Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet aslında gün aşırı tutmak da bir yöntem öyle de yapabilirsin canım yarın da denicem ben bakalım nasıl olacak bugün ekstradan 80cc de süt bırakmıştım ona rağmen kızım aç kaldı yarın sağılmoş sütüm de yok öyle bakalım nasıl olacak olmadı ben de günaşırı tutarım ben daha kötü oluyorum bayılacak kıvama gelebilirim diye düşünüyordum öyle olmadım çok şükür ,açıkçası gereksiz atıştırmalarımı da aldı iyi oldu bir yandan kaçamak ihtimalim azaldı böylece midem alışır belki
Ben bugun niyetlenmedim. Dün gece oğlum sürekli emmek istedi, bi baktım çiş bile yapmamış yavrum aç mı kaldı dedim :anne: Akşama doğru da zaten biraz azaldı gibi gelmişti.
Sen de durumuna göre hareket et istersen canım. Seninki kaç aylık oldu şimdi?
morordek morordek sahurdan sonra uykuya dalmakta zorlandım dün gece bugün 12gibi yiyip mi yatsam diye düşünüyorum ha 12 ha 3çok fark yok gibi sanki de farkı olur mu sence
Ayy aynen uykusuzluk da bir yandan çarpıyor, sahurdan sonra uyumasam yeri yani erken uyanıyor bizimki de...
Valla dayanabileceksen öyle yap yatmadan ye ama ben 3'te sahur yaptığımda bile zor dayandım.
Evet canım sahurda içmek değilde yemek sutlac gibi seviyorum elma armut ta dogruyorum corba niyetine yiyorum. Kuru incir üzüm ne varsa koyuyorum. Onu yaptığım zaman günüm rahat geçiyordu. Tost hamurisi susuzluk yapıyor acikiyorum. 1 lt re de su tüketiyordum. Birde hurma yiyorum mutlaka sahurda enerji için
Neyse aklımda olsun madem o da, yukarda da yazdım bugün niyetlenmedim artık.
hmm ozman fitarla sahur arasinda iki kat daha suya dikkat etmen lazim senin eger sutun etkilenirse tutmaya bilirsin bence bi kac gun dene bakalim :KK39:
Evet su kesinlikle çok etkiliyormuş yaa onu gördüm :olamaz:
günaydın hanımlar oruçla hiç sıkıntım yok çok şükür bademcikler zorluyor vallahi.. ben hemen menümü saydırayım :KK66:
fancynancy fancynancy

sahur
tereyağında kırılmış yumurta
salatalık
zeytin
çiğ fındık
açık şekersiz çay
el ucu kadar bazlama ,o da küflenecek bitsin diyen eşimin hatrına:KK70:

morordek morordek
toplight toplight

ya ördekciğim ramazan da spor yapmaya zaman var mı bana bir program versenize hangi aralıkta spor yapılır.saatler dengesiz ya
Valla canım bünyene göre hareket et, iftardan önce yürüyüş yapanları falan duymuştum ama şahsen ben iftar öncesi iptal oldugum icin... İftar sonrası yürüyüs bence en iyisi hem fazla kaçırılırsa rahatlatır biraz daha. Evde Leslie falan da olabilir.
Bi de toplight'ı menülere etiketlemene gerek yok canım

Dün bende uyuyakalmışım çocuklarla yaw.
Dünkü Menümü iliştireyim

Kahvaltı
Menemen
Çay
Bir avuç ceviz

Ara
Ananaslı activia

Öğle
1 kupa kapya biber çorbası

Ara
Türk kahvesi
15 Badem
4-5 tane Antep karası

Akşam
1 büyük kase sulu köfte
3 yk bulgur
2 yk yoğurt
1,5 kabak graten

Su: 2 lt
Spor: yok

Ben bugun niyetlenmedim. Dün gece oğlum sürekli emmek istedi, bi baktım çiş bile yapmamış yavrum aç mı kaldı dedim :anne: Akşama doğru da zaten biraz azaldı gibi gelmişti.
Sen de durumuna göre hareket et istersen canım. Seninki kaç aylık oldu şimdi?

Ayy aynen uykusuzluk da bir yandan çarpıyor, sahurdan sonra uyumasam yeri yani erken uyanıyor bizimki de...
Valla dayanabileceksen öyle yap yatmadan ye ama ben 3'te sahur yaptığımda bile zor dayandım.

Neyse aklımda olsun madem o da, yukarda da yazdım bugün niyetlenmedim artık.

Evet su kesinlikle çok etkiliyormuş yaa onu gördüm :olamaz:

Valla canım bünyene göre hareket et, iftardan önce yürüyüş yapanları falan duymuştum ama şahsen ben iftar öncesi iptal oldugum icin... İftar sonrası yürüyüs bence en iyisi hem fazla kaçırılırsa rahatlatır biraz daha. Evde Leslie falan da olabilir.
Bi de toplight'ı menülere etiketlemene gerek yok canım
toplightı menüye eklemiyorum menüyle beraber yaptığım açıklamaya ekliyorum ama artık eklemeyeceğim o arada geliyordu dimi teftişe:KK23:

