevizli yoğurt yedim..
3 litre su içtim
dün spor yapmadım akşam bugünün yemeğini yapacağım diye...

Zayifladikca insanın vücudundaki ağrılar azalıyor resmen muhteşem bir şey :super:
evet kesinlikle tamamen kurtulmak istiyorum 10 kilo daha verebilirsem hem azmim çok artacak hem ideal kilo sınırları içerisinde alt idealime daha rahat koşacağım.

canım green juice iki türlü yapılır ya slow juicerin olacak (katı meyve sıkacağın bıçaksızı presleme ile su çıkarıyor) olacak ,ya da blenderin varsa anam babam usulü sebzeleri ezip suyla süzüp içeceksin..genel olarak maydonoz ıspanak salatalık nane zencefil ve limonu blenderde 2 bardak su ile çekip süzüp afiyetle içiyordum,slow juicer aldım onda direkt makina sebzenin suyunu çıkarıyor ama benim aldığım çokta iyi bir şey değilmiş ki blenderle devam ediyorum.
Ben akıllı bağırsak diye bir kitap okumaya başladım onda şöyle birşey diyor sıvı aldıklarımız midede beklemeden direk on iki parmak bagirsagına geciyor ve burda da beynimize ileti sağlayan hormon salgılanan noktalar var eğer içtiğimiz şey meyve suyu veya benzer birşey ise -şekerli olması yeterli- aniden şekeri yükseltip düşürdüğü için halsizlik yapıp hızlı açıktırirmis bunun için yemek suyundan daha faydalı imiş

Ben akıllı bağırsak diye bir kitap okumaya başladım onda şöyle birşey diyor sıvı aldıklarımız midede beklemeden direk on iki parmak bagirsagına geciyor ve burda da beynimize ileti sağlayan hormon salgılanan noktalar var eğer içtiğimiz şey meyve suyu veya benzer birşey ise -şekerli olması yeterli- aniden şekeri yükseltip düşürdüğü için halsizlik yapıp hızlı açıktırirmis bunun için yemek suyundan daha faydalı imiş
ben şekeri hayatımdan çıkaralı baya bir zaman oldu sadece meyveden şeker alıyorum kısmen aldığım zamanlar muhakkak oluyordur 2. beynin bağırsak olduğunu biliyor ve kitabını başucumda tutuyorum ama hala düzeltemediğim şeyler de var..

bugün gidip kan verdim değerlerime baktırmak adına aile hekimine ..
diyet yapıyorum diye körlemesine gitmiyorum ,gram gram gidiyor ama sağlam gidiyorlar inşallah..
bende mide bağırsak problemi çocukluktan beri var hatta oğlumda da var maalesef..
ama onuda yeneceğim ;)

ben şekeri hayatımdan çıkaralı baya bir zaman oldu sadece meyveden şeker alıyorum kısmen aldığım zamanlar muhakkak oluyordur 2. beynin bağırsak olduğunu biliyor ve kitabını başucumda tutuyorum ama hala düzeltemediğim şeyler de var..

bugün gidip kan verdim değerlerime baktırmak adına aile hekimine ..
diyet yapıyorum diye körlemesine gitmiyorum ,gram gram gidiyor ama sağlam gidiyorlar inşallah..
bende mide bağırsak problemi çocukluktan beri var hatta oğlumda da var maalesef..
ama onuda yeneceğim :KK66:
İnşallah bu kitabı bitirdiğimde ben de bir nebze olsun rahatlayacagimi hissediyorum :dua:

günaydınlarrr
kuzularım yarın cuma ve bu hafta da gecen haftaki gibi güzel bir sonuç ne güzel olur dimi geçen hafta ki birinciliği taçlandırırsınız hazır analiz dönemi başlamış muhtemelen haftaya 5. takım analizi yapılacak orada güzel bir başarı elde etmek istemezmisiniz merak edenler için aşağıya linkini koyayım bir bakın kızlar

her üyenin detaylı incelemesi bu analizlerde oluyor
Çok güzelmiş bu:rolleyes: bakalım biz nasıl çıkacağız. Böyle analizleri çok seviyorum. İnsan nereden nereye geldiğini anlıyor.

