Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Uyanınca yani 16.00 2 avuç çiğ kuruyemis
1tk fındık ezmesi
Aksam
6 kofte tost makinesinde
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 bardak ayran
1dilim kendi yaptigim tbe
Ara
Küçük kase incir uyutmasi (üzerine tahin döktüm )
1 sade maden suyu
1avuc kiraz
1 yenidunya
3 erik
2 kayisi

Aaa çiklatım düğün fotosu paylaşmıştın yaaaa albümüne ekleyip. Cık cık cık. Eski mesailerimizi mi unuttun yoksam :KK48::KK48: tabi şimdi de boyamışsın :confused: olabilirsin :KK15:
Boyadım cnm valla mor şu an kafam çok tatlı :KK70:

aa bilmiyodum canim oda zor ama yaa gece calismak rabbim kolaylik versin :KK200:
Teşekkür ederim cnm bu aralar çok değil nobetlerim Allah a şükür
Günaydın kızlar. Oruç tutanlar gece neler yediniz acaba?
1 kücük dilim tbe
1kk beyaz peynir
2yumurtadan peynirli omlet
1 bardak süt
4-5er tane fındık ve badem

Günaydınlar ve hayırlı Ramazanlar herkese

Kaçamaklar kraliçesi yine kekini yemiş de gelmiş
30 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

:olamaz::olamaz::olamaz:
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ben senin turşunu kurucam yakında :sinirli:

Ağzına sağlık hadi artık toparlanalımmmmm

Gece tam bir Karatay kahvaltısı yaptım. İlk kez sahurda ekmek yemedim, ne olacak deneyeyim diye.
Yağda yumurta, zeytin, peynir, bol salatalık domates yeşillik, ceviz ve çay vardı menüde

Nerelerdesin kaçak? :)

35 dk ile kurtaramazsın şekerim bi 30 puanlık daha spor isterim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bence çok değil, yumurta protein ne de olsa, zarar gelmez
Sahur menün çok güzel olmuş bence. Karatay 1 çay bardağı kuruyemiş öneriyor. Ne kadar yedin bilmiyorum ama bu ölçü çok güzel tok tutuyor. Çoğu insan kuruyemiş diye az yiyor.

merhaba tatlış ailem ben döndüm Bursa'ya hiç giremedim nete bakanlık ve mecliste koşturmaktan ama sorun yok sağlıklı beslenmeme sadık kalarak 0,5 kg de vererek döndüm..;)

iki günün birikmiş işini akşama kadar tamamlamaya uğraşacağım ara ara da gelip aranıza katılacağım..

hemen sahur menüme geçeyim sevgili fancynancy fancynancy

İki adet az haşlanmış yumurta
salatalık
domates
peynir
zeytin
biber
ceviz
şekersiz bir bardak açık çay
kayınvalidem bazlama yapmış 4 parmağımın ucu kadar yedim..
1 litre su içtim.

iftar menümde belli
sadece 1 adet biber dolması
bir kase yoğurt
bir kase tarhana çorbası
ama ben bu saydıklarımı bile bitiremem ramazanda yeme şeklimi biliyorum..

morordek morordek
toplight toplight
Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Slm kızlarrr ramazanın ilk gunu nasil geciyo bakalimmm ben sanki biraz acıkmaya ve susamaya basladım gece cok bsey yiyemedim minnak uyutmadi o uyurken uyumak icin hizlica ne bulduysan yedim gttim uyudum bakalim ilk gun nasil gecicek

Sahur menum
2 haslanmis yumurta
5 çeri domates
Cok az tel peynir
1 bardak ayran
4 bardak su

Günaydınlar ve hayırlı Ramazanlar herkese

Kaçamaklar kraliçesi yine kekini yemiş de gelmiş
30 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

:olamaz::olamaz::olamaz:
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ben senin turşunu kurucam yakında :sinirli:

Ağzına sağlık hadi artık toparlanalımmmmm

Gece tam bir Karatay kahvaltısı yaptım. İlk kez sahurda ekmek yemedim, ne olacak deneyeyim diye.
Yağda yumurta, zeytin, peynir, bol salatalık domates yeşillik, ceviz ve çay vardı menüde

Nerelerdesin kaçak? :)

35 dk ile kurtaramazsın şekerim bi 30 puanlık daha spor isterim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bence çok değil, yumurta protein ne de olsa, zarar gelmez
Aaaa aşkolsun ördekim yapıyorum ben cezalarımı :KK15:

Boyadım cnm valla mor şu an kafam çok tatlı :KK70:

Teşekkür ederim cnm bu aralar çok değil nobetlerim Allah a şükür

1 kücük dilim tbe
1kk beyaz peynir
2yumurtadan peynirli omlet
1 bardak süt
4-5er tane fındık ve badem
Yaaaa çok merak ettim.

Slm kızlarrr ramazanın ilk gunu nasil geciyo bakalimmm ben sanki biraz acıkmaya ve susamaya basladım gece cok bsey yiyemedim minnak uyutmadi o uyurken uyumak icin hizlica ne bulduysan yedim gttim uyudum bakalim ilk gun nasil gecicek

Sahur menum
2 haslanmis yumurta
5 çeri domates
Cok az tel peynir
1 bardak ayran
4 bardak su
yiyememiş halinle güzel sahur yapmışsın tatlım ;)

Selam şekerler, umarım herkes iyidir.
Ben, tartıdan hiç memnun değilim ama biraz kafamı rahat bırakıp bol bol kitap okuyup güzel zaman geçirmeye çalışıyorum. İnanıyorum kafam rahatlayınca kilo olayı daha kolay olacak.
Ben turşu kuruyordum omlardan ördekim :KK70:
Alınmaaaa sakın didemcim azaydidem azaydidem :KK15:

Ne turşusu Fancycim?

