Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla tatlım geçen ankaraya giderken otogardayım açım da kahvaltı yapmamıştım normalde o dürüm senin bu gözleme benim açmalar poğaçalar simitler den birini seçip bir tane de değil iki tane yiyip bir büyük kare komple çikolata alır onu da yer üstüne meyve suyu içer töhmeleyerek otobüse binerdim bak o denli yerdim ben ..kahvaltı olmasına ragmen sulu yemekçiye girip fırın tavuk but aldım vitamin bardan da havuç suyu sıktırmıştım havuç elma limon tavuğumu yedim ekmeksiz sonra otobüsü beklerken taze sıkılmış havuç suyumu içtim otobüse rahat rahat bindim..obezlik önce beyinde bitecek.
Kesinlikle katılıyorum cnm sana kafada bitmesi çok önemli

Ben de bugün 82 yi kenardan göreyim istiyorum :KK42:
ayy insallah ikimizde hedefledgimiz kiloyi gruruz bgun:KK36:

Insallah gorursun canim

Hadi inşallah canlar..
Ayy insallahhh:dua:
Dün bütün cıslardan uzak durdum bende
cok gzel bgunde aynen devam et canim:KK66:

bu arada sabah uyandığımda tartıldığım zaman +1 iftara 1 saat kala tartıldığımda -1 çıkmak nasıl bir vücut ürünüdür çözemedim
ayni bende oleyim isde oyuzden yerimde sayıklayip duruyorum suanda iftari iple cekiyorum hemn tartilmak istiyorum :KK53:

Sanırım baştan aşağı yanlış besleniyormuşum toplight:olamaz:

Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)

@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!

Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?

Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.:KK200:
Listede olunca daha çok dikkat ediyor insan ben listeye gitmek istiyorum da hatta bayrama kadar mezun olmak istiyorum artık 58-59arası gezinip duruyorum sürekli iki geri bir ileri şeklinde :( 58,1le izine ayrılmıştım geçen cuma tam ulaşmışken bu kiloya dün 59,1çıktım cumaya kadar eksi çıkmaya çalışıcam bakalım iki hafta izin kullandım dönüşte kaç haftadır o kiloma gelemedim , sorun bende ama kaçamak çok yapıyorum

Bende bu hafta düşündüm izne ayrilsammi ayrilmasammi grubu düşündügüm için sonra dedim gidersem ne olacak verdiklerimi geri alacagim halbuki daha çok vermek için gitmek istiyorsun ama oda yalan tabiki daha çok yiyecegim ,dedim en iyisi 1 kilo fazla ciksamda burda sabirla daha duzenli beslenerek devam edecegim eninde sonunda gidecek bu kilolar,bu testi nerde yaptirdin i sallah bu sefer faysdasi olur sana canim ellerindeyse deterjanda etkiliyor olabilirmi acaba

Bence de kal ve diren!:KK48:
Testi Biruni Laboratuarlarında yaptırdım. Deterjan da dokunuyor tabii. Mutfakta sıvı bulaşık deterjanı yerine kefir sabunu kullanıyorum zaten. Ama ellerin, sadece suya girmesi bile işkence resmen....

Hadi bir azimle asılalım şu işe karabibercim, kalan kiloları verelim artık. Sen kaç kilodasın şu an ve hedefin kaç?

Yarisamaya basladigindan beri 5 kilo vermisim urada olmasaydim kesinlikle veremezdim

Ben diyetisyenle diyet yapıyordum ve aürekli iki ileri bir geri bıkmıştım artık. Ne zaman takıma girdim o zaman kilo verdim! :))))) Tek ihtiyacım olan şey farklı bir motivasyon, ortak olacak arkadaşlar ve rekabetmiş sanırım.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Listede olunca daha çok dikkat ediyor insan ben listeye gitmek istiyorum da hatta bayrama kadar mezun olmak istiyorum artık 58-59arası gezinip duruyorum sürekli iki geri bir ileri şeklinde :KK43: 58,1le izine ayrılmıştım geçen cuma tam ulaşmışken bu kiloya dün 59,1çıktım cumaya kadar eksi çıkmaya çalışıcam bakalım iki hafta izin kullandım dönüşte kaç haftadır o kiloma gelemedim , sorun bende ama kaçamak çok yapıyorum

