- Konu Sahibi Cherry Mom
- #284.481
Tesekkür ederim hoşbuldum :)Hoşgeldinçok geçmiş olsun. Burada sağlıkla kilo verirsin umarım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim hoşbuldum :)Hoşgeldinçok geçmiş olsun. Burada sağlıkla kilo verirsin umarım
![]()
Fevzi özgönülü bilmiyorum ama bana karatayı çağrıştırdı. Yapalım canım ben artık 75 altına inmek istiyorum. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor ama hala vermem gereken en az 7-8 kilo var. 10 kilo daha versem çok güzel olacak.Ece geçmiş olsun. Burası iyi geliyor insana. Şahsen cezalarla zayifladim. Ördekcm saolun. .
Yarından sonra geliyorum Suzi. .. Bu hafta extra dikkat etmeli. Bu hafta araogunsuz Fevzi ozgonul yapcam. .. akşam çiğ ürün yok.8 buçuk en geç 2 buçuk akşam 7 ..zaten orucada başlayamam bu hafta. Aralarda hiç birşey yemek yok iyice sindirim. .
Sagol canımmUmut paşamızın nice nice mutlu seneleri olsun tekrardan. Anneciğiyle babacığıyla upuuuuzun sağlıklı seneleri olsun inşallah.
Ve teşekkürler canım. Seninde ilk anneler günün kutlu olsun![]()
Evet, hedefcim özellikle geçen sene çok anlamlıydı. Gerçi bu sene de öyle tam doğum gününe denk gelince güzel bi kutlama olduValla ördekcim bana da öyle geliyor, sanki dün doğuma gitmiş gibisin.
Umut paşa da pek minnoş bak, geçen sene hediye olarak kendini vermiş.![]()
Tamam o zaman Kazen'den gelecek yanıta göre bizi bilgilendirirsinkazen e yazdım cevap bekliyorum . kurallar sorun değil elimden geldiği kadar uymaya çalışırım :) ama moderatörden cevap gelsin ona göre kaydolayım. adım sanım değişirse sorun olmasın:)
fancynancy dünkü menüyü yazmaya fırsat olmadı pekde parlak bir menü değil. Gezmelerdeydim. Suzi kadar iadeli olamadım sarmasindan bisküvisine yedim.
Biraz baş ağrısı yaptı tabi bünyeye uygun olmayınca birde 400 kilometre yol trafik cumartesi carpildim.
Hatırladığım kadariyla yazayım aklıma Ezgican05 geldi nerelerdeki kağıda yazılmış menüleri. ...
Cumartesi menü
Sabah yolculukta yarınm pide annemden.
Arada fıstık kavrulmuş
Öğle semiz otu
Taze fasulye
2 yk nohut pilav tavuk
Salata
Sarma 5 6 tane
Ara çay yanında çerez 4 tane yulafli bisküvi
Aksam 2 küçük poğaça çok yağlı değildi sıvı yağlı tarif hoşuma gitti kabartma tozlu ekmek yerine domates salatalik zeytin.
Bunlar evde değil misafirlikte olanlar. Sabah 8 den gece 12 evde değildim.
Su 2 lt.
Spor yok
Şu 2 menüye toptan bi 80 puan ceza keselimPazar menü
Sabah 10
Menemen
2dilim kızarmış ekmek
Peynir
1 dilim hazır börek
Sucuklu yumurta 2 parça sucuk azdı
15 de
1 lavasta et döner
Limonata
6 dan sonra evdeyim.
Yemek yiyesim yoktu
Yeşil çay
Su 2lt
Spor yok. Ama yine kosusrurmaca
Anneme kıyafet arama kaynana olcak temmuzda. Bende gorumce. ..60 kilo olmam lazim .
Senin cezalar da birikiyor FerahcımBen dün ne yediğimi hatırlamıyorum desem. Sabah fümeli peynirli omlet gerisi yok. Akşamda kontrafile ve çorba vardı. O kadar yorulmuşum ki hiiççç valla. Zorlamam lazım. Bütün yazlık kışlık işini ve küçülüp olmayan kıyafetleri çocuklar için tabiisi deeeayırdım. Benim kıyafetlerin tam tersine büyük gelmesi lazım artıkkk di mi kızlar.
Bugün
Kahvaltı
Menemen
2 dilim ekmek
Çay
Ara
Türk kahvesi
3 hurma
Öğle
Kv lerdeydik.
Sabah annemde kahvaltıyı ucuz atlattım ama burası olmadı. Tatlı yoktu o kadar diyim. Sadece biraz karbonhidrat ağırlıklıydı.
