Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla Suzicim heyecandan olabilir. yada allah seni uykusuzluga alistiriyir. gerçi hamilelik genelde uyku yapar ama. senin ters bir insan olma ihtimalin nedir:KK200::KK39:
Yok canım hamileysem ilerleyen zamanlarda uyurum kesin. Şimdi heyecandan olabilir:rolleyes:

yakında ben de böyle sporlar yazıcam buraya (bu smileyi değişik smileyler isteyen biri vardı onun için koydum ama kimdi hatırlamıyorum o beni bulsun:-) )

evime varam da bir
Bendim o ben:KK3: oooo ne kadar da güzeller. Keşke benim olsa :KK8: bunlar için özel üyelik falan mı lazım canım?

Son düzenleme:
Allah'ım o kadar yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi 5.gün başım ağrıyor tek bir bölgede çöreklendi kaldı illet :KK43: ama spor iyi geliyor ya psikolojik olarak beni rahatlatıyor yada kan dolaşımı bilemedim misafirler bir yana oğlum iyice cozuttu hiç uyumuyor 20kere yat kalk yat kalk mala dönüyorum off bdv ye mi yazsam :)))))
Misafirler var diye şımarmıştır. Gittikleri zaman normale döner, maalesef çocuklar rutinin dışına çıkınca böyle cozutuyorlar. :işsiz:

@morordek

dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmeden:oops: kızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete :KK51:

29.06.2018 Cuma

Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)

Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt

Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez

Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali

yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)
Tatlım ligt ta olsa kola şeker içeriyor. Vücut aspartama da aynı muameleyi yapıyor, ketçap, mayonez, makarnanın yanında pane mesela olmamış, unlu tavuk :KK43:
Makarnayla sadece yoğurt yiyebilirdin ya da haşlanmış panesiz. Veya tavuğunla salata. Acil vermek istiyorsun diye yazıyorum şekerim.

yakında ben de böyle sporlar yazıcam buraya (bu smileyi değişik smileyler isteyen biri vardı onun için koydum ama kimdi hatırlamıyorum o beni bulsun:-) )

evime varam da bir
Ooo hadi bakalım, merakla bekliyciizzz o zaman. :KK76:
Güzelmiş smileyler bende isterem. :KK49:

Selam herkese

Dunku menumu paylaşıyorum

Sabah : lor peynirli omlet, 2 dilim ekmek ve domates salatalik

Oglen : 1 kase mercimek corbasi ve 1 kase yoğurt

Aksam : 1 tabak patlucan yemegi, kabak biber yoğurtlamasi ( kizartma degil firinda yaptim), 2 dilim ekmek

Âra : 1 avuc fındık ve domates salatalik

Spor : 200 ip

Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar

Vuuuu bende tebrik ediyorum hedef38beden hedef38beden canımmm :nazar::nazar: harikasın.

Teşekkürler tatlım.

Hadi ya herkes iyi asılmiş bu hafta. .Inşallah haftaya daga iyi oluruz. hedef38beden hedef38beden Tebrikler canım.

Daha iyilerini haftaya hep beraber yapalım şekerim.
:KK70:İşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala :KK70:

Olsun, yazın gider Suzancım. Zaten çok yenmiyor.

hedef38beden hedef38beden canım senıde tebrık edıyorum :KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler Gönülcüm.
Günaydın sevgili takımım :KK200:
Hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz o yüzden takıma giremem
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın :KK36:

İyi eğlenceler ördeğim.
:KK70::KK70::KK70: Ahahaa. Taksit taksit yaptım enmiscim. Bak hedefte gece gece 2 saat bisiklete binmiş, rakiplerin çoğaldı. :KK70:

Herkes uyurken ben nasıl öne geçerim diye uğraşıyordum. :KK53::KK53:
Şaka bir yana, gece uyumadan hadi bir hava alalım az yürüyelim dedim.
Eşim de hadi o zaman bisikletle çıkalım dedi. Sözde minik bir tur atıp dönecektik.
Bir baktık 2 saat olmuş.
Evet bu hiç hoş değil :confused: :))

:KK37::KK37:

Allah'ım o kadar yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi 5.gün başım ağrıyor tek bir bölgede çöreklendi kaldı illet :KK43: ama spor iyi geliyor ya psikolojik olarak beni rahatlatıyor yada kan dolaşımı bilemedim misafirler bir yana oğlum iyice cozuttu hiç uyumuyor 20kere yat kalk yat kalk mala dönüyorum off bdv ye mi yazsam :)))))

Yorgunluk bende de geçen hafta başladı. Hafifledi ama hala her şeyi zoraki yapıyorum. Kendimi bir bıraksam bütün gün yatabilirim ama baş ağrısı ile birleşmesi fenaymış.

@morordek

dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmeden:oops: kızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete :KK51:

29.06.2018 Cuma

Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)

Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt

Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez

Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali

yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)

Candycim, inşallah kendin için iyi yapıyorsundur.
Genelde detokslar, şok diyetler sonrası vücut kendini kısıyor.
Hazır uzun zamandır diyet yapmıyorsun, metabolizman hızlı. Yazık ediyorsun bence.

Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar

Su gerçekten çok önemli ama aslında sen çok güzel spor da yapıyordun. Hazır havalar sıcakken, iştahlar azalmışken bir fırsat bence bu.

Canım aslında kilo da veriyorsun. İlla çok olmasına gerek yok önemli olan kopmamak. İnsanın düzeni bozulunca alışkanlıkları da bozuluyor. İşe dönünce düzelirsin canım. Pazartesiye tekrar motive olacağına inanıyorum :KK39:

Back
X