- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.161
Bende sporumu yaptım geldimm akşam devam edeceğim :))
Neler yaptin bakimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sporumu yaptım geldimm akşam devam edeceğim :))
150 mekik 50 squat yarım saat bisiklet (normal bisiklet ) :))Neler yaptin bakimm![]()
Tamam canim. Oyle yapalimAllah bağışlasın, sağlıkla büyüsün Emir ve Eren
Her zaman bekliyoruz canım, sadece diyet için değil muhabbete de bekleriz :)
Allah Allah ya.
Neyse bu hafta da zaten listede oldugun icin izne ayrılsan bile sabit olarak yazacagız. Ama 3 haftadır 1 gr gitmemesi ilginç.. Spora ağırlık mı versen biraz daha acaba?
No kaçamak grubuna ekleyeyim madem canım, sen kendi günlük sporunu yaparsan yazarsın zaten :)
Kızlar ya 2 gündür tartida harika kilolar görüyorum söylersem büyüsü kaçacak diye çok korkuyorum![]()
Ayy dayanamicam solucem dün 78.2 gördüm![]()
Canım zaten totalde verdigin kilo muhtesemmorordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
Süpersin helal sana. Hiç bozma böyle devam canım. Cumayı merak ediyorum şimdi de.![]()
Aynen ben de çok merak ediyorum cuma ne olacak diye çok heycanliHooooobbaaaa :)))) süper süper süper
morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
Canım müthiş görünüyorsun boyum kaç seninSüpersin canimcabuk gelen cabuk gidiyo farkindaysan bende oyuzden 1 kilo verdigimi dusunuyorum haftalardir yerimde sayikliyorum bu sfer istikrarli gidiyorum bakalim bu hafta hepimiz en az 1 kilo vermis olalim insallahhh
![]()
Dinlen aetık canım Cuma’ya kadar çok spor yapma yorulursun150 mekik 50 squat yarım saat bisiklet (normal bisiklet ) :))
Cuma’ya güzel bir eksi gelecek demek ki canım, tebrikler çık iyi vermişsinAynen ben de çok merak ediyorum cuma ne olacak diye çok heycanli
Canım müthiş görünüyorsun boyum kaç senin
Bence süper bi değişim yaşamışsın tartıyı bu saatten sonra çok kafana takma.morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
benim mi 163 kısayım aslında ama eskiden sporcuydum etlerim hem spordan hem genetik sıkıdır.Aynen ben de çok merak ediyorum cuma ne olacak diye çok heycanli
Canım müthiş görünüyorsun boyum kaç senin
bu görüntüyü kaybetmek istemiyorum canım ama şu omuz kemiklerimi bende görmek istiyorumBence süper bi değişim yaşamışsın tartıyı bu saatten sonra çok kafana takma.![]()
Çok güzel ıncelmıssın.morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
Ben de deliriyorum onlar için bi de bacak kası aşığıyımbu görüntüyü kaybetmek istemiyorum canım ama şu omuz kemiklerimi bende görmek istiyorum![]()
Ben de deliriyorum onlar için bi de bacak kası aşığıyım![]()
supersin canim150 mekik 50 squat yarım saat bisiklet (normal bisiklet ) :))