Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

59,5 geldim canım. Gerçek olabilir çünkü ben çok kilo alırım tatilde. Bu gruba girmeden önce 4 günlük tatilde 2 kilo almıştım o bunalımla Cherry Mom Cherry Mom im koş gel dedi de burayı buldum. Ama hızlı gelen hızlı gider diye düşünüyorum. 14 günde 1.300 gr . birazı ödem olsa... Çok yürüdük hareketliydim de aşırı abartmadım tatlı yemek ekmek vs. ama kısmet. Şimdi daha dikkatli olacağım. Cuma bildirimde inşallah normal bir şey gelirim de ona göre hedef belirlerim. 25 ağustos arkadaşlarımjn düğünü var, kardeş gibidir ikisi de benim için. 15 yıllık dostlarım. Orada şık olmak istiyorum. :KK76:
Yürüyüşlerin falan güzeldi orda da ama, aşırı kaçamağın da yoktu, moralini bozma canım cuma güzel bir rakam göreceksin bence:) şu iki gün dikkat et yeter ödemlerin gitsin, düğüne kadar hedefine ulaşır mezun olursun inşallah o zaman gayet şık bir elbise iyi gider :))

Günaydın kızlar

kaptanım valilik oraya çok yakın yenişehirdeki ek hizmet binasındayız biz zaten sanırım aramızda 3-4 ışıklık mesafe var çevre yolu üzerinde üstelik muhakkak beklerim :21: en fazla 10 dk.da burdasın :KK53: sende numaram vardı benim silmediysen bana bi mesaj atabilir misin benim telefon değişti numaralarımı sonradan topladım seninkine baktım da yok şimdi :KK43:

ne güzel zayıflamışsın

ben de bu tarifi yapmıştım çok beğendik biz de ceviz ve muz kullanmıştım ben 2 yk da süt koymuştum şeker eklemedim ama tadı güzeldi :dondurma:

2000 mi :KK57::KK57:
evet canimm insallah dahada arttiricam ip sayısını gün icinde vakit buldukca 1 seferde 500 atlayabiliyorum suanda ilk basladigimda 100 200 zor atliyodum bikerede yavas yavas yukseliyo sayilar :spor:

özel bir diyet mi uyguluyorsun yoksa sağlam şeker yüklemesi hoşuna mı gidiyor:KK70:
incir , üzüm , hurma,hatta kirazda bu sınıfta ama kıl payı sıyrılıyor şeker oranı en yüksek meyveler..
Evet özel bir diyet medicalmedium :KK66:

Evet özel bir diyet medicalmedium :KK66:
Ha unutmadan kafama göre değil diyetisyen eşliğinde yapıyorum bu diyeti ilk defa böyle bir diyet yapıyorum banada cok degisik gelmisti ama kiloda verdim kendimi çok dinc hissediyorum bu hayvansal gıdalardan arınma diyeti canım benim gibi çok tüketenlere lazım

buyrun size kahvaltımın resmi anca yüklendi greyfurt ve zeytin yenmedi incirin birini de burda her şeyi parmaklayan bir arkadaş yedi :işsiz::KK53:

IMG_20180718_083758.webp

Günaydınlar :KK200:
Hanımlar ben yarın yola çıkıyorum o yüzden pek giremeyebilirim. Hatta cuma da yolda olacağım ama liste için girerim tabi ki
Lütfen yarın asla ve asla kaçamak görmek istemiyorum menulerde. Ufacık tadına baktım bile olmasın:duduk: bu cuma güzel bir derece almamız şart. Ki listede hala sabit gelenler varmış onların yarın müthiş müthiş dikkat etmesini istiyorum. Sporlarınızı bugünden yapın yarına çok spor yapıp cumaya sismeyin sonra :) suyu da sakın ihmal etmeyin, en iyi ödem atıcı şey su biliyorsunuz. Bu sıcaklarda bol bol içiniz efenim :)

Oo süper ama o kajular çok kalorili :))ceviz belki daha iyi olur
çiğ ise kaju fındık ve cevizi dönemeçli kullanıyorum vücut aldığı faydalı yağlarla enerji yakımını hızlandırıyor ,bazen gerçekten yağ olan faydalıdır :KK66:
velhasıl kajuyu nadiren fındık ve bademi daha fazla tüketiyorum iyi kolestrolümü düşürdüğü için cevize bir müddet ara verdim

Menüm ;
07:30
1 h.yumurta

13:00
Yarım bardak kakaolu süt

14:00
1 kase salata

18:30
Tepside et
Bol Semizotlu salata
1 parça lavaş(1 elim kadar ya var ya yok)

3 t.kahvesi
1 yeşil çay
2 5&1 bitki çayı

3 L su

Spor;
1,5 saat yürüyüş -- 13000 adım (AVM'de gezinme hariç)

Şimdilik spor bu kadar.. ilerleyen saatlerde biseyler yaparsam paylaşırım.
morordek morordek
Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım
morordek morordek canımın çık çektiği bir sütlü Tatlı var, eksi gelirsem haftasını cezasız ondan yiyebilir miyim
Eksi gel de duruma göre bakalım :)
Kızlar size süper bir tarifle geldim.
Tatil menülerimden bilirsiniz donsurmasız nefes alamıyorum ben. Ama bu sabah tartıda gördük ki artık onunla da münasebeti kesmeliyim.
Tartı mı bozuk benim ayarım mı onu bilemiyoruz ve geçiyorum.

