- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.941
Tabi ki başım ustuneO zaman 30 puan ceza gelsinCikilatacanavari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki başım ustuneO zaman 30 puan ceza gelsinCikilatacanavari
Hoşgeldin canım özledik seniSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım.
Napiyiniz kuzular.
sen nasılsın canım naptın, çok salmadın inşallah izin dönemindeYarından itibaren menüleri de listelemeye devam ederim![]()
Biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın özledik. Üstümüzde hakkın çok. Kilo durumları nasıl. Tartilma ya devammiSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım.
Napiyiniz kuzular.
hosgeldin canim nerelerdesin özlettin KendiniSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım.
Napiyiniz kuzular.
Sagol canımAllah zihin açıklığı ve sabır versin rast getirsin. Bebeyle zor oluyordur
Teşekkür ederimKolay gelsin![]()
Aaa kimler gelmişSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım.
Napiyiniz kuzular.
Ödem için ne önerirsiniz
İyi akşamlar kızlar
haşlanmış yumurta
Çok az peynir
Domates salatalık
7tane zeytin
Bir dilim ekmek
Dünkü misket köfte çorba
Şekersiz türk kahvesi
İkindi kaşarlı ince minnak bir tost :)
Mercimek çorbası
Salata
1tane hurma
Suda haşlanmış içli köfte 1 tane
2,5lt su
70mekik bugün spor yapamadıım iftara misafirim vardı halada varlar :) unuturum diye yazayım dedim
morordek
Çok teşekkür ederim. :)
Tatçınlı salatalıklı su falan var mı ki kimsede tarif.
Kiraz sapı ve maydonoz yqpqmıyorum hala emiyor benim sıpa
Hoşgeldin canım. Özledim seniSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım.
Napiyiniz kuzular.
Evet tamda ekran fotosunu alıp sana mesaj yazacaktım
En az 3 gün devam edersen faydasını görürsün diye düşünüyorum ve ayrica metobolizma icin de cok iyiEvet tamda ekran fotosunu alıp sana mesaj yazacaktımteşekkür ederim canım beni de düşündüğün için
çok faydalı bir paylaşım oldu. Hatta bu akşam yapayım ben
![]()
Teşekkür ederim yatana kadar muhtemelen devam ederim spora benim minnak uyanıp durmazsa tabiMenünüz gayet guzel ve dengeleyici olmus. Sporunuzda guzel bence 70 mekik cok iyi bence