Dün bende uyuyakalmışım çocuklarla yaw.
Dünkü Menümü iliştireyim

Kahvaltı
Menemen
Çay
Bir avuç ceviz

Ara
Ananaslı activia

Öğle
1 kupa kapya biber çorbası

Ara
Türk kahvesi
15 Badem
4-5 tane Antep karası

Akşam
1 büyük kase sulu köfte
3 yk bulgur
2 yk yoğurt
1,5 kabak graten

Su: 2 lt
Spor: yok
Gayet güzel bir menü olmuş canım. Sporda olaydı iyiydi :KK49: bu arada canım kapya biber çorbasını ve Antep karasını ilk defa duydum. Nasıllar ?

günaydın hanımlar oruçla hiç sıkıntım yok çok şükür bademcikler zorluyor vallahi.. ben hemen menümü saydırayım :KK66:
fancynancy fancynancy

sahur
tereyağında kırılmış yumurta
salatalık
zeytin
çiğ fındık
açık şekersiz çay
el ucu kadar bazlama ,o da küflenecek bitsin diyen eşimin hatrına:KK70:

morordek morordek
toplight toplight

ya ördekciğim ramazan da spor yapmaya zaman var mı bana bir program versenize hangi aralıkta spor yapılır.saatler dengesiz ya
Canım ya iftardan 1saat önce olması gerekiyormuş ya da iftardan 2 saat sonra

Takılıyordum ördekime hedefcim. Cezalardan turşu kürüyorum diye :KK48:
Cam arkası da mantıklı ama benim evde iki yer cücesi var meyveler için kargalar kadar tehlikeliler :KK70::KK70:
Bir çözüm düşüneceğim ben ona.

:KK53::KK53: Nasıl bir kafa ile okuduysam artık.
Haklısın valla Fanycim. Marketlerde de görüyorum ama genellikle şekerle kurutulduğu için kayısı gibi klasikler haricinde almamıştım. Kayısıyı da gün kurusu alıyorum hep.

Gayet güzel bir menü olmuş canım. Sporda olaydı iyiydi :KK49: bu arada canım kapya biber çorbasını ve Antep karasını ilk defa duydum. Nasıllar ?
Hemen tarif vereyim; ayçiçek yağı ya da tereyağıyla 1-1,5 kaşık unu kavurup üzerine doğradığın 4 tane kapya biberleri atıp biraz daha kavuruyorsun. 3 te olur 5 te olur. Üzerine yaklaşık 3 su bardağı su, 1 su bardağı süt. Tuz ve keyfine göre baharat ekleyebilirsin. Ben karabiber ve pul biber de ekliyorum. Aynı tarifi havuç kullanarakta yapabilirsin. Hatta içine tadını değiştirmeyecek kadar patates, brokoli, karnabahar vs ekleyebilirsin.
Piştiğinde de blendırdan geçiriyorum. Mis, bitti. :eğlence:
Çocuklar sebzeyi fazla tercih etmediğinden böyle çorba olarak yapıyorum bende. O kapya biber de çok faydalıymış.
Antep karası, çekirdekli, iri ve siyah üzüm kurusu tatlım.

Kızlar ben bugün gündüz calisiyormusum :110:
Farketmemisim listede gecenin köründe gördüm çok kötü etkiledi :bicak:
Aayyy, kolay gelsin çiklatım sana.

:KK53::KK53: Nasıl bir kafa ile okuduysam artık.
Haklısın valla Fanycim. Marketlerde de görüyorum ama genellikle şekerle kurutulduğu için kayısı gibi klasikler haricinde almamıştım. Kayısıyı da gün kurusu alıyorum hep.
Evet yaa, meyveleri kuruturken ağartıyorlarmış, üzümde de yapıyorlar onu kayısı gibi. Senşn gibi insanın kendisi kurutması daha sağlıklı ya. Yapıciiim bunu. :KK15:

Merhaba kızlar. Dünkü menümü yazmamıştım morordek morordek fancynancy fancynancy
Sahur: 2 yumutayla yapılmış kaşarlı omlet
2 dilim ekmek
Domates
2 zeytin
Biraz peynir

İftar
1 kepçe çorba
3 kaşık pilav
50 gr kadar döner

Ara: 1 kuru kayısı
1 avuç kabak çekirdeği

Su:1.5 litre
Spor : yok

toplightı menüye eklemiyorum menüyle beraber yaptığım açıklamaya ekliyorum ama artık eklemeyeceğim o arada geliyordu dimi teftişe:KK23:
parky cim teştiş demeyelim de ziyaret diyelim tatlım şu ara açıköğretim sınavlarım var o yüzden fazla uğrayamıyorum geçen hafta ilkyardım sertifikası da aldım il sağlık müdürlüğünden kendimi yetiştirmeye çalışıyorum 45 inden sonra

parky cim teştiş demeyelim de ziyaret diyelim tatlım şu ara açıköğretim sınavlarım var o yüzden fazla uğrayamıyorum geçen hafta ilkyardım sertifikası da aldım il sağlık müdürlüğünden kendimi yetiştirmeye çalışıyorum 45 inden sonra
Tebrik ederim ;) yaşı niye diyorsun toplightım yaşın önemi yok inşaallah bir an evvel işin olsun conem :KK36:

Emziren arkadaşlarım oruç tutacağım diye lütfen sütünüzü azaltmayın. Ben büyük oğlumda öyle yapmıştım ve sütüm bitmişti. Benden küçük bir tavsiye lütfen dikkat edin.
Ne yalan söyleyeyim ben de dün korktum.. Teşekkürler tavsiye için :)
Oo kaptanım ne güzel
Sınavların da iyi geçer umarım :KK68:
Daha sık aramızda görmek isteriz seni :KK200:

Back
X