hatta evde iki senedir yaptığım basit dondurmanın tarifini verip bugün tariflerime başlayadabilirim :)

malzemeler:
2-3 muz dilimleyip buzluğa atın
1-2 avuç çilek ya da istediğniz bir meyveyi dilimleyip buzluğa koyun..
2-3 kaşık katı tarafından yoğurt
ya da yarım-1 bardak süt

yok ben sade ya da çikolatalı dondurma seviyorum diyorsanız sadece muz koyun buzluğa..

bunlar genel malzemeler siz seçeceksiniz..

sade dondurma :
buzluktaki muzları blendere koyun
1 paket vanilin dökün
yarım bardak süt ile çekin yetmezse biraz daha süt ekleyin
hafif erimiş dondurma kıvamında olur isterseniz 1 saat buzlukta dondurmanın tam kıvamına gelmesini bekleyebilirsiniz..

kakaolu dondurma için :
aynı muz yarım bardak süt bir yemek kaşığı kakaoyu blenderden çekin..

meyveli dondurma genel olarak şu an çilekli dondurma..
buzluktaki muz ve donmuş diğer meyve blendere atılır 2-3 kaşık katı yoğurtla bir güzel çekilir..

bu tarif 3-4 kişiye yetiyor düşünün ne kadar az porsyonda meyve ile tatlı ve dondurma ihtiyacınızı bastırdığınızı..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr,

yarın cuma ve yeni bir hafta başlıyor diye sizlere diyetisyenimin metabolizmayı birazcık şaşırtmak için verdiği bir diyeti paylaşmak istiyorum. başlamak isterseniz bugünden alışveriş yapıp başlayabilirsiniz :)

Kahvaltı:
. 6 kaşık nesfit
. 1 bardak süt

Öğlen:

. pzt-salı: 4 tane büyük köfte (120 gr) veya tavuk + 1 bardak ayran
. çrş-prş: 6-7 kaşık kuru baklagiller + 1 dilim ekmek
. cuma-cmts-pazar : 1 tane activia kahvaltı zamanı

Ara:

. 1 orta boy meyve

Akşam:

. pztesi: 6 kaşık sebze yemeği +2-3 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
. salı : 3 kaşık lor peyniri + salata + 1 dilim ekmek
. çarşamba : 7 kaşık baklagiller + bir parça haşlanmış sebze + 1 dilim ekmek
. prş-cuma : 1 kase çorba + 1 dilim ekmek + 1 kase salata
. cmtesi-pazar : 4 tane büyük köfte (120 gr) veya tavuk + 1 dilim ekmek + salata

umarım işinize yarar :KK68:

hatta evde iki senedir yaptığım basit dondurmanın tarifini verip bugün tariflerime başlayadabilirim :)

malzemeler:
ya da yarım-1 bardak süt

yok ben sade ya da çikolatalı dondurma seviyorum diyorsanız sadece muz koyun buzluğa..

sade dondurma :
1 paket vanilin dökün
hafif erimiş dondurma kıvamında olur isterseniz 1 saat buzlukta dondurmanın tam kıvamına gelmesini bekleyebilirsiniz..

kakaolu dondurma için :

buzluktaki muz ve donmuş diğer meyve blendere atılır 2-3 kaşık katı yoğurtla bir güzel çekilir..

bu tarif 3-4 kişiye yetiyor düşünün ne kadar az porsyonda meyve ile tatlı ve dondurma ihtiyacınızı bastırdığınızı..
Muhteşem :KK19:

malzemeler:
ya da yarım-1 bardak süt

sade dondurma :
1 paket vanilin dökün

kakaolu dondurma için :

Daha önce denemiştim ama beğenmemiştim. Birde senin tariflerinle deneyeyim. Teşekkürler :KK54:

malzemeler:
ya da yarım-1 bardak süt

sade dondurma :
1 paket vanilin dökün

kakaolu dondurma için :

tatlım bu güzel tarifi sağlıklı yemekleri paylaşıyoruz kısmı var oraya da yazsana
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...izdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/page-16
bütün yarışmacılar görsün

Back
X