- 23 Mart 2016
- 30.697
- 91.685
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #289.921
Yarış benim işim :)) aynen canım öyle olduGörünüşe göre sadece fancynin değil senin de motivasyon perin olmuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarış benim işim :)) aynen canım öyle olduGörünüşe göre sadece fancynin değil senin de motivasyon perin olmuşum![]()
bgun toparladim kendimi kaptanim kacamaksiz bol su ve dengeli besleniyorum bakalim cumaya ne olcak ama sabit belki geleblirim okdr artidayim cunku hala regl yok hic sismedigik kadr sistim kendimi heran patlayacak bi balon gibi hissediyorum sen beni bu cuma al listeye dahada asılıcagıma brakmıcagima söz veriyorum kaptanimTüp bebeklerde farklı oluyor sanırım, transfer gününe göre hesaplıyorlar
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzzzz
Artı gelince de giriyorsun ama bu hafta baya dağıtmış durumdasın. Hepimiz zaman zaman oluyoruz, geçecektir eminim ki... Listeye alırsam sıkı tutma sözü ile alırım demiştim. Bu şekilde olmasın lütfen
Lütfen salma Didemcim bak fazla yemenin psikolojine hiçbir faydası yok. Üstelik tartıda artıyı görünce daha çok moralin bozulacak, haydi toparla kendini
657 puanlık menü
Sanırım şu ana kadar verilen en yüksek puan buydu. İlk mesaja mı eklesek takımımızın gurur verici menüsü diyerek
Sus kız Allah korusun :)
Şimdi emzirme işi bitince hormonlar tepişiyor sanırım, süt kesilince biraz daha normale dönersin :)
Ooo basen çok iyi gitmiş tebrikler canım kiloya takılma önemli olan incelikHaziran 2 temmuz 4
Kilo 72.2 73.1
Gogus 96 - 94
Bel 83 - 82
Göbek 95- 91
Kalca 107-107
Basen 103-98
Sag baldir 62-60
Sol baldir 62-60
Kol 29-29
Alt bacak 38-37
fancynancy
Sporun faydalarının çok güzel bir göstergesi olmuş canımHaziran 2 temmuz 4
Kilo 72.2 73.1
Gogus 96 - 94
Bel 83 - 82
Göbek 95- 91
Kalca 107-107
Basen 103-98
Sag baldir 62-60
Sol baldir 62-60
Kol 29-29
Alt bacak 38-37
fancynancy
Ahh maalesef ben tatile çıktım deniz kum güneş yemek halindeyim. Yine dikkat ediyorum geçen yıllardaki gibi çılgınca yemiyorum ama yine de evdeki gibi olmuyor. 58.1'dim cuma. Pazar 58.3 ile tatile geldim. Sen nasılsın kaç kilodasınRakibee nasılsın? Kaç kilodasın? Bek yine sahalara döndüm yarışalım mı
evet canim göbekte ole dgelri az erimis demekki yaglarin cok oldgu yerler orasi gerckten de ole amaOoo basen çok iyi gitmiş tebrikler canım kiloya takılma önemli olan incelik
aynen ole canim spor yapmaya devamSporun faydalarının çok güzel bir göstergesi olmuş canım![]()
Aslında hedefim sabit gelmekti ama tatile geldim ben maalesef çok dikkat edemiyorum. Gerçi çok şükür cezasız gidiyorum şimdilik ama yine de asıl hedef 59'un üstüne çıkmamakEki Görüntüle 2164848
Deniz ve Kum @si_bel @melampusefe @parkbyull
rint
Belki yazdınız ben atladım bilemiyorum ama hedeflerinizi yazar mısınız kuzular?
Hahaha başka türlü yapamayız zaten demi :)önce sen :))))Cherry Mom Eeee şekerim ikincileri ne zaman doğuruyoruz? Malum uyumaya alışmadan ikincileri yapalım ki zorlanmayalım
![]()
Canim hedefimi yazdim sabit olmak ama regl oldum bende fazla geliyorumBebeleri uyuttum gidip son 3 kalem sporumu da yapim.
Sabit demistim ben bir kac gun önce ama regl oldum canim 1 bucuk kilo fazla gosteriyor nerdeyse ve sinirden catliyorumEki Görüntüle 2164848
Deniz ve Kum @si_bel @melampusefe @parkbyull
rint
Belki yazdınız ben atladım bilemiyorum ama hedeflerinizi yazar mısınız kuzular?
ay ayni benSabit demistim ben bir kac gun önce ama regl oldum canim 1 bucuk kilo fazla gosteriyor nerdeyse ve sinirden catliyorum
Tamamdır o halde bu hafta ilk 3'e girecek durum olmazsa alayım çünkü malum artıdan gireceksin listeye :)bgun toparladim kendimi kaptanim kacamaksiz bol su ve dengeli besleniyorum bakalim cumaya ne olcak ama sabit belki geleblirim okdr artidayim cunku hala regl yok hic sismedigik kadr sistim kendimi heran patlayacak bi balon gibi hissediyorum sen beni bu cuma al listeye dahada asılıcagıma brakmıcagima söz veriyorum kaptanim![]()
tamamdir insallah bakarsin arti gelmem sabit gelirim bakalimTamamdır o halde bu hafta ilk 3'e girecek durum olmazsa alayım çünkü malum artıdan gireceksin listeye :)