- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.561
Herkese iyi geceleeeerrrrr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları oyalayacak biri yok mu canım ben hep dedesine paslarım:)Çocuklar elimi kolumu bırakmıyorlar yüzemiyorum.Umarım yarın yüzebilirim.
deme öyle bak bu ikinci haftam duraklamaya girdim cuma için gerilmeye başladım bile gerçi iki hap iki şurup kullanıyorum etkisi var mı fikrim de yok ama yediklerimi de görüyonuz..Tebrikler beybiiiii. Ben kendimi bulamadım valla, rezalet ötesiyim![]()
şekersizi devam ettiren az kişiden biriydin ama şekersiz ekibi yalan oldumorordek
Cikilatacanavari
parkbyull
Kahvaltı
5 Zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim yaz helvası
Bol salatalık, domates
Kk kadar beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Ara
Duble Türk kahvesi
Öğle
1 ev poğaçası
1 küçük kurabiye
(Denizden eve çıkamayınca çocuklar yüzünden onların mamalarından yedim. Çok acıkmıştım)
Ara
1 büyük bardak kefir
1 maden suyu
Akşam
5 ızgara köfte
Bol yeşil salata
1 dilim tb ekmeği
Gece
Çeyrek bardak bacardi
Yarım bardak karışık meyve suyu
Maden suyu
Su: 1,5 lt geçti
Spor:
Sabah 20 dk tempolu yürüyüş + 10 dk hafif tempo koşu + 5 dk yüzme
Akşam: 60 dk yürüyüş + 8 dk karın egzersiz.
Çok akıllısın yahuBuldum dakikasi 10000000 puan![]()
Canım sadece listede olan yarışmacıları kapsıyor o yüzden, sen izindesin yaTebrikler beybiiiii. Ben kendimi bulamadım valla, rezalet ötesiyim![]()
Canımm insallah 2. mezuniyetini de alacaksın bizimle, güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim. Rabbim sizede sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Kilo halledilir, nasılsa 5. Takım var vemorordek kaptanim var.
![]()
Cuma izne ayırayım seni o zaman hayalcim?Arkadaşlar iyi aksamlar ve bol sporlar diliyorum herkese. Ben bu sıralar hem yoğunum hem de bi kac sıkıntım vardı giremedim o yüzden . Spor grupları yapmışsınız ben simdi gördüm benim dahil olduğum gruptaki arkadaşlar kusura bakmayın. Inşallah sporlarınızla cok guzel kilolar verin. Ben bi süre katılamayacağımmorordek canım ben bir süre izne ayrılmak ıstiyorum mümkünse.
Ya ben onu 1 puandan değerlendiriyordum açıkçası
ne izni pötürcüklerin başına na bu fancyi koymadın mı senGünaydın hanımlar
Çok akıllısın yahu
3 puan veriyorum?
Canım sadece listede olan yarışmacıları kapsıyor o yüzden, sen izindesin ya
Canımm insallah 2. mezuniyetini de alacaksın bizimle, güzel haberlerini bekliyoruz
Cuma izne ayırayım seni o zaman hayalcim?
Bildirim yaparsın herhalde değil mi?
Eğer ki sadece menü yazacak durumda değilsen, izne ayırmayıp gruplara dahil etmeyebilirim, yine cumadan cumaya bildirim yaparsın. Kararını yaz bana
Ya ben onu 1 puandan değerlendiriyordum açıkçasıdenizde yürüyüş diye başladı çünkü her şey
![]()
Çok tatile denk geldi ya biraz daha kış mevsiminde yapalimşekersizi devam ettiren az kişiden biriydin ama şekersiz ekibi yalan oldu![]()
Sen nasıl istersen ördekimGünaydın hanımlar
Çok akıllısın yahu
3 puan veriyorum?
Canımm insallah 2. mezuniyetini de alacaksın bizimle, güzel haberlerini bekliyoruz
Eğer ki sadece menü yazacak durumda değilsen, izne ayırmayıp gruplara dahil etmeyebilirim, yine cumadan cumaya bildirim yaparsın. Kararını yaz bana
Ya ben onu 1 puandan değerlendiriyordum açıkçasıdenizde yürüyüş diye başladı çünkü her şey
![]()
Bu 2 ayda 1 yapılan liste varya sanırım ondan bahsediyorlar cnmne izni pötürcüklerin başına na bu fancyi koymadın mı sen![]()
Yahu dur bi ortalığı karıştırmane izni pötürcüklerin başına na bu fancyi koymadın mı sen![]()
Inşallah canım az kaldı. en hızlı 40 ın cikmadan gidiyor kilolar, abur cubur yemeden bol su ile inşallah gitsin istiyorum. Sonra yaza kadar sikilasmak için ugrasacagim. Yani planım bu şekilde o yüzden doğurur doğurmaz geliyorum ve başlıyorum.Yaaa kocaman olmuş bileee 31 haftalık
Daha sık gel canım aramıza özlüyoruz seni :)
Doğum olduğunda da haber ver mutlaka![]()
Günaydın hanımlar
Çok akıllısın yahu
3 puan veriyorum?
![]()
tamam yeaaaYahu dur bi ortalığı karıştırma
Ciklatım da demis, fancycim kendisini bireysel sıralama listesinde bulamamış onu diyorum :)
Aslında içinde squat falan da var :)) oğlan kucağımdan inmiyor ben de denizde zıplıyorum yürüyorum durmuyorum ama yerimde. Oğlanı babasına verince de boğulma taklidi yapıyorum yüzemediğim içinGünaydın hanımlar
Çok akıllısın yahu
3 puan veriyorum?
![]()
Ayyy Allah seniiiii örtmenim sen ödevini yapmayan çocukların bahanelerini dinleye dinleye mi böyle oldunnAslında içinde squat falan da var :)) oğlan kucağımdan inmiyor ben de denizde zıplıyorum yürüyorum durmuyorum ama yerimde. Oğlanı babasına verince de boğulma taklidi yapıyorum yüzemediğim için
Yaaa sadece yürüme de olsa denizde yürüme çok zor kaptanım acı bana
Ya da yok yok acıma gelirken tam olan pantul şu an tam oluyor. Genişl2dim sanki. Ama bu kadar yürüme denizde oynaya ve eskiye göre daha az yemeye nasıl kilo alıyorum anlamadım. Ankaraya dönünce canavar gibi başlayavağım inşallah