Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlarr
Moralim bozuk keyfim hic yok enerjimi cekti biri sanki hic bsey yapmak istemiyorum saf protein yaptim ve dunden bgune sadce 100 gr gitms moralim cok bzuldu zaten iftara yakin midem agrimaya basim agrimaya basladi acliktan ona ragmen mukafatinj gorseydim en azimdan degdi derdim ilk defa safproteinle 100 gr verdim normalde en az 500 600 gr verdigimi biliyorum ne yapicam ne yapmam lazm bilmiyorum dun okadr pilates yaptigim halde hic gtmedi resmen sinir oldum onceden cok gzel kilo veriyodum yaaa:mad::KK42: bende bgun iftarda normal yicem dedim bakalim yarin ne olucak merak ediyorum artik gitsin su kilolarrr:KK61:
Bgunku menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
dunden kalma 2 tane inegol kofte
5 bardak su

Iftar
2 bardak su
2 hurma
Yarim tabak kiymali tarhana corbasi
3 sigara böregi
1kutu ton balik
Cacik salata
Avuc ici kadar pide

Su 6 bardak Sahura kadr 2 lt su icerim
Spor yok dun cok zorlamisim bacaklarim tutmuyo

morordek morordek

Iyi aksamlarr
Moralim bozuk keyfim hic yok enerjimi cekti biri sanki hic bsey yapmak istemiyorum saf protein yaptim ve dunden bgune sadce 100 gr gitms moralim cok bzuldu zaten iftara yakin midem agrimaya basim agrimaya basladi acliktan ona ragmen mukafatinj gorseydim en azimdan degdi derdim ilk defa safproteinle 100 gr verdim normalde en az 500 600 gr verdigimi biliyorum ne yapicam ne yapmam lazm bilmiyorum dun okadr pilates yaptigim halde hic gtmedi resmen sinir oldum onceden cok gzel kilo veriyodum yaaa:mad::KK42: bende bgun iftarda normal yicem dedim bakalim yarin ne olucak merak ediyorum artik gitsin su kilolarrr:KK61:
Bgunku menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
5 bardak su

Iftar
2 bardak su
2 hurma
3 sigara böregi
1kutu ton balik
Cacik salata
Avuc ici kadar pide

morordek morordek

Uzulme canim. Diyeti birakma. Bol bol su ic. Odem atici caylar vs. Ic. Belki odemdir

Iyi aksamlarr
Bgunku menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
5 bardak su

Iftar
2 bardak su
2 hurma
3 sigara böregi
1kutu ton balik
Cacik salata
Avuc ici kadar pide

morordek morordek
Canım sıkma canını. Belki ödem tutmuştur vücudun. Sen içebildiğin kadar su iç, aynen devam et. Gidecek o kilolar başka çareleri yok:KK54:

Belki uzun süredir o kiloda takildiysan o yüzden vücut direnir belki. Aynen devam kesinlikle gidecek. Arada kaçamak iyi gelir belki ve sürekli tartıda iyi gelmeyebilir belki vücuduna psikolojine duyurma biraz tartilma.

Menü
Sahur
Bol uyku :110:
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Küçük bi parça firinda tavuk
1/4 firinda patates
1/4 firinda soğan
2 kaşık yogurtlu kabak
Biraz salata
Parmaklarım kadar borek ama tam borek gibi değil pide borek arası bişey çok yağlı bişi değildi içinde de azıcık lor vardı o kadar
Ara
2 sade maden suyu
1 sade türk kahvesi
1 avuç fındık
Parmaklarım kadar azıcık kaymaklı ekmek tatlısı :bicak: söz uzun bi süre tatlı yemicem bu tatlıya aşıktım ondan yidim
Çok bi su içmemişim şimdi iciyorum

Salı menü morordek morordek
Sahur
1 haşlama yumurta
Tost
Zeytin
Peynir d
Domates salatalık
Iftar
Cevizli şu
Yarim kepçe tarhana
1 kepçe etli patates bezelye
Salata
Yoğurtlu cevizli kabak
1 parça pide
1 paket CIS
Kiraz
Karpuz erik
Su 1 buçuk
Spor yok. .