Akşam
Mercimek çorbası
Köfte - piyaz
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Ben bu diyet işine adapte olana kadar hiçbir yere gitmemeliyim. Kırıyorlar direncimi yaaaa. Aman canım 1 tanecikten ya da dilimden vs ne olacak diye insanı yoldan çıkarıyorlar.
Ay bunu yapan annem yaaa. Aman bişi olmaz diyor, zaten vermişsin diyor. Sanırsın ki 60 kilo falanım![]()
Ceza yazmıyorum kaçamak olmadıgı icin ama menü puanlaması da yapamıyorum şu halde cikilatam?Ben bugün menü yazamıyorum çünkü ne yediğimi toparlayamıyorum hersey den yedim azar azar yedim ama baya şiş hala karnım hee amma zararlı bişey yedim mi hayır Allah a şükür
O zaman buraya da bir 30 puan ceza gelsinBugünkü menüm şöylefancynancy
morordek
Uyanınca 1 bardak su 3 kuru kayısı
11.30 kahvaltı
Peynir
Domates
Yumurta
Sucuk
Salatalık
Kuruyemiş
1 yerli muz
Yarım yeşil elma
Yoğurt
1 dilim börek
18.00 akşam
Urfa kebap
Salata
Ayran
1 karış lavaş
2.5 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu
500 ip atlama
Canım hedef kiloyu 62 yapalım şimdilik. 62 olabilirsem hedefi 60 a çekerim. Olur mu?M melampusefe canım hedef kilon 60 olarak kayıtlı yarışmada, hala aynı di mi? Bölüm moderatoru Bahar sormuş da paylaşım alanında ona cevap vermem gerekiyor
Tamamdır canım o sekilde yazıyorumCanım hedef kiloyu 62 yapalım şimdilik. 62 olabilirsem hedefi 60 a çekerim. Olur mu?
Çok teşekkür ederimmorordek canımmm doğum gününüz kutlu olsun. Ne kadar da güzel bir güne denk gelmiş doğum gününüz. Çok anlamlı olmuş Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllarınız olsun
Aslında cumartesiyi pazar ile dengelemissin ama yine de bi 30 puan ceza ekleyelimGünaydın herkese:) Mutlu ve sağlıklı hafta diliyorum hepimiz için. 2 gün yoğundum fazla giremedim. 2 günlük menümü yazıyorum
Cumartesi menüm
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi karti büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, salatalik ( ekmek yok)
Öğlen: 1 kase pancar çorbası ve yarım kase yopurt
Ara domates ve salatalık
Akşam: misafirlikteydik Allah ne verdiyse
Spor: 300 adet ip atlama 60 PuanCikilatacanavari
Su: 1,5 lt
Pazar günü menüm
Kahvaltı: vicdan azabından yapmadım.
Öğlen: mercimek köftesi ve salatalık domates
Ara 16:30 yok
Akşam: 2 yumurta ile kırılmış omlet, domates salatalık , biraz kaşar peynir
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 1 lt
6 bin adım özellikle yürüyüş mü gün içinde attığın adım mı
Canım her kilo alanı takımdan atsaydık sanırım şu an takımda kimse kalmazdıherkese günaydın,
evde bilgisayarım olmadığı için hafta sonu yazamıyorum. ben haftasonu diyeti mahvettim ve bu sabah kalktığımda 800 gram fazla çıktım. sinirlerim çok bozuldu biraz hızlı sonuca ihtiyacım var diye isveç diyetine başladım bugün itibari ile. sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim. kilo bildirimine kadar arada aldığım bu 800 gram yüzünden takımdan atılıcak mıyım?![]()
Canım her kilo alanı takımdan atsaydık sanırım şu an takımda kimse kalmazdı
Öncelikle panik yapma ve diyeti bozdum diyerek hemen yelkenleri suya indirme. Bu diyet işi sabır, irade ve istikrar isteyen bir süreç. Maalesef çoğumuzun zayıf noktası bu, hafta içi çok dikkat ederken, hafta sonu cozutuyoruz ve verdiklerimizi geri alıyoruz. Hızlı bir çözüm için İsveç diyetine başladıgını söylemissin ancak bunu gecen hafta da konusmustuk. Hızlı giden hızlı geri gelir. İsveç diyeti yaparken en ufak bir kaçamagında verdiginden daha fazlasını alma ihtimalin var. Önemli olan sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme tarzına sahip olmak. Böylelikle ufak bir kaçamak da olsa toparlaması daha kolay olacaktır.