Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın zayıf olasıcalar. ....
Bir arkadaşin tabiriydi bugün perşembe ya o yüzden böyle diyesim geldi
buarada fancynancy nerelerdeki ben mi göremedim.
benim çok kilo vermemin takıma faydası olcak mı ördekcim bu haftaki kilo hesaplanıyor mu...
Sibelcim düğününüz nasıl geçti soramadım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.

Günaydınlar :KK200:
Yarın cuma kızlar, beyazincicim de demiş, akşamı erken ve hafif kapatın olabildiğince. Güzel sonuçlarla uyanın yarın sabaha

5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.
Yaa evet aslında çok iyi olurdu taktırsam
Şimdi gitti cam malum değiştirmem gerek ama şu an telefon çalıştığı için ekstra ekran parası bayılamayacağım maalesef. Değiştirdiğimde ilk işim onlardan almak olsun bari. Ya yeniydi de telefon yani ne saçma işler canım sıkıldı ister istemez :işsiz:
Canım emnisin dediği hiç önemli değil puan tabi önemli olan spor yapmak,menülere dikkat etmek..
Kesinlikle eleştirmek ya da başka bir amaçla yazmadım. Yeni görünce bilmediğim bisey mi var? Niye ayrı puanlanmis diye merak ettim sadece..
Yoksa her defasında dile getiriyorum kilolu olmamana ve çalışmana ragmen burada bizlerle ilgileniyorsun bir sürü emek harcıyorsun. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz zaten..
Yanlış anlaşılmadim inşallah..:KK37:
Özlemcim yanlış anlaşılmadın tabi ki
Aslında sen de haklıydın onlar da kardioya giriyor demekle. Eğer açık olmayan bir nokta varsa onu aydınlatmış olduk işte :KK37:
morordek morordek bugün erken kapattım günü
Kahvaltı : tost salatalık sütlü kahve
Öğle : ciğer şiş salata dondurma
Akşam : yoğurt
15bin adım yürüyüş 10dk bölgesel 2lt su
20 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Menü
Sabah
Tam buğday lavasa karışık tost yaptım
Ara
Kendi sağlıklı kekimi üzerine 1 tk erimiş çok bitter çikolata
Aksam
1 kase tel sehriye çorbası
6 tane köfte
Salata
Karpuz
Ara
Sade maden suyu
Badem
Su 2lt
Spor yok
Ciklatım bu hafta hic spor yapmamıssın :KK57:
Günaydın zayıf olasıcalar. ....
Bir arkadaşin tabiriydi bugün perşembe ya o yüzden böyle diyesim geldi
buarada fancynancy nerelerdeki ben mi göremedim.
benim çok kilo vermemin takıma faydası olcak mı ördekcim bu haftaki kilo hesaplanıyor mu...
Sibelcim listeye ne zaman girersen gir izne ayrıldığın kilodan hesaplanacak yani 62.5'tan kaça düşersen
Ama tabi ilk girdiğin hafta yüzden izinde oldugun hafta sayısına bölünecek yani bu hafta girsen 3 hafta önce izne ayrıldığın için 3'e böleceğiz. O yüzden yüzden biraz düsük olacak.
günaydın ballar canlar:KK66:

sanırım direnci kırdım bir anormallik olmazsa bu sabah wc ye çıkmamış halim 73,5 idi :KK73::KK73:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari @fancynancy

dün ki menüm:

sabah:
haşlanmış yumurta beyazı 2 adet
avokado 1 adet
keçi peyniri (ağzıma etti mide ağrısından geberdim)
zeytin 2 adet
1 avuç yaban mersini
salatalık
domates
şekersiz çay

öğlen pancar salatası
bulgur pilavı
zerdeçallı mantarlı tavuk sıte

akşam :süzme yoğurt ,çilek,chia tohumu,amaranth tohumu

4 litre su
1 saat bölgesel (bacak çalıştım bıngıl bıngıllar malum)
Kırmışsın vallahi direnci helal olsun :super:

upload_2018-7-25_10-10-10-png.2172223

hedef listesi bu şekilde hanımlar
hedef vermeyip vermek isteyenler yarına kadar son çıkış :KK53:

arkadaşlar valla mülakat bitti ben de bittim resmen :110: çok kötü geçti mülakatım :KK14::KK14:
ben bu cuma kilo bildirmek istemiyorum çünkü bu hafta spor yapmadığım gibi yediklerime de hiç dikkat etmedim. haftaya toparlayıp bildirim yaparım. yarın kızları hastaneye götürücez muhtemelen giremem yarın giremezsem önümüzdeki hafta gruplara dahil olmak istiyorum hedefim 132 bilgilerinize :KK52: morordek morordek

Günaydınlar :KK200:
Yarın cuma kızlar, beyazincicim de demiş, akşamı erken ve hafif kapatın olabildiğince. Güzel sonuçlarla uyanın yarın sabaha

Yaa evet aslında çok iyi olurdu taktırsam
Şimdi gitti cam malum değiştirmem gerek ama şu an telefon çalıştığı için ekstra ekran parası bayılamayacağım maalesef. Değiştirdiğimde ilk işim onlardan almak olsun bari. Ya yeniydi de telefon yani ne saçma işler canım sıkıldı ister istemez :işsiz:

