Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bize haber vermeden fasulye detoksuna başladın zannetmiştim. :KK45::KK45:
:KK70:İşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala :KK70:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari @parkbyull

Şekersiz 10. Gün

Kahvaltı
3 yumurtadan Kaşarlı ve hindi fümeli omlet
Adaçayı

Ara
5 hurma
1 sütlü filtre kahve

Akşam
1 orta boy fırında çupra
3 yk ıspanak kavurma
Yarım kaseden biraz fazla halep köfte
2 ısırık tam buğday lavaş
1 bardak ayran

Gece:
3 hurma
1 maden suyu

Su: 3 lt bitmiştir
Spor:
40 dk yürüyüş
45 dk eliptik
7 dk karın egzersiz
350 ip

Eki Görüntüle 2163472 Eki Görüntüle 2163473
10 puan, 10 puan, 10 puan :KK9: kendimi Barış Manço gibi hissettim. Şu an neredeyse tüm gün yatan biri olarak spora bayıldım canım. :KK73:
Günaydın çoook uykum var yaa:KK43:(( bu bebeler niye sabahın köründe uyanır :KK43:
Valla kuzum hadi seninkiler bebe de ben niye sabahın köründe uyandım bilmiyorum. 6 da uyandım :tokat::işsiz:

Valla kuzum hadi seninkiler bebe de ben niye sabahın köründe uyandım bilmiyorum. 6 da uyandım :tokat::işsiz:
Senin bünye uykusuzluğa alışıyor galiba canım :))) bugünlerin kıymetini bilin yaa uyuyun uyuyun kalkın yine uyuyun :)) zombi gibi geziyorum ortalıkta

Günaydın sevgili takımım :KK200:
Hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz o yüzden takıma giremem
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın :KK36:
Takım bize emanet kuzum sana iyi gezmeler yavrus vakvakinla :KK55:
Merak etme kaçamak yapan olursa sopayı alırım elime :sopa:

10 puan, 10 puan, 10 puan :KK9: kendimi Barış Manço gibi hissettim. Şu an neredeyse tüm gün yatan biri olarak spora bayıldım canım. :KK73:
Sen yat azıcık daha Suzicim, yaptığın zaman da yatmak isticen, keyfini çıkar. :KK15:
Günaydın sevgili takımım :KK200:
Hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz o yüzden takıma giremem
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın :KK36:
İyi yolculuklar size canımmm. :KK3:
Bebislerim ölçülerimi alınanı 1 ay oldu pazartesiye kadar bildirimlerinizi yapalım fancynancy fancynancy cim de listeyi paylaşsın bizimle :KK51:
Bende aynısını düşünüyordum çikilatam. Akşama hem hedef listesi hem de ölçüleri paylaşırım. Yarın da herkes yeni ölçülerini alıp gönderir bana. Ya da isteyen bugün ölçsün.

Allah'ım o kadar yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi 5.gün başım ağrıyor tek bir bölgede çöreklendi kaldı illet :( ama spor iyi geliyor ya psikolojik olarak beni rahatlatıyor yada kan dolaşımı bilemedim misafirler bir yana oğlum iyice cozuttu hiç uyumuyor 20kere yat kalk yat kalk mala dönüyorum off bdv ye mi yazsam :)))))

:KK70:İşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala :KK70:

Valla Suzicim heyecandan olabilir. yada allah seni uykusuzluga alistiriyir. gerçi hamilelik genelde uyku yapar ama. senin ters bir insan olma ihtimalin nedir:KK200::KK39:

morordek morordek

dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmeden:oops: kızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete :KK51:

29.06.2018 Cuma

Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)

Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt

Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez

Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali

yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)

Back
X