- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.061
Emniiiisss süpersinnnnnn tebrik ederimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emniiiisss süpersinnnnnn tebrik ederimmm
Teşekkürler kaptanımEmniiiisss süpersinnnnnn tebrik ederimmm![]()
Inşallah kaptanım yaHaftaya listedesin bence canımAynen devam
Tamamdır yeter ki gör 55'leri :)
Çok iyi vermişsin canım tebrikler
Çok teşekkürler canım ama fazla bekliyordum hafta arası tartıldım daha azdı bugün niye böyle oldu bilemedim ama olsun verdim sonuçtaÇok iyi vermişsin canım tebrikler
Tebrik ederim kizlar.![]()
Günaydın hanımlar güzel eksilerle gelin haydi
Tamam canım ayırıyorum izne o zaman
Tatildeyken daha çok spor yapar olmussun rintcim :)
7'ler gelmiş ciklatım tebrikler
Tebrik ederim canım listeye ekliyorum, yüzde hesabını ben hallederim :)
Mezuniyete son 1 kilo diye gazımı da vereyim![]()
supersin canim 7 leri gormussun sonunda hadi bakalim sıra 6 larda![]()
Teşekkür ederim canlarım valla çok mutluyum ayaklarım yere basmıyorTebrikler kızlar.![]()
Harika valla.
Umarım öyle olur.Öyle deme canım sabah kilosu fazla çıkıyor geç kahvaltı yap azıcık hareket et tekrar tartıl
Süper ötesisin çikilatacım yaKızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canlarım valla çok mutluyum ayaklarım yere basmıyorBugün itibariyle tam 14.5 kilo vermiş oldum
fancynancy kuzum birazcık ip atla direk attırıyor sabah odemini
![]()
Ters psikoloji yap Mertoş'a bak ablan kendi yiyor sen de kendin ye deSüper ötesisin çikilatacım yaTebrik ediyorum.
Aman bebelerle uğraşmaktan bişi yapamıyorum ki. Büyükte bebek oluyor okula gitmeyince. Kardeşime yediriyorsun bana da yedir. Ona yapıyorsun bana da yap.Peşlerinde dolanıyorum sabahtan beri.
sakin ol canim iki hareket et sabah odemin gder demin 300 ip atladim öle tartildik gercekten 200 gr oynadi hatta wc sorunuma iyi geldi sabah sabah dahada eksi gordum sonrasindaööfffff 80 laneti mi ne var üstümde. Çıldırıciimmmm.![]()
bagrsaklara iyi geldigini ilk defa duydum canim bende alim bari bu ararda mastitin nasil oldu gectimiGünaydınnn kızlar bol eksili günler olsun
Dün menümü yazamadım
Sabah
Omlet şekersiz kahve
Öğlen
3 4 dilim karpuz
Akşam önceki gün olan etli nohut 5 6 yemek kaşığı
Ve salata
Spor
50 dk bisiklet
100mekik
1dk plank
10dk bölgesel kol ve bacak hareketleri
Ada çayına devam ediyorum günde 3 fincan gerçekten sütü azalttı ve bağırsakları çalıştırdı
morordek
super superrr superrr otesi harikasin masallah sanaaaa
Göğüs ucundaki yara geçti canım mastit çok az kaldı ufak bir kırmızılık kaldı göğsümde antibiyotik devam ediyorum artık daha rahatım süt azaldıkça rahatlıyorumbagrsaklara iyi geldigini ilk defa duydum canim bende alim bari bu ararda mastitin nasil oldu gectimi
yaa supersinnn canim bole sonuclar gordukce hevesleniyorum bende bende diyorum benim burdan bir dakika bile ayri kalmamam lazm motivasyonumun dusmemesi icinKızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canlarım valla çok mutluyum ayaklarım yere basmıyorBugün itibariyle tam 14.5 kilo vermiş oldum
![]()
canim kizariklik gecene kadr ne yapiosan devm et sag ada cayi ic antibiyotgini brakma inan tekrarliyo insallah bidaha basina gelmez cok kotu bsey ama bunlara ragmen kilo veriyosun ya supersin gercekten masallah sanaGöğüs ucundaki yara geçti canım mastit çok az kaldı ufak bir kırmızılık kaldı göğsümde antibiyotik devam ediyorum artık daha rahatım süt azaldıkça rahatlıyorum
Tmm canım çok sağol tekrarlamaz inş ya.teşekkür ederimcanim kizariklik gecene kadr ne yapiosan devm et sag ada cayi ic antibiyotgini brakma inan tekrarliyo insallah bidaha basina gelmez cok kotu bsey ama bunlara ragmen kilo veriyosun ya supersin gercekten masallah sana![]()
Bir sorun yok canım sadece diyet işine kendimi tam veremiyorum. Bu yuzden yaptığım sporlar da işe yaramıyor.Erken kalkmalara başlamışsın Özlemcim, sahalardan niye uzaksın? Bir sorun yok değil mi?
Hedefe ulaşmak için ortaya çıkan zorluklar bunlar emniscim. Güzel şeylere ulaşmak bazen zorluyor bizi ama sen hepsinin üstesinden geliyorsun.
Kızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
![]()
Canim kan grubuna gore beslendin dimi bu hafta? Ben de instada bi sayfada gormustum 3 gun protein agirlikli diyet. Aynisini yaptim. Instadaki kisi 1.5 kilo verdi ben 300 grBen sonuclari gordukce kilomdan utandim suanda
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 72.0
Fark +600
morordek sen beni listeye al kaptanim haftaya cok gzel gelicem sözzzzz
![]()
Aynı canım bende severim yulafi ailece yiyoruz da hergün değil.Artik daha düzenli yerim. Kızım da kabız oldu geçen gün ağladı hep wc.de.candy_candy nerdesin senin ne kadar verdiğini merak ediyorum
0zlem kuzum sen ne yaptın merak ediyorum kabızlığini gitti mi benim denemelerime göre ki bilirsin ben de hep kabızim yulaf lapası ni düzenli yemeye başladığımdan beri kabız değilim mükemmel birşey
![]()
canim her bunye ayni degildir oyuzden ayni dercede kilo vermemeniz cok normal ben a grubuna gore beslenemedim ilk gun beslendim ama sabahi arti ciktim cok fazla meyve ve sebze yemstim bana odem yapti sanirim bilmiyorum gerisi gunlr karisik bu hafta kendimde degildim kotu gecti oyuzden artı geldim zaten malesef14.5 kilo musupersin canim
Canim kan grubuna gore beslendin dimi bu hafta? Ben de instada bi sayfada gormustum 3 gun protein agirlikli diyet. Aynisini yaptim. Instadaki kisi 1.5 kilo verdi ben 300 gr![]()