Özlemcim yanlış anlaşılmadın tabi ki
Aslında sen de haklıydın onlar da kardioya giriyor demekle. Eğer açık olmayan bir nokta varsa onu aydınlatmış olduk işte :KK37:

20 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ciklatım bu hafta hic spor yapmamıssın :KK57:

Sibelcim listeye ne zaman girersen gir izne ayrıldığın kilodan hesaplanacak yani 62.5'tan kaça düşersen
Ama tabi ilk girdiğin hafta yüzden izinde oldugun hafta sayısına bölünecek yani bu hafta girsen 3 hafta önce izne ayrıldığın için 3'e böleceğiz. O yüzden yüzden biraz düsük olacak.

Kırmışsın vallahi direnci helal olsun :super:
Ordekim tatil verdim bu hafta kendime ya :KK76:

Sibelcim düğününüz nasıl geçti soramadım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
Saol canım çok güzel geçti. davul zurna Koçek vardı çok eğlendik. 2 buçuk yaşındaki kızım pek kalabaliga gelemediginden huzursuz oldu nazara da geldi gelen sıkıştırdi. ama genel itibariyle güzel oldu. tabi zayifkamissin iltifatlari en güzelydi.

Menum;
Uyanınca 700 ml şu ve 1 büyük t.kahvesi

09:00
1kupa süt + az nescafe

10:30
1yk yulaf ezmesi+1 yk yulaf kepegi+ 1 tk keten tohumu ve üzerine cok az süt

13:00
1 dilim çavdar ekmeği
Ezine peyniri
Salatalik

15:00
1 Yeşil elma

17:30
1 kase kıymalı kabak
1 kase yoğurt

Annem patlıcanlı kabaklı bir yemek göndermişti akşamda ondan yedim yememem lazımdı aslında pişman oldum.
2 tanede semiz otlu börek yedim.
Ama öyle katkat olan borekleden değil.. Ekmek hamuru kağıttan da ince açılıyor.avuc içi buyuklugunde tek kat üçgen şekli veriliyor ve odun fırınında pişiriliyor.

*Amaaa şekersiz günlere devam bugün 6.gün..

2 buyuk t.kahvesi
3 L su

1 L dukan bira

Spor;
Isınma
5 dk ip atlama (500 tane)
10 dk eliptik

Toplam 510 tekrar 4 farklı göbis +4 farklı kol çalışması (5kg dumbel ile)

2 dk side plank

30 dk eliptik

10 jumping jack (zıplayacak gücüm kalmadı devam edemedim)

45 dk yüzme

Spor amaçlı olmasada gün içinde dışarıda toplam 6000 adım atmışım..

morordek morordek

Son düzenleme:
Saol canım çok güzel geçti. davul zurna Koçek vardı çok eğlendik. 2 buçuk yaşındaki kızım pek kalabaliga gelemediginden huzursuz oldu nazara da geldi gelen sıkıştırdi. ama genel itibariyle güzel oldu. tabi zayifkamissin iltifatlari en güzelydi.
Kalabalık ortam etkiliyor çocukları gerçekten. Benim ufaklık çok mızmızlandı uyku saati geçti diye. Ama büyük pistten inmedi sağolsun. Hatta babasıyla dansa kalktık hanımefendi dans ettirmedi. Onunla dans edecekmişiz.:KK12::-)
Ama dediğin gibi 'çok güzel kilo vermişsin' sözleri çok büyük moral oluyo.

Tünaydın kizlarr
Gozlerim agrıyo resmen gece geldik eve 1 saat once kalktik ellerim gozlerim sis tartildim ve tam 1 kilo fazlayim bunada sükur ödemdir dyerek hemn saf proteine giristim bgun tam anlamiyla saf protein yapicam yarina gitmesi lazm o 1 kilo :KK17:
Yarına kadar atarsın onu canım. Bitki çaylarına yüklen bol su iç.

Tünaydın kizlarr
Gozlerim agrıyo resmen gece geldik eve 1 saat once kalktik ellerim gozlerim sis tartildim ve tam 1 kilo fazlayim bunada sükur ödemdir dyerek hemn saf proteine giristim bgun tam anlamiyla saf protein yapicam yarina gitmesi lazm o 1 kilo :KK17:
Ödemdir o canım yarına geçer, çabuk alınan çabuk verilir :)

Kahvaltı: 1 tk tahin pekmez yarım simit 1 yk peynirli yumurta domates salatalık
Öğlen: 1 etliekmek soda
Ara: 1 sb ayran
Akşam: 2 yk patlıcan yemeği 1 yk etli bulgur

Spor 50 squat 5 dk bölgesel.
Bugün de aynı şekilde temizlik devam. Ama kollarda dk tutmadım :KK49: duvar sildim her duvar 3 kere. Şimdi koltuk yıkamaya gidiyorum :))

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Menum;
Sabah
2 dilim çavdar ekmegi
Ezine peynir

Öğlende
1 dilim çavdar ekmegi
Ezine peyniri
3 yk yoğurt

Akşam
Az menemen
Patlıcanlı kabaklı yemek