Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Memleket farklılığı olunca degısık yemeklerde oluyor halıyle. Bılmıyordum ogrenmıs oldum. Kafamda canlandırmaya çalıştım ama olmadı nete bakarım bırazdan.

Migroslarda var, satılıyor. Değişik şeyleri denemeye çok açık olduğum için alıp denemiştim ama ben sevmedim tadını.

Kızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi :mad:

Slm kızlar
BBC de değişik belgesellere rastladım paylaşayım dedim.
Mesala güneş bizi yaslandiran en önemli etkenmis %75 bir şoför otobüsün camın dan giren güneşle kırışıklıklar artmış diğer taraf daha az kırışık.
ve selülit için kremler sadece cilt görünüm düzeltiyorMuş. Yag dokusunda değişiklik yokmus. kuru fırçalama yağı dağıtıyorMuş %26 daha etkiliymis kreme oranla.
BBC earth de akşam çok güzel programlar oluyor. deneyler yapıyorlar. Mesala nemlendiricilerde çok etkili degilmis.
fit olmakla ilgili bir program var şimdide.

Kızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi :mad:
Canım çokta takma ya.demek vücut istemiş sonuçta robot değiliz.

Çiklat ım nöbette olunca bişey diyemiyorum bol bol hareket et yediğini yak sabaha kadar ayaktasın zaten

Salı menü
Sabah uyaninca cevizli su
10 buçuk 2 dilim uno denge ekmekte 2 dilim hindi füme 1 dilim kaşar sandviç
3 zeytim 1 parça peynir. 2 yk kadar menemen.
arada karpuz yarım muz.
2 gibi 1 tabak şehriye li yeşil mercimek 1 buyuk bardak ayran içine chia koydum
3 salatalık
5 gibj 1 kalın dilim kavun 15 erik murdum bahçede. .
8 de 1 tabak semiz otu
1 dilim ekmek
10 gibi kuruyemiş çay geç oldu
şu 2 lt
Spor 100 ip
100 jumper jack
15 dk Leslie
15 dk yürüyüş
ben yatar iyi geceler tel düşüyor elimden yazarken uyuyorum resmen

Canım çokta takma ya.demek vücut istemiş sonuçta robot değiliz.
Gerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış :KK15:
Çiklat ım nöbette olunca bişey diyemiyorum bol bol hareket et yediğini yak sabaha kadar ayaktasın zaten
Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyle :oops:

Gerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış :KK15:

Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyle :oops:
Sen zaten işten dolayi çokta düzenli uykun yemeğin yok. çokta kisiyorsun kendini tepki vermiş Besle beni diye. şerbetli bişeyde yememissin tahin pekmez bence çikolataya baklava ya oranla masum

Ah şu saate kadar çok iyi gelmiştim de aon anda niye sapıttım bilmiyorum.:KK47::olamaz: Sanırım regl olmamın azizliği. Karbonhidrat açlığı...

Sabah:
-2 avuç çekirdekli siyah üzüm (demirim düşük olduğu için biraz fazla yedim)
-Filtre kahve

Öğle:
-Bol domatesli menemen

Ara:
-1 kase Sütlü yulaf (ballı-muzlu-tarçınlı)

Akşam:
-1 el büyüklüğünde bonfile
-4 küçük kare peynirli börek:KK43::KK43::KK43: (kareleri normal avuç içi kadar büyük kare değil yalnız, ortasına küçük bir kare çizecek boyutta ama dağıttı beni tabii...:sinirli:)

Neyse zaten şu regl dönemini pek saymıyorum. Bu dönemde böyle saçmalamalar oluyor arada ancak moral bozup diyeti bırakmıyorum. Tatilde de liste tutmaya devam edeceğim ki ipin ucu kaçmasın...
Adet döneminde ben de sapıtıyorum ya. Acil buna bi çözüm bulmam lazım aslında

Bu duruma hiç de yabancı değilim. Özellikle adet dönemlerimde çok başıma gelir.
Oldu bitti artık üzülme. Sporla telafi edersin canım

morordek morordek
Spora ek 200 ip atlama :)
Supersin...
Senin yazını görünce bende mi atlasam dedim ama atlamadan uyudum.

Migroslarda var, satılıyor. Değişik şeyleri denemeye çok açık olduğum için alıp denemiştim ama ben sevmedim tadını.
Canım hazırları bizde sevmiyoruz..Hem tuzu çok oluyor, baharatı yoğun oluyor öyle olunca ağır oluyor.. En güzeli evde yapmak..

Ay canım minicik o tahin pekmezler dert etme..
Bi an içli köfteye benzettım:)))
Bi ara tarıfı denemek ısterım
Aa bizim içli köftemiz de öyle değil canım.ince uzun oluyor.:kk77:

Tarifi hemen vereyim..
Çökeleğin içine abartmadan göz kararı kimyon,kekik,biber salçası,arzuya göre istersen çörek otu,yine istersen herkes koymuyor bunu az tarcın ve mezeki sakizi..
Reyhan da eklenebilir istersen.

Bunları bir güzel dağılmayacak sekle gelene kadar yoğuruyor sonra fotoğraflarda gördüğün gibi sekil veriyorsun. Olmuyorsa top top yap bir tepsinin altına peçete koy 2-3 gün beklet..
Ben çok bekletmeden streç film ve sonra peçeteyle sarıp buzluğa atıyorum.

Dışarda çok kalınca dışı kufleniyor hattâ küflü çökelek diyende var.oyle olursa kötü kokuyor eşimde bende hiç sevmeyiz o kokuyu.kuflendirmeden yaparsan hiç kokmaz.
Normal dolapta uzun süre kalınca da sertlesebilme ve uzun süre kalinca kuflebilme ve kokabilme ihtimali olabilir.
O yüzden en güzeli en güzeli buzlukta muhafaza etmek canım.

Umarım beğenirsin..

Günaydın kızlar.. Kahvemi içiyorum birazdan spora başlıcam yine kabızım kabız olunca çok kilo veremiyorum malesef!!!!!:KK57:
Hatta uzun süre devam ederse hiç veremiyorum..:mad:
Günaydınn canım ay bu saatte spor nasıl yapıyorsun tebrik ederim .:) Kilo konusunda sen zaten bu hafta vereceğini verdin canım o yüzden takma kafana artık :)

Günaydınn canım ay bu saatte spor nasıl yapıyorsun tebrik ederim .:) Kilo konusunda sen zaten bu hafta vereceğini verdin canım o yüzden takma kafana artık :)
Canım bir an önce aradan çıkarmak istiyorum aslında. Mesela dün sabah kızımla jimnastiğe gittik.Ogleden sonraya kaldı sporum.Kizim havuza girmek istedi. Spor bitimi yemek saatine denk geldi.Kostur koştur yemek hazırladım.Havuzada giremedik. Evin iside kaldı.Aksamda gelenler oldu. Havuz icin dünden söz aldı hanim efendi sporu evin işini hemen aradan cikarmam lazım. Pazar alisveriside var bugün. :rapci:

Back
X