Benim burda kargalar yer kesin. Üstünü uygun bişiyle kaptırsam yapabilirim bende. Ama bu kargalarda yemin ediyorum maymun zekası var, bir yolunu bulup yine yerler. :işsiz::işsiz::işsiz:

Muhtemelen üstü kapalı olunca olmaz gibi geliyor. Güneş önemli ama eğer imkanın varsa camın iç tarafına koyabilirsin diye düşünüyorum. Yine güneş vurur.

Güzel gidiyor canım detoks. Bende şaşırtıcı bir şekilde işe yarıyor. Detoks yapınca psikolojik olarak da toparlanıyorum. Bugün 2. Gün bakalım nasıl geçecek :KK54:

Bu detoks bir sana yaradı sanırım suzicim :)

Selam şekerler, umarım herkes iyidir.
Ben, tartıdan hiç memnun değilim ama biraz kafamı rahat bırakıp bol bol kitap okuyup güzel zaman geçirmeye çalışıyorum. İnanıyorum kafam rahatlayınca kilo olayı daha kolay olacak.

Ne turşusu Fancycim?

Muhtemelen üstü kapalı olunca olmaz gibi geliyor. Güneş önemli ama eğer imkanın varsa camın iç tarafına koyabilirsin diye düşünüyorum. Yine güneş vurur.

Bu detoks bir sana yaradı sanırım suzicim :)
:KK70:Gerçekten öyle oldu galiba. Tabi detoks sonrası bende de yeme isteği oluyor ama verdiğimi çokta geri almayınca dikkat de ediyorum. Öyle yuvarlanıp gidiyorum işte detoksla:KK70:

Sahur menün çok güzel olmuş bence. Karatay 1 çay bardağı kuruyemiş öneriyor. Ne kadar yedin bilmiyorum ama bu ölçü çok güzel tok tutuyor. Çoğu insan kuruyemiş diye az yiyor.
Hemen hemen o kadar etmiştir. Ekmek yiyemeyince kendimi cevize verdim :KK48:
Buralardayım Kaptan'ım.:KK17::KK23:
Daha sık aranızda olucam inşallah. :KK36:
Daha sık gel Özlemcim ipin ucunu kaçırma sakın ;)
merhaba tatlış ailem ben döndüm Bursa'ya hiç giremedim nete bakanlık ve mecliste koşturmaktan ama sorun yok sağlıklı beslenmeme sadık kalarak 0,5 kg de vererek döndüm..:KK66:

iki günün birikmiş işini akşama kadar tamamlamaya uğraşacağım ara ara da gelip aranıza katılacağım..

hemen sahur menüme geçeyim sevgili fancynancy fancynancy

İki adet az haşlanmış yumurta
salatalık
domates
peynir
zeytin
biber
ceviz
şekersiz bir bardak açık çay
kayınvalidem bazlama yapmış 4 parmağımın ucu kadar yedim..
1 litre su içtim.

iftar menümde belli
sadece 1 adet biber dolması
bir kase yoğurt
bir kase tarhana çorbası
ama ben bu saydıklarımı bile bitiremem ramazanda yeme şeklimi biliyorum..

morordek morordek
toplight toplight
Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Hoşgeldin canım ben de bi sana sesleneyim diyordum bugün neyse ki dönmüssün

Sahur menum
2 haslanmis yumurta
5 çeri domates
Cok az tel peynir
1 bardak ayran
4 bardak su
Güzel menü olmus Didemcim.
Emzirmek zorladı sanki beni... Zaten çok susardım emzirip sıvı kaybedince daha çok susadım serseme döndüm iyice. Sende durumlar nasıl?
Ne turşusu Fancycim?
Ceza turşusu hedefcim :KK53:

Şuan saat 5 ve daha oruç zorlamadı bakalim
Yenek olarakta kuru fasulye pirinç pilavi ve manti yapıyorum
Mantiyi kizlar istedi son dakka
Ben de henüz zorlanmadim normalde başımın ağrıdan çatlaması lazım. Bide uzun süre aç kalınca mide bulantısı oluyor yemek yiyemiyorum. Bakalım bugün nasıl olacak.Menü paylaşırım.
Hemen hemen o kadar etmiştir. Ekmek yiyemeyince kendimi cevize verdim :KK48:

Daha sık gel Özlemcim ipin ucunu kaçırma sakın :KK66:

Hoşgeldin canım ben de bi sana sesleneyim diyordum bugün neyse ki dönmüssün

Güzel menü olmus Didemcim.
Emzirmek zorladı sanki beni... Zaten çok susardım emzirip sıvı kaybedince daha çok susadım serseme döndüm iyice. Sende durumlar nasıl?

Ceza turşusu hedefcim :KK53:
Yeterince kaçmıştı ipin ucu canım 83-84ü falan gördüm. Sizsiz olmuyor zaten herzaman eksiklik hissediyorum buraya girmeyince.

Back
X