- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #284.721
Ben bugun niyetlenmedim. Dün gece oğlum sürekli emmek istedi, bi baktım çiş bile yapmamış yavrum aç mı kaldı dedimEvet aslında gün aşırı tutmak da bir yöntem öyle de yapabilirsin canım yarın da denicem ben bakalım nasıl olacak bugün ekstradan 80cc de süt bırakmıştım ona rağmen kızım aç kaldı yarın sağılmoş sütüm de yok öyle bakalım nasıl olacak olmadı ben de günaşırı tutarım ben daha kötü oluyorum bayılacak kıvama gelebilirim diye düşünüyordum öyle olmadım çok şükür ,açıkçası gereksiz atıştırmalarımı da aldı iyi oldu bir yandan kaçamak ihtimalim azaldı böylece midem alışır belki

Sen de durumuna göre hareket et istersen canım. Seninki kaç aylık oldu şimdi?
Ayy aynen uykusuzluk da bir yandan çarpıyor, sahurdan sonra uyumasam yeri yani erken uyanıyor bizimki de...morordek sahurdan sonra uykuya dalmakta zorlandım dün gece bugün 12gibi yiyip mi yatsam diye düşünüyorum ha 12 ha 3çok fark yok gibi sanki de farkı olur mu sence
Valla dayanabileceksen öyle yap yatmadan ye ama ben 3'te sahur yaptığımda bile zor dayandım.
Neyse aklımda olsun madem o da, yukarda da yazdım bugün niyetlenmedim artık.Evet canım sahurda içmek değilde yemek sutlac gibi seviyorum elma armut ta dogruyorum corba niyetine yiyorum. Kuru incir üzüm ne varsa koyuyorum. Onu yaptığım zaman günüm rahat geçiyordu. Tost hamurisi susuzluk yapıyor acikiyorum. 1 lt re de su tüketiyordum. Birde hurma yiyorum mutlaka sahurda enerji için
Evet su kesinlikle çok etkiliyormuş yaa onu gördümhmm ozman fitarla sahur arasinda iki kat daha suya dikkat etmen lazim senin eger sutun etkilenirse tutmaya bilirsin bence bi kac gun dene bakalim![]()

Valla canım bünyene göre hareket et, iftardan önce yürüyüş yapanları falan duymuştum ama şahsen ben iftar öncesi iptal oldugum icin... İftar sonrası yürüyüs bence en iyisi hem fazla kaçırılırsa rahatlatır biraz daha. Evde Leslie falan da olabilir.günaydın hanımlar oruçla hiç sıkıntım yok çok şükür bademcikler zorluyor vallahi.. ben hemen menümü saydırayım
fancynancy
sahur
tereyağında kırılmış yumurta
salatalık
zeytin
çiğ fındık
açık şekersiz çay
el ucu kadar bazlama ,o da küflenecek bitsin diyen eşimin hatrına
morordek
toplight
ya ördekciğim ramazan da spor yapmaya zaman var mı bana bir program versenize hangi aralıkta spor yapılır.saatler dengesiz ya
Bi de toplight'ı menülere etiketlemene gerek yok canım