Muzu dilinleyip buzluğa atıyoruz. 4 5 saat kalıyor. Sonra çıkarıp robottan geçiriyoruz. Üzerine istediğiniz meyveyi ya da kahve falan işte ne okursa atıyoruz. O da hemhal olana kadar bir daha robot. Sonra istediğiniz şekilde atın buzluğa bir iki saat daha dursun.
Ben bir kısmına şeftali bir kısmına tahin pekmez ve fındık koydum eşim ve benim sıpacık çok beğendi.
Dondurma kalıbına yaptım. Kendim bugünlük sadece yarım mızdan yapıp yedim. Erik şeftali...
Sıpa dondurma yiyor ama ona da şekersiz dondurma yediriyordum. Burada da sürekli elinin altında olamayacağı için artık vuzlukta hep bundan olacak. Başka tarifler de deneyeceğim şekersiz bulabilirsem bakalım.
Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)
Bugünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Peynir
  • Zeytin
  • Bitki çayı
  • 1 tatlı kaşığı bal
Ara
  • 1 avuç leblebi
  • Az kuru üzüm
  • 1/3 muz +kakao+kuru üzüm
  • 3 kuru kayısı
  • 1 avuç kayısı çekirdeği içi
Akşam
  • 3 küçük biber dolma
  • 2 kaşık yoğurt
  • 1 dilim ekmek
2,5 lt su
500 ip atlama
30 dk jessica smith
Şu dolmalar bitsin artık bugün ve yarın menude görmek istemiyorum kardelencim
Bgunn resmennn tatli die bagirdim birazcik kacamak yaomis olablirim ama sporunla yaktim hepsini:KK51:
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
2 yesil 2 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
1 catal nutella

Arada mini magnum:kızgın:

Aksam
Semiz otlu salata
3 tane hazir satılan pilic kebap

Arada
Nescafe
2 ceviz
2günkurusu
2hurma

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
2000 ip atlama:spor:
30 dakika zumba:KK73:
15 dakika cardio:KK6:

morordek morordek
Ben bu hafta başında ne dedim
Kacamak cezalarınızı ekstra yazacağım sporlarınızdan dusmeyecegim dedim
O sebeple bi 50 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Günaydın ballar:KK66:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari @fancynancy

NOT:Menüler günün spor ve su düne ait umarım problem olmuyordur ördekciğim:KK66:gerçi su ve spor genelde standart benim

BUGÜN
salatalık
domates
peynir
kaju
incir 1 adet
şeftali mini 1/2
yaban mersini 1/2 avuç
yeşil çay

öğlen:karar veremedim dün izlediğim belgeselden sonra et ve tavuk da yemek istemiyorum ,hamur işi de yemiyorum olmadı bir firma var rica edeceğim bana juice hazırlsın getirsin en temizi gibi...ya da en temizi etsiz çiğ köfte

akşam :yulaf lapası veyahut smoothie...

DÜN
spor yok
su 3 litre
37.6 derece ateşle kemiklerim dökülüyordu bu sebeple spor yapamadım..
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Ben d bu sabah tartıldım Cuma’yla aynı çıktım son iki gün çık dikkat etmem lazım sporu da iyi yapıp güzle bir eksi görmek istiyorum
morordek morordek acıma bana bu iki gün kaçamağım olursa vur kırbaçı:KK70:
Yaa bak bi de ödül diyorsun :)
Önce güzel kilo verelim ki ödülü hak edelim
Günaydın kızlar
yine yeniden yollar bizi bekliyor. .
ördekcim cumartesi dağıtılacak borekler
pazarda kız tarafından gelecekler var..
ama bende yemedim değil . bakalım yarın sabah kaç gelcem ama aldım galiba :olamaz::oops:
Burayı özledim valla mezuniyet sonrası takilabilirim dimi ...
Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruz :-) hatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı
buyrun size kahvaltımın resmi anca yüklendi greyfurt ve zeytin yenmedi incirin birini de burda her şeyi parmaklayan bir arkadaş yedi :işsiz::KK53:

Eki Görüntüle 2170111
Afiyet olsun :)

Ozlemcim sporun 1.5 saat yürüyüş ve 13000 adım mı yoksa bu 13000 adımı zaten 1.5 saat yürüyüşte mi attın onu anlayamadım

Supermis gerçekten
Dışarıda sekersiz dondurmayı nereden buluyorsun oğlun için merak ettim :) öğreneyim böyle şeyleri :)

Sibelcim tabi ki takılabilirsin mezuniyet sonrasında da... Mezun olanı takımdan kovmuyoruz :-) hatta bence mezuniyetten sonra herkes kalmalı koruma amaçlı

Dün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdim :KK48:

Evet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.:rapci:
--
Aslında toplam 17000 adımı geçmiş ama yürüyüş dışında olan dakika ve adımları eklemedim.:KK6:

Dün bitti dolmalar nihayet ördekim zorla bitirdim :KK48:
Oh çok şükür
Bu 2 gün akşamları protein agırlıklı ye kardelencim
Aslında sadece sen değil herkes öyle yesin :)
Evet canım 13000 adımı 1.5 saatte attım.:rapci:
--
Aslında toplam 17000 adımı geçmiş ama yürüyüş dışında olan dakika ve adımları eklemedim.:KK6:
Tamamdır Özlemcim

Supermis gerçekten

Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım arada :KK66:

Bencede ordekcim mezun olsanız bile takılmaya devam edin benim gibi korumada olursunuz ben mesela yine kilo vermişim 5 li rakamları gördüm sonunda bu arada kaptanım haftaya beni gruba dahil etme çünkü çok yoğunum arkadaşlara haksızlık olmasın spor falan zor yapicam ama takılırım arada :KK66:
Ya bak ne kadar güzel senin adına çok sevindim :)
Tamamdır haftaya eklemem seni :)

Ay ne güzel yaa bende senin gibi yapacağım inşallah 5 li rakamları üniversitede bıraktım :!(((

Back
X