Pamukcum şekersiz yapamam. O bana çok fazla gelir.
Bir de evde ben bir şeyi yemediğimde eşim de yemiyor. Ona da yazık.
:nazar::KK200::KK200::KK52::super::KK57: maşallah aşka bak.geçen gün gördüğüm bir karikatür geldi aklıma iki kadın resmedilmis bende canan Karatayın eşi gibi birini istiyorum adamın giki çıkmıyor ben adama 2 gün üst üste pırasa yapsam beni boşar diyor.eşin uyuyorsa helal valla.

Belki uzun süredir o kiloda takildiysan o yüzden vücut direnir belki. Aynen devam kesinlikle gidecek. Arada kaçamak iyi gelir belki ve sürekli tartıda iyi gelmeyebilir belki vücuduna psikolojine duyurma biraz tartilma.
yani nerdeyse 3 haftadir bi ileri bi geri gidip geliyorum son bi kac gundur hele 74 73.7 arasinda gdip geliyorum surekli buda moralimi bozdu hepten
:110:
Belki ceviz suyu. Limonlu su. Sirkeli su yada yogurt pulbiber kürü falan mı yapsan.
o nasil bsey ki ama ben icemem heralde yogurt pul biber limon uclusunu bile zor yiyen bi insanim:kusmuk:

Bugünkü menüm morordek morordek
Sahur
  • 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
  • 4 zeytin
  • Az krem peynir
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 1 küçük fırında tavuk incik
  • 2 kaşık pilav
  • Salata
  • 1 bardak ayran
  • 2 kuru incir
  • 5 badem
  • Activia yoğurt
2, 5 lt su
45 dk leslie
12 dk bölgesel egzersiz
1 çikolatalı gofret

yani nerdeyse 3 haftadir bi ileri bi geri gidip geliyorum son bi kac gundur hele 74 73.7 arasinda gdip geliyorum surekli buda moralimi bozdu hepten
:110:
o nasil bsey ki ama ben icemem heralde yogurt pul biber limon uclusunu bile zor yiyen bi insanim:kusmuk:
Aksamdan iç cevizi içmesuyuna koy sabah iç cevizi ye kalkınca. Benim günlük 1 lt. Sisem var koyuyorum tüm gün içiyorum çok kötü değil. Yada sirke ben sabah yada yemek öncesi 1 tk. Sirke peşinden bol su içiyorum suya karidtirinca hiç içemiyorum. Böyle yapıyorum. Bence kabızlığa falan iyi geliyor.

Günaydın herkese
dünkü menumu paylasiyorum

Sahur
1 buçuk haşlanmış yumurta,
kredi kartı büyüklüğünde peynir, 2 küçük dilim kaşar peynir
10 zeytin,
domates, salatalik ve az pide

Iftar
yarim kase mercimek çorba
1 tabak taze fasulye
1 kase cacik ve salata
az pide

Ara: 5 erik + 3 yk zencefil ve pul biberli yoğurt

Kaçamak: 6 adet lokma tatlısı

Su: 1 lt

Spor 200 adet ip + 1 saat yürüyüş

Günaydın herkese
dünkü menumu paylasiyorum

Sahur
1 buçuk haşlanmış yumurta,
kredi kartı büyüklüğünde peynir, 2 küçük dilim kaşar peynir
10 zeytin,
domates, salatalik ve az pide

Iftar
yarim kase mercimek çorba
1 tabak taze fasulye
1 kase cacik ve salata
az pide

Ara: 5 erik + 3 yk zencefil ve pul biberli yoğurt

Kaçamak: 6 adet lokma tatlısı

Su: 1 lt

Spor 200 adet ip + 1 saat yürüyüş
Tatlılar çok olmuş canım yaa, bir tane tadına bırakıp bıraksaydın bari

Günaydın herkese
Pzartesi sabah 59,1çıkınca yememe dikkat etmeye başladım ekmek 1dilim ancak yiyorum şekeri hayatımdan çıkardım ama 2günde 300gram daha almışım:(( nasıl oluyor anlamadım, menülerimi çok ayrıntılı yazıcam artık nerde yanlış yapıyorum yol gösterin bana:KK43:
Karatay yapan herkes çok memnun Karatay yapsam sütüme etkisi olur mı?

Back
X