Hah! Tam da o iki ileri bir geri olayını yazmıştım karabibere. Senin hedefin kaç inciitanesi inciitanesi ? Hadi birlikte yapalım bi gayret ne dersin? Birisiyle beraber ilerleyince daha motive oluyor insan. Ben 58 hedefliyorum da daha en fazla 61.00 gördüm. 62.7 çıktım sabah ancak tabii ipin ucu kaçtı biraz. Hadi toparlanalım ne dersin?

morordek morordek ;
sevgili vakvakcığım yarın nasipse Ankara ya gidiyorum yine bildirimim de aksama olursa affedin..Cuma iftar öncesi tartılır akşam uygulamaya girer kesin yazarım nasipse..ama gün içinde hem eğitim hem bakanlıklar yine beni bekliyor.

not:bu hafta listede miyim?

Son düzenleme:
5 Haziran’a kadar benimle kimler şekersiz 21 yapar? :)) Sıfır şeker besleneceğiz ne diyorsunuz? inciitanesi inciitanesi @karabiber01 fancynancy fancynancy ve daha adını sayamadıklarım....... :))) Başlayalım mı? Tatlı krizi gelince herkes buraya yazacak ama... Önerilerde bulunup birbirimizi motive edeceğiz. ?

Çok teşekkür ederim Sibel. Testin adı Pinner Test. Valla fiyatını söylemeye utanıyorum... Ancak bu egzamam yüzünden varımı yoğumu doktorlara, kremlere dökmüş biri olarak teste verdiğim paraya hiç acımadım. Yeter ki şifa bulayım artık... Testin fiyatı 1500 TL.
Geçmiş olsun canım. Mutlaka faydası olacaktır bu testin. Hoppa

Bu sabah kilom 62.7 çıktı bu arada. 62.4’le izne ayrılmıştım. Bıraktım sanmayın! :))) Normalde sıkı diyet yaptığımda bile 1-2 kg arası dalgalanmalar oluyordu. İzindeki biri için 62.7 gayet normaldir herhalde... :olamaz: :)))
Gayet iyi çıkmış kilon canım. Daha da yukarı çıkmasın yeter :-)

Haklısın canım. Normal zamanlarda 3 lt yi bulkuyor ama bu ramazan da akşam su ile orucu açötıktan sonra çay falan içince canım hiç istemiyor. Zorlamam lazım biraz bakalım
Çay içmek su içimini çok azaltıyor gerçekten. Ben normalde çok su içerim. çay içtiğimde susuzluğum giderildiği için suyu az içiyorum. O yüzden bende eskisi kadar çay içmiyorumki suya yer kalsın :KK66:

Bence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.

Nelere karşı çıktı intoleransın pamukcum?

Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Merak ettiğin için özellikle etiketledim. Arkadaşlar sizlerde okuyun mutlaka. Bugüne kadar intoleransım vardır zannettiğim glutene ve şekere intoleransım çıkmadı öncelikle. :olamaz: Beni tanıyanlar biliyor kaç aydır şekersiz-glutensiz besleniyordum. Tam tersi hemen hemen her gün yediğim ve bana dokunmadığını zannettiğim, bana kolay kilo verdireceğini zannettiğim yiyeceklere intoleransım varmış. Dolayısıyla bana kilo yapan yiyeceklerde bunlarmış. Bu kara listedekileri kesince bu teste göre daha kolay kilo verebileceğim ve egzamam en azından hafifleyecek beklentisi var.

İntoleransım olan gıdalar:
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey!
-Süt ve süt ürünleri (yoğurt-kefir hariç)!
-Her tür peynir yasak!
-Avokado!
-Brokoli
-Nohut
-Kurufasulye
-Çikolata
-Hurma!
-İncir
-Yer fıstığı
-Fındık
-Kavun

Yanlarına ünlem koyduğum gıdalar benim neredeyse her gün tükettiğim gıdalar. Belki de uzuuunnn duraklamalarımın sebebi bunlar. Şimdi beslenme düzenim tamamen değişecek. Deneyip göreceğiz bakalım....

Çok çok şaşırdım. Sonuçlarını merakla takipteyim.

5. TAKIM ANALİZ DÖNEMİ ORTALAMASI

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 553. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 570. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:

• Suzi1704: 561. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • balpamuk: 554. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • morordek: 569. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • hayalalemiveben: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • besbb9: 553. etap ve 565. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Cikilatacanavari: 561. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • kardelelen321: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • evlaefe: 560. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • si_bel: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • karabiber01: 563. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • prensesss016: 553. etap bitiş ve 563. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Ezgican05: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • nilsub: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • lydznp: 553. etap bitiş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • beyazinci: 560. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • fancynancy: 560. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • violin35: 569. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • gben: 553. etap bitiş ve 561. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • 0zlem: 554. etap izinden dönüş ve 562. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • wendigo: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • hedef38beden: 564. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • melampusefe: 569. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
Çok güzel olmuş. Yapanın ellerine sağlık:KK9:

Ramazan sonuna 75 hedefim var 77 ye indim inşaallah olur
Bence böyle gidersen kesinlikle verirsin:KK54:

1gun tbe bir gün pide yiyebilirsiniz diye okumuştum bir yerde
Ben de misafirliklerde veya annemlerde avuç içi kadar yiyorum eskiden olsa nerdeyse yarım pide götürürdüm o kadar çok seviyorum :KK200:
Bu akşam annemlerde büyük iftar var çok kazalı olmaz inşallah :dua:
Oy oy kolay gelsin sana. Cumayı düşünüp motive ol bence canım:kk77:

Ben diyetisyenle diyet yapıyordum ve aürekli iki ileri bir geri bıkmıştım artık. Ne zaman takıma girdim o zaman kilo verdim! :))))) Tek ihtiyacım olan şey farklı bir motivasyon, ortak olacak arkadaşlar ve rekabetmiş sanırım.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Diyetisyenden bile daha iyiyiz deseneeee v:21:
morordek morordek ;
sevgili vakvakcığım yarın nasipse Ankara ya gidiyorum yine bildirimim de aksama olursa affedin..Cuma iftar öncesi tartılır akşam uygulamaya girer kesin yazarım nasipse..ama gün içinde hem eğitim hem bakanlıklar yine beni bekliyor.

not:bu hafta listede miyim?
Cuma iftar öncesi çok gecikmemeye çalış canım listeye yetişmek için. Perşembe tartılma imkanın yok sanırım?
Listeye girme durumun da bildirimine bağlı eksi gelirsen listedesin ;)
5 Haziran’a kadar benimle kimler şekersiz 21 yapar? :)) Sıfır şeker besleneceğiz ne diyorsunuz? inciitanesi inciitanesi @karabiber01 fancynancy fancynancy ve daha adını sayamadıklarım....... :))) Başlayalım mı? Tatlı krizi gelince herkes buraya yazacak ama... Önerilerde bulunup birbirimizi motive edeceğiz. ?
Aa hadi yapın böyle bi sey ben destekliyorum tabikisi :)

-Tüm süt ve süt ürünleri(yoğurt-kefir hariç)(şiddetli)
-Brokoli (şiddetli)
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey (şiddetli)
-Avokado (şiddetli)
-Kurufasulye
-Badem
-Fındık
-Hurma
-İncir
-Kavun

Ne kadar sağlıklı diye yediğin şeylere çıkmış. İlginç cidden ama umarım şu egzama için çözüm olur. Kilo da yanında artı olur.

Back
X