Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
  • Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
  • Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
  • Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
  • Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
  • Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
  • Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın

İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var :KK200:

Çok başarılı ve motive edici olmuş. Teşekkürler tatlım.

Grup isimlerinizi Çıtırcıklar ve Pıtırcıklar yapacaktım ama şu anki sinirimle hiçbirinize çıtır diyemiyorum :KK34:
Başka bi şeyler düsünecegimmmm

Ördeğim ördeğim :KK200::KK200:
Bu hafta takımın sessizliğinden belliydi sanki durumumuz zaten.

Arkadaşlar siz bana bakmayın birazda yılların getirdiği iş alışkanlığı kanıma işlemiş bankacıydım ve bildiğiiz üzere işimiz gücümüz satış diğer şube ekiplerle yarış :)) hatta başlangıçta çağrı merkezinde takım kaptanlığı yaptım aynı burdaki gibi hep gaz hep gaz :))) şimdi evdeyim ya içimde kaliiiii :)))

upload_2018-7-13_12-16-36-png.2168322

:sampiyon: 5. Takım 578. Etap Menü ve Spor Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 578. Etap Birincisi :sampiyon:

Bu haftanın kazananı Pötürcükler oldu, kendilerini tebrik ediyorum. Pıtırcıklar kişi sayısı eksikliğine rağmen çok iyi yarıştı yine de, onları da tebrik ediyorum.
Neyinizi tebrik ediyorsam buna rağmen nota aldık :olamaz::işsiz:
azaydidem azaydidem Cherry Mom Cherry Mom tebrik ederim kızlar. :nazar:

Darısı gelecek etaplara.

Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
  • Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
  • Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
  • Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
  • Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
  • Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
  • Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın

İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var :KK200:
Valla doğru söze ne denir. Çok haklı.

Evet kaptanım İstanbul'dan geldik genel olarak sevdim ama havasını sevemedim..
Başka kimler Ankara'da :)
toplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su anda
@beyazinci burdaymış başta söylemiş sonra ben unutmuşum şaşırmıştım falan :olamaz:
Şu andaki arkadaşlardan başka kim var Ankara'da bilmiyorum eskilerden birkaç kişi daha vardı
Ben de buralı değilim zaten, o yüzden havasını ben de pek sevmem :KK53:
Arkadaşlar siz bana bakmayın birazda yılların getirdiği iş alışkanlığı kanıma işlemiş bankacıydım ve bildiğiiz üzere işimiz gücümüz satış diğer şube ekiplerle yarış :)) hatta başlangıçta çağrı merkezinde takım kaptanlığı yaptım aynı burdaki gibi hep gaz hep gaz :))) şimdi evdeyim ya içimde kaliiiii :)))
Ooo yönetime alalım seni de boş durma madem, burdakileri coştur :KK48::KK48:

Olur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.
Sabah yumurta Peynir 1 dilim de ekmek yedim eksprese uymadı ekmek.
Tamam Akdeniz’e uyar :KK39: ben yarından itibaren başlıyorum. Salak kafam anahtarı eşime vermiştim yedeklerde annemle kızkrdeşimde ve ikisi de yazlıkta. :KK43::KK43: Kaldık kapıda. Eşimin ablasına geldik, eşim gelince eve gideceğiz. Benim yalan oldu bugünüm.

toplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su anda
@beyazinci burdaymış başta söylemiş sonra ben unutmuşum şaşırmıştım falan :olamaz:
Şu andaki arkadaşlardan başka kim var Ankara'da bilmiyorum eskilerden birkaç kişi daha vardı
Ben de buralı değilim zaten, o yüzden havasını ben de pek sevmem :KK53:
Kaptanım banada aynısını yaptın :KK53:bende ilk geldiğimde söylemiştim yine aaa demiştin ikinci olunca hatırlatmak istemedim ama zorlaaa söylettin hani :